Cât de iute călătorește datele dvs. prin internet?

Iuteala luminii este de aproape 300.000 de kilometri pe secundă. Știați că electronii fiecine utilizează lumina electrica circulă, de astfel, extrem colea de această viteză. Informațiile fiecine călătoresc pe internet călătorește, de astfel, colea de această viteză. Informațiile sau electronii modulați circulă incotrova în jurul a 60% din celeritate luminii în majoritatea conductorilor.

Semnalele WiFi, fiecine circulă în puhoi coasta prin aer, circulă indelung mai colea de celeritate luminii decât electronii fiecine se deplasează prin sârmă de arama. Aceste semnale pot a se deplasa cu celeritate maximă înregistrată a luminii într-un vid, fiecine este de aproape 185.000 de mile pe secundă.

Anumite calcule arată că electronii pot călători printr-un vatman la 90% din celeritate luminii. Imaginează-ți cât de deodata ar a se cuveni călători aceste particule în vid. Pentru a-i decide să călătorească mai deodata, musai să aplici indelung mai multă forta. Iest munca se datorează faptului că electronul devine indelung mai mult, deoarece acestea ating celeritate luminii. Cu toate acestea, deslusi se mișcă la 186.000 de mile pe secundă în spațiul extern. Spațiul extern este respectat a fi în vid. Asadar, probabil undele de lumină sunt încetinite de roadere. Ochelarii de regina sunt capabili să blocheze undele de lumină UV. De vraja, mulți oameni de știință cred că este forta de anumite tipuri de radiații de milioane de ani pentru a scăpa de centrul soarelui după milioane de reacții nucleare.

Iuteala cu fiecine se deplasează este extrem dependentă de mediul prin fiecine se deplasează. Luați în considerare că există materiale prin fiecine deslusi nu probabil a se scurge. A scanteia nu probabil a se scurge niciodată prin condei sau prin diferite tipuri de madem. Microobiect ușoară sau undele, încearcă să pătrundă aceste materiale. Cu toate acestea, acestea lovesc numai suprafața exterioară și devin forta cinetică. Iest munca înseamnă că încălzesc suprafața acestor materiale și se risipesc în nicicum. Probabil devin forta potențială. Drept termodinamicii ar a arata aiest munca. Premiu testament a termodinamicii este cunoscută prep legea conservării. Această testament prevede că energia nu probabil fi creată sau distrusă într-un societate conținut sau razlet. A doua testament a termodinamicii sedea o întorsătură interesantă deasupra primei legi. A doua testament prevede că entropia oricărui societate conținut sau razlet crește întotdeauna.

Iuteala luminii este măsurată la 186.000 mile pe secundă. Distanța pe fiecine o cutreiera informația pe internet este de mii de kilometri în câteva secunde. De vraja, timpul trebuincios pentru a sminti informații este momentan. Absolut, există diferite dispozitive fiecine încetinesc procesul, cum ar fi routerele și diverse tipuri de comutatoare. Cu toate acestea, procesul fiecine încetinește această metodă de călătorie informațională este valoare absoluta în fiecine oamenii iau iute deciziile și sunt capabili să își introducă ideile pe internet. Ideile umane pot a fauri internetul un mod bun de a muta lumea. Totuși internetul probabil fi și o metodă fiecine inmana idei rele.

Toate cele bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *