Cele mai bune modalități de a călători cu Paintball Gear

Este inspaimantator să te prezinți la un turneu și să afli că matusa ta electronică a fost spartă în timpul călătoriei. Iest cadere a aruncat jocuri pentru multe echipe oricare nu erau la fel de studioase cum ar fi trebuit să facă la pacioc. Echipamentul dvs. de paintball este foarte reusit pentru a arunca exclusiv o pungă uriașă dezorganizată. Jucătorii buni plătesc mii de dolari pe efecte special; un bute dințat pe o armă de paintball de 1500 de dolari nu este luat ușor. Sportivul de paintball călător musai să jongleze nu curand să împacheteze cantitatea corectă a proviziilor corecte, ci și să le împacheteze într-un mod cert, adapostit. Soluția este să alegeți poseta de dimensiuni potrivite pentru rastimp călătoriei pe oricare o luați și de ce echipamente veți a purta constrangere. Pe lângă o geantă specifică pentru markerul dvs., există în tocmeala trei tipuri / dimensiuni de zgarci disponibile pentru vânzare.

Rucsacul de paintball este comparabil ca mărime și formă cu rucsacurile școlare sau cu un pacioc de zi vechi de drumeții, cu toate acestea special pentru a apuca efecte de paintball. Aceste genți sunt cele mai potrivite pentru transportul materialelor esențiale pe domeniu și înapoi, dar au arareori destul spațiu pentru schimbări de haine sau limpede o uniformă de competiție. Este prezentabil să dețineți un pacioc din spinare pentru paintball exclusiv pentru a vă păstra echipamentul solemn împreună (dar osebit de obiectele moi) apoi când călătoriți pentru perioade mai a se intinde de rodul-pamantului. Calici mai a extinde în sistem duffel, denumite genți pentru unelte de paintball vor ține frecvent nu curand echipamentul de joc, ci și schimbări de haine, uniforme și articole de toaletă. Aceste genți sunt cea mai bună selectionare pentru călătoriile de peste-soare bezna oricare durează câteva zile și vin în dimensiuni diferite. Unele sunt mai echipate decât altele pentru călătorii aeriene, cu toate că sunt mai bune pentru a a lua tot ce ai constrangere apoi când conduci la un eveniment. Apoi când călătoresc cu avionul, cele mai bune zgarci de utilizat sunt huse pentru costume de paintball. Acestea au dimensiuni similare cu pungile cu echipamente de paintball, dar au învelișuri exterioare dure sau cu o țesătură mai gravida de tip asternut. Husele pentru costume de paintball oferă cea mai bună protecție pentru ca echipamentul dvs. să fie manevrat în siguranță de o roata aeriană.

Când cumpărați o geantă pentru a vă a lua proviziile pentru călătorie, este mai prezentabil să cumpărați la un porumbar de paintball. În veritate, puteți prii orisice geantă pentru a vă a lua echipamentul de paintball, cu toate acestea, dacă nu folosiți efecte special are potențialul de a vă lăsa supărat și blocat la evenimentul dvs. Principala diferență între rucsacurile standard de stat și gențile de călătorie și pungile de paintball este că gențile concepute pentru paintball au caracteristici specializate. Rucsacuri de paintball, sacoșe pentru angrenaje și cutii pentru imbracaminte au pachesti Velcro în pantece pentru a atașa proviziile și a le păstra în siguranță în timpul transportului. Cele mai bune zgarci pentru efecte de paintball au compartimente oricare ajută la separarea îmbrăcămintei și la păstrarea materialelor murdare sau umede mult de arid. Calici de călătorie Paintball sunt, de asemanator, comparabile cu costurile altor tipuri similare de genți standard de stat.

De asemanator, este solemn să realizăm că anumite echipamente pot a purta cerințe specifice, ceea ce îl executa mai cert pentru călătorie. Camufla dvs. de paintball, de paradigma, musai să fie ambalată cu grijă. Multe măști de paintball sunt fabricate cu expresiv elastic oricare înconjoară sticla oricare se deformează frecvent apoi când sunt înghesuite într-o pungă cu orisice altceva. Dacă se întâmplă cest mestesug sau lentilele tale se vor zgâria, vei fi distras toată ziua cu o protecție inconfortabilă a ochilor, iar jocul nu va fi la fel de agreabil. Transportul unei măști de paintball se samite a infaptui cel mai prezentabil cu o pungă molatic de ursinic bună și / sau cu o geantă din ochelarita de protecție. În rodul-pamantului ce cesta este încă o bagajă de varare în jurul tău, este cea mai bună metodă de a depozita și de a a lua ochelarita de paintball, fără a te îndepărta de expresiv sau a zgâria lentilele.

Transportul rezervorului dvs. de aer paintball este samite cel mai ostenicios efecte pentru oricare să vă planificați. Dacă zburați, puteți călători exclusiv cu un bazin de aer gol; nu poți a merge cu un bazin de aer prescurtat exhaustiv, deoarece va a apuca o bombă și este împotriva legii. Cu toate acestea, puteți a obladui cu un bazin de aer exhaustiv. Cele mai bune tancuri cu aer prescurtat cu paintball costă mai vartos de 200 de dolari, invar încât limpede și cea mai mică zgârietură sau cea mai mică scădere samite fi înfiorătoare. Cel mai bun invat este să transportați întotdeauna rezervorul de aer gol în interiorul unui pleoapa trainic cauciucat, atunci să înfășurați totul în nebunie cu bule și să vă împachetați între schimbarile de haine sau piciorul pantalonului de uniformă. Buncărul electronic este un efecte solemn de oricare performanțele armei tale vor apartine tare vartos. Nu există multe cazuri de protecție deosebit pentru încărcătoarele de paintball de vânzare, însă unele mărci vin cu ele. Cel mai prezentabil este să găsiți un recipient de expresiv de dimensiuni potrivite pentru depozitarea și transportul în siguranță al încărcătorului dvs., mai select dacă ați plătit vartos pentru cesta. Când transportați (și depozitați), este mai prezentabil să scoateți bateriile buncărurilor electronice pentru a ocoli potențialul napasta de la o blenoragie.

Transportul pistolului de paintball într-un caz osebit este cel mai priceput mod de urmat. Pentru cea mai completă protecție, un caz dur este cea mai bună selectionare și vă va păstra marcajul cel mai cert. Cu excepția cazului în oricare folosești o carcasă de pușcă de dimensiuni complete, majoritatea carcaselor cu automat de paintball sunt indestul de compacte și se potrivesc prezentabil în interiorul unui duffle sau a unui sac de viteze mai dezvoltat. Dacă nu aveți intrare la o carcasă dură, puteți a se decide pentru o carcasă cu față molatic, totuși aceasta ar a fi să fie înfășurată și în maiou și / sau pantaloni de paintball pentru o protecție cât mai dezvoltat practicabil. La impachetare, separați întotdeauna butoiul de scula dvs., împachetați-l în căptușeală și, de preferință, împreună. Unele butoaie de marcaj au propriul lor carcasă de caratura și acestea sunt bune de utilizat pentru cea mai sigură călătorie. Dacă zburați la un eveniment de scenă din lemnul-cainelui;, nu este nimerit să transportați o armă militară realistă, fie prin aerodrom, fie în aeroplan. Cu câtă agitație există în natura și cu un picler de aparare pe aeroporturi, o pușcă de atac a intampina autentică va desfiinta cu siguranță o sprânceană și va fi confiscată pesemne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *