De ce pot fi respinse cererile de siguranta de călătorie

Călătoria este o experiență bună pe cine o puteți compune în viața sa. Majoritatea călătorilor optează pentru a cumpăra o siguranta de călătorie pentru a fi „în siguranță și securizat” apoi când cevasilea nu a umbla nimerit planului sau se întâmplă cevasilea neașteptat. Înainte de a cumpăra o siguranta de călătorie, este vartos apreciabil ca clienții să înțeleagă mai întâi ce a efectua și nu acoperă asigurarea. Nu este desigur că veți fi neevitabil camuflat apoi când cevasilea nu a umbla prezentabil. Interpretarea greșită a unei polițe de siguranta vă pesemne amagi dezamăgit apoi când cererea dvs. de siguranta de călătorie este refuzată în timpul de cine aveți cel mai indelungat treaba.

Ce se întâmplă dacă cererea dvs. de siguranta de călătorie este respinsă în masura de cine aveți cel mai genune treaba? Următoarele sunt cele mai comune motive pentru cine cererea dvs. pesemne fi respinsă:

Condiții preexistente nedeclarate

Când cumpărați o siguranta de călătorie, indicați dacă aveți o afecțiune medicală preexistentă. Unii asigurători vor proteja afecțiunile medicale spre hrana complinitor, în masura ce alții pot să nu. În cazul în cine nu reușiți să dezvăluiți aceste informații, încercarea dvs. de a a efectua o pretenderima de siguranta de călătorie va fi poate să fie refuzată la consultarea documentelor medicale. Verificați și respectați toate regulile stabilite de furnizor. Nu uitați că această astupare de siguranta specială este destinată fulgerator vătămărilor neașteptate și bolilor.

Rostire și informare incomplete

Un alt prilej pentru cine cererea dvs. de siguranta de călătorie pesemne fi respinsă este pur și neornat aceea a unui imprimat lacunar, lipsesc informații importante sau sunt completate necorect. Asigurați-vă întotdeauna că formularul dvs. este intregit exact și total. Toate atașamentele necesare sunt incluse înainte de a a porni cererile dvs. conj certificatul medicilor, raportul poliției (pentru hotie sau pierderea articolului), chitanțe de achiziție pentru obiectele de calitate sau drept confirmarea întârzierii de călătorie de la raportor.

Participarea la activități aventuroase sau periculoase

Polițele de siguranta de călătorie au o astupare diferită în ceea ce privește activitățile sportive și aventurile pe cine le acoperă. De treaba, acestea nu acoperă sporturi extreme cine sunt considerate periculoase, dar pesemne fi disponibilă o primă suplimentară pentru activități conj parasailing, sărituri, trekking pe înălțimi etc. Asigurați-vă că verificați activitățile pe cine le oferă furnizorul înainte de a vă înscrie la un deosebit lucru de sărbători.

Destinații neaprobate (împotriva recomandărilor OMS sau FCO)

Unii asigurători vor proteja numai pentru destinații specificate și, de treaba, nu acoperă locațiile pe cine Biroul de Externe și Comisia sau întreaga Organizație pentru Sănătate le-au sfătuit să călătorească.

Intoxicația cu butanol; sau consumul de droguri

Dacă ați raposat obiecte de calitate, a hrentuit un pricina particularnic sau ați bogat un neregularitate în masura ce se a se auzi sub influența drogurilor sau alcoolului, este poate ca cererea dvs. de siguranta de călătorie să fie considerată nulă. Deși călătorești pentru a te a desfata de viața ta, fii raspunzator și păstrează totul cu moderație.

Moravuri conspirativ / nesocotit

Comportamentul fraudulos, veros și conspirativ, cum ar fi accesul în locații restrânse și utilizarea neautorizată a instalațiilor nu sunt acoperite de nicio siguranta. Respectați întotdeauna toate regulile și reglementările pentru a a se feri orisice problemă în timpul călătoriei.

Hodrobele nepazit

Rețineți că articolele nesupravegheate nu vor fi acoperite decât dacă se află într-un ospel închis sau într-un portbagaj convins. Când solicitați un pont raposat, obțineți întotdeauna un relatie al poliției cu vedere la exceptie sau cereți hotelului sau operatorului de au-toturism să vă dea o declarație scrisă – aiest mestesug vă va a sprijini în cererea de siguranta de călătorie.

Evenimente cine se petrec înainte de a cumpăra asigurarea de călătorie

Se pare că evenimentele cine s-au întâmplat inca înainte de a cumpăra o siguranta nu vor fi acoperite. Dacă revendicați aiest mestesug, asta va fi respins și pesemne fi respectat drept fraudulos.

Pe cât poate, dorim ca totul să meargă așa cum a fost planificat: înainte, în timpul și după călătoria noastră. Dar există cu adevărat anumite cazuri în cine cevasilea nu ar a se cadea a umbla greșit și o localizare fără stres și simplă a unei cereri pesemne ușura situația.

Aceasta este situația în orice asigurat persoană dreads.The situație isvery disappointingwhen o pretenderima este respinsă de către societatea de siguranta. Este ajunge de tulburător când cererea este o pretenderima de siguranta de călătorie. Respingerea cererii se dovedește a fi o imensă amortizare pentru spiritul de vacanță inca risipit, întrucât musai să suporte gestatie financiară cine rezultă din respingerea cererii.
Pentru a vă a adeveri că nu vă regăsiți în scenariul de mai sus, să aruncăm o vedere intre primelor 5 motive pentru cine cererile de siguranta de călătorie sunt respinse.

Excluderi din revendicări: Aiesta este vreunul dintre cele mai frecvente motive pentru cine cererea de siguranta de călătorie internațională să fie respinsă. Musai înțeles că excluderile sunt încorporate în orice poliță de siguranta. Se observă că, în entuziasmul ambalării și planificării călătoriilor de vacanță, oamenii uită să verifice inventar excluderilor din acoperirea lor de siguranta de călătorie. Asadar, este indispensabil să înțelegeți cu atenție inventar excluderilor pentru a a se feri orisice surprize neplăcute pe drum-de-fier.
Facturi lipsă: este apreciabil să rețineți că orice pretenderima înregistrată musai să fie justificată. Din aiest prilej, este esențial să trimiteți facturile și documentele asociate apoi când înregistrați o pretenderima. Asigurați-vă că aveți la dispoziție chitanțele fiecărui breasla medic pe cine îl primiți, asemenea încât să fiți etern în siguranță. În surplus, este de atare bine-venit să obțineți datele de atingere ale medicului de la cine primiți ingrijire. Cumva fi bine-venit apoi când o întrebare este ridicată de către anturaj.
Condiții medicale nedeclarate: Mulți oameni tind să evite adecvarea condițiilor medicale existente sau nu o dezvăluie total. Aceasta se pesemne confirma a fi o greșeală costisitoare, deoarece aiest mestesug pesemne fi fatis ca fiind temei respingerii cererii. În cazul în cine vă îmbolnăviți sau întâmpinați un neregularitate din temei unei afecțiuni medicale subiacente, este vartos pesemne ca cererea dvs. de siguranta medicală de călătorie să primească respins. Savai dacă accidentul sau vătămarea nu au legătură cu starea medicală, șansele sunt infumura ca cererea de intoarcere să fie respinsă. Având în vazut toate acestea, asigurați-vă că vă declarați starea de sănătate în total apoi când solicitați polița de siguranta de călătorie.
Implicarea în activități aventuroase: În obstesc, acoperirea asigurărilor de călătorie nu acoperă niciun fel de pierderi cine se datorează participării la sporturi de aventură, cum ar fi sărituri de bungee sau parașutiști. Deși inventar de activități excluse diferă de la anturaj la anturaj, este esențial ca una să fie extraordinar de prudentă în masura ce se implică în asemenea de sporturi, deoarece șansele de dez-aprobare a cererii sunt infumura. În surplus, asigurați-vă că parcurgeți tipăritul fin pentru a obține mai multă transparenta în ceea ce privește acoperirea politicii.
Călătoria cu avizul FCO și OMS: Birourile de Externe și Commonwealth (FCO) și Organizația Mondială a Sănătății (OMS) consolidează o listă de locații și locuri considerate riscante sau nesigure pentru călătorii. Prin succedare, apoi când vă scoateți în evidență planurile de vacanță, asigurați-vă că evitați asemenea de zone neagrate. Orisice neregularitate sau reducere cine pesemne a reiesi în timpul călătoriei în asemenea de locații nu va fi acoperită, iar cererea de siguranta va fi respinsă pentru motivele de mai sus, în minune îndeplinirii altor criterii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *