act de renunțare

S-au depus toate eforturile pentru a reprezenta cu exactitate acest site sau produs web și potențialul său. Chiar dacă această industrie este una dintre puținele unde își poate scrie propriul cec în ceea ce privește câștigurile, nu există nicio garanție că veți câștiga bani folosind tehnicile și ideile din aceste materiale.

Exemple în aceste materiale nu trebuie interpretate ca o promisiune sau o garanție a veniturilor. Câștigarea potențialului depinde în totalitate de persoana care folosește produsul nostru, ideile, tehnicile și efortul depus. Nu pretindem acest lucru ca o „schemă bogată”

Nivelul dvs. de succes în obținerea rezultatelor revendicate în materialele noastre depinde de timpul pe care îl dedicați programului, de ideile și tehnicile menționate, de cunoștințe și deprinderi diverse. Întrucât acești factori diferă în funcție de indivizi, nu vă putem garanta succesul sau nivelul de venit.

Nu se poate garanta orice cerere de venit sau rezultate pentru vânzarea produselor pe Amazon. Este la discreția utilizatorului să depună efortul necesar. Datorită faptului că furnizorul de materiale nu poate garanta efortul utilizatorului, succesul nu poate fi garantat în mod expres.

Nu se poate garanta orice reclamație de succes și de venituri prin publicitate folosind Google Adsense. Utilizatorul trebuie să utilizeze cunoștințele furnizate în cadrul materialelor sau să cunoască alte metode în afara materialelor. Datorită lipsei controlului pe care furnizorul materialelor îl depune la utilizator pentru a depune efortul, cererile de venit Adsense nu sunt, de asemenea, garantate.

Nu sunt garantate niciun fel de reclamații cu privire la venitul afiliat sau succesul ca afiliat. Utilizatorul materialelor este singurul responsabil pentru succesul sau lipsa acestora după ce a urmat tehnicilor care au legătură cu marketingul afiliat.

Materialele din produsul nostru și site-ul nostru web pot conține informații care includ sau se bazează pe declarații prospective în sensul actului de reformă a litigiilor de valori mobiliare din 1995. Declarațiile prospective ne așteaptă așteptările sau previziunile evenimentelor viitoare.

Puteți identifica aceste afirmații prin faptul că nu se referă strict la fapte istorice sau actuale. Ei folosesc cuvinte precum „anticipa”, „estimează”, „așteptați”, „proiect”, „intenționează”, „cred”, „plan” și alte cuvinte și termeni cu sens similar în legătură cu o descriere a veniturilor potențiale sau performanta financiara.

Orice declarații prospective aici sau pe oricare dintre materialele noastre de vânzare sunt destinate să ne exprime opinia despre potențialul de câștig. Mulți factori vor fi importanți în determinarea rezultatelor dvs. reale și nu se vor garanta că veți obține rezultate similare cu ale noastre sau ale oricărui altul, de fapt nu se oferă garanții că veți obține rezultate din ideile și tehnicile noastre.

Acest site poate conține linkuri de afiliere în care agentul de publicitate / creatorul câștigă un comision dacă achiziționați produsul. Acest site poate avea legături cu produsele amazon ca afiliat și / sau poate genera venituri dacă un vizitator face clic pe reclame prezentate de Google Adsense sau orice alt program de publicitate contextuală. Link-uri de afiliere de pe site-uri precum clickbank sau shareasale sau orice alte site-uri web pot fi prezente, iar proprietarul site-ului poate câștiga comisioane prin recomandarea produselor pe acest site.

Rezultatele variază și, la fel ca în orice oportunitate de a câștiga bani, puteți face mai mult sau mai puțin. Succesul în orice oportunitate de a face bani este rezultatul muncii grele, al timpului și al unei varietăți de alți factori. Http://zece.eu nu oferă garanții exprese sau implicite de venit.