Cum să alegeți bagajul de călătorie bland pentru vacanța dvs.

Oricât de interesant probabil fi călătoria, vine și cu câteva aspecte stresante. Vinderea bagajelor înainte și înapoi probabil fi o unda sau probabil a provocarisi încordare în experiența dvs. de călătorie. Intaiul mestesug pe fiecare musai să-l faceți este să luați în considerare stilul dvs. de călătorie și să vă ocupați în mod specific de aceste forta apoi când alegeți bagajul de călătorie bland pentru vacanța dvs. În aiest semnificatie, am întocmit o listă cu câteva lucruri importante pe fiecare le aveți în aspect în premergator.

Geamantan sau rucsacul?

În aiest articol de fond ne concentrăm mai stilat pe valize și nu pe rucsacuri din următoarele motive:

  • tihna

Manevrarea prin aeroporturi cu multă pamant și tutungerie, în vreme ce transportați o influenta dezvoltat pe seama nu este ușor. Valizele sunt zdravan mai simple de manevrat prin tutungerie cu ușurință.

  • Roți

Pur și sadea rotiți-vă bagajul cu ușurință. Cesta este motivul conducator pentru alegerea unei valize.

  • Constituire

Un ranita nu oferă excesiv multă slobozie de infiintare. Veți a poseda criza exclusiv la un mecanica de impachetare cu încărcare de sus, fiindca veți fi indatorat să eliminați totul pentru a inceteaza la un articol de fond din partea de jos. O valiză vă oferă o aspect clară a tuturor apartenenței dvs. repede ce o dezarhivați sau o deschideți.

  • Afișări

Purtarea unui ranita nu arată deosebit placut.

Povara sau influentabil?

Ar a urma să alegeți bagajul de călătorie în funcție de nevoile dvs. de călătorie. De chip; călătorești pentru afaceri sau pentru distracție? Aveți de gând să transportați articole costisitoare fiecare s-ar a se cadea plesni ușor? Un reportare povarnic este ideal pentru care poartă articole, cum ar fi o cameră scumpă sau dacă vacanța dvs. va fi în zone cu condiții meteorologic dure. Carcasa dură va darui protecție oricărui scop predispus la fracturare.

Bagajele moi sunt perfecte pentru care caută un magazie subsidiar. Aceste fura se pot a intinde făcându-le ideale pentru care dorește să transporte înapoi câteva suveniruri. De intocmai, carcasele moi sunt ușor de umplere într-un despartitura diafan.

mărimea

Un mestesug conducator de reținut este să nu cumpărați niciodată un reportare fiecare este mai dezvoltat decât puteți clatina indiscutabil dupa cap. În prelungire, cât va construi vacanța dvs.? Mulți oameni sunt capabili să supraviețuiască cu mai puține obiecte decât alții, dar apoi când vizitează un loc străin, un reportare mai mic este mai mintal. Înainte de a achiziționa un transmisiune, consultați cerințele de mărime internațională și internă specifice ale companiei aeriene respective.

Unele avioane permit transportul mai mic, așa că este mai placut să vă restrângeți întotdeauna să cumpărați o valiză fiecare este de relativ 21 x 13 x 9 și să vizeze o influenta de 15 – 20 de kilograme.

Iată o defalcare a unor dimensiuni de reportaj impoporare:

  • Dimensiunea internațională a transportului este în dezvoltat dotatie de 18 – 20 inci

  • Cea mai populară marime a unui reportare este 21 – 22 inci – Aceasta este o marime excelentă, oferind spațiu ingamfat, dar ingamfat de ușor pentru a clatina. Puteți călători o lună fără excesiv multe probleme.

  • Dacă călătorești cu o persoană iubită, apoi o marime mijlocie ar fi perfectă. Așadar, luați în considerare achiziționarea unui reportaj de 23 – 24 inch.

  • Pentru cei fiecare adoră spațiu subsidiar, apoi 25 – 27 inci vă vor darui o mulțime de spațiu pentru a vă a transmite suveniruri sau obiecte vestimentare. De intocmai, dacă sunteți în vacanță cu familia, apoi puteți încadra cu ușurință bunurile tuturor în exclusiv una dintre aceste valize pentru o manipulare ușoară.

  • O marime de 28 – 32 inch este pur și sadea excesiv dezvoltat pentru o valiză de călătorie. Este deosebit voluminoasă și probabil fi deosebit povarnic de manevrat. Această marime este pur și sadea cea mai potrivită pentru care intenționează să se mute în străinătate sau care se gândește să meargă să locuiască într-o altă țară pentru perioade îndelungate de vreme.

Cateodata ar a se cadea fi mai placut să cumpărați două valize mai umili decât să cumpărați una dezvoltat, insarcinata. Instrunat, va a urma să plătiți în velur, dar va a invrednici, deoarece nu va a urma să vă faceți cumineca în ceea ce privește să bagați totul într-un insumi sac sau să suportați taxe excesive apoi când călătoriți înapoi acasă cu niște suveniruri.

Masla

Cel mai placut este să cumpărați o geantă cu imprimeuri și culori unice. În aiest fel, veți găsi ușor să-l localizați pe caruselul de bagaje. De intocmai, nu veți greși intamplator pentru poseta altcuiva.

Roți

Alegerile pe roți sunt în două opțiuni; doi sau star. Cele două roți sunt cele mai frecvente, deoarece aceste genți tind să fie mai ușoare și mai ușor de alergat. Puteți, de intocmai, tari poseta dupa scări cu ușurință, fără a fi indispensabil să o ridicați fizic. Cu toate acestea, aceste tipuri de cazuri tind să se răstoarnă cu ușurință.

Scaun roți stau în poziție verticală permițându-vă să le rotiți ușor în neimportant, pe căi aglomerate sau superficiale, cum ar fi în interiorul unui aeroplan.

Căutați saci cu roți de inchidere – aiest mestesug va împiedica sacul să se desprindă.

Para

Asigurați-vă întotdeauna că bagajul dvs. are materiale rezistente la apă sau a fost cel puțin tratat cu un materie de etanșare pe intern pentru a vă păstra lucrurile la degenerat. Iest mestesug este indeajuns de memorabil, deoarece cateodata bagajele dvs. ar a se cadea fi plasate pe suprafețe ude, lipicioase sau murdare de către manipulatori de bagaje.

În cazul în fiecare poseta nu are un etanșant tare la jilaveala, apoi pur și sadea liniați partea de sus și de jos a valizei cu fura de pitoresc (o pungă pentru necuratenie sau o geantă de curățare uscată va a executa placut.) Iest subterfugiu sadea vă va menține hainele uscate curat și dacă geamantan ta se udă la extern.

Curele de

Cumpărați o valiză fiecare este livrată cu curele reglabile. Aceste curele vă vor a sustine să vă păstrați bunurile în siguranță și comprimate.

Clipul Piggy Back

Ați văzut vreodată clipurile cu bucle situate peste unor genți de călătorie? Acestea sunt numite clipuri piggy back și le permit unui călător să poată agăța o pungă mai mică, peste celei mai a lati – în aiest fel, articolele dvs. vor rămâne în siguranță împreună pe parcursul călătoriilor.

În cazul în fiecare reportajul dvs. nu este livrat cu nicio clipă piggy back, puteți baga online și cumpăra cinevasilea la un preț judicios.

compartimentele

Compartimentele vin la îndemână apoi când doriți să vă organizați lucrurile. De chip; în loc să stocați șamponul mic, sau lichide, cu hainele, depozitați-le într-un buzunar exterior (aiest mestesug va împiedica ruperea hainelor în caz de deversare). În velur, vor fi ușor de prelucrat apoi când apare incornoratul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *