7 sfaturi pentru a călători cu copiii

Călătoria este un obiect bun. Acolea toată lumea adoră călătoriile. Este cinevasilea dintre lucrurile cine trezesc sufletul pe măsură ce oamenii s-au prezentat în locuri noi, cultură și tovarasie. Călătoriile adaugă aromă amintirilor noastre.

Sunt atât de multe de luat în considerare apoi când călătoriți cu copiii. Mai greu decât destinațiile pe cine le călătoriți pentru copiii dvs. sunt mai importante. Și în deosebit, dacă dvs. și copiii dvs. intenționați să faceți turul Islandei, musai luate în considerare anumite lucruri importante. Nu există nicio îndoială în frumusețea Islandei și în distracția și emoția pe cine națiunea insulă o eventual a infatisa ție și copiilor tăi, dar vremea imprevizibilă este singurul obiect cine eventual interesa bunăstarea copiilor tăi dacă plănuiești să faci un tur de Islanda cu copiii tăi.

Să ne uităm la câteva dintre sfaturile importante pe cine ar a urma să le țineți seama apoi când călătoriți cu copiii.

Informarea copiilor inspre planurile de călătorie

Este memorabil să le spuneți copiilor dvs. inspre călătoriile pe cine doriți să le luați cu ei. Canta-le fidel daca te duci. Aveți o mică sesiune de învățare inspre noul loc către cine vă îndreptați voi și copiii. Obțineți câteva date inspre locul, țara, oamenii și, de atare, programul planurilor lor.

Asigurați-vă că împachetați toate lucrurile necesare: Verificați ambalajul intreg, deoarece copiii nu pot fi de încredere pe intreg apoi când fac colet pentru călătorie. Ar a urma să vă asigurați că copiii nu se bazează pe pasiunea lor, ci pe drac și necesitatea. Învață-i cum să îți pliezi hainele într-o manieră prietenoasă pentru călătorii și, de atare, explică-le cele mai bune modalități de a împacheta pentru călătorie.

Aparate sau echipamente de monitorizare a copiilor

În această oameni avansată, lucrurile se fac tare neimpodobit cu ajutorul gadgeturilor moderne. Cinevasi dintre acestea este gadgetul sau echipamentul de monitorizare a copiilor. Iest gadget vă ajută să urmăriți copiii și mișcările lor. Este tare bine-venit în toate locurile aglomerate, cum ar fi aeroportul, piața și locul de atracții turistice uriașe.

Vizita al sănătății

Ar a urma să faceți copiilor dvs. un vizita de sănătate bine venit înainte de a vă isprava pentru orisice tur. Iest obiect vă va a protegui în menținerea sănătății bune a copiilor dvs. și va a preintampina, de atare, bolile imediate.

Informarea copiilor inspre Dos și Don'ts

Este responsabilitatea părinților să le spună copiilor toate Portie și Doamnele înainte și din momentul în cine ieșiți din casă pentru tur, până la momentul în cine ajungeți înapoi acasă după terminarea turului. Canta-le ce pot mânca și ce nu pot, cum să se comporte și să reacționeze față de orisice străin.

Alegeți cele mai scurte rute pentru tur

Iest obiect este tare bine-venit pentru a menține copiii activi și pasionați de tur. Un ruta mare pentru tur eventual provoca copiii să devină plictisitori și să piardă toată emoția. Asigurați-vă că alegeți traseu fără o perioadă minimă de minimizare.

O constantă memorator pentru a se a se purta pe întreaga călătorie

Copiilor le place să alerge și să se joace. Nu există nicio problemă dacă se află în noul loc, ci conj își urmează barbatie. Ar a urma să le reamintești neschimbator copiilor să se comporte bine. Cumva apoi când li se reamintește neschimbator, vă vor a se perinda.

Călătoria cu copiii tăi este o oportunitate minunată de a împărtăși o experiență, de a investiga și de a a rasufla inspre locuri noi și de a a se intampla oarecare scopot împreună. Actualmente, că școala a supus de vară, este o perioadă excelentă, dar primordială pentru călătorie și vacanță.

Înainte de a vă a pastra zborurile, luați în considerare aceste sfaturi pentru a vă a executa distracția călătoriei de vară pentru dvs. și copiii dvs.

1. Dacă aveți copii mai dilata, lăsați-i să vă ajute să planifice călătoria. Vorbește inspre locurile pe cine ar a se cadea să le urmeze, inspre activitățile pe cine ar a se cadea să le încerce și inspre obiectivele pe cine vor să le vadă! Ești greu mai puțin virtual să ai un puica cu dispoziție dacă au proteguit să aleagă excursiile sau activitățile din itinerariu.

2. Aduceți distractie pentru călătorie. Ista este momentul pentru a slăbi restricțiile pe cine le aveți pe ecran. Vizionarea unui cinematografie pe intins cu o tabletă și căști este o regim excelentă de a a executa trecerea timpului și de a supune conversațiile „când vom invoi colo”. Alegeți căștile făcute deosebit pentru copii, deoarece au controale de gabarit cine nu permit volumul să crească grav.

3. Luați în considerare stațiunile all inclusive. Cele mai multe pachete all-inclusive includ mese, băuturi, gustări și pachete sportive. Iest obiect eventual fi de protectie când aveți copii în grupul dvs.

4. Căutați hoteluri sau stațiuni cu pachete specifice pentru copii. Multe hoteluri și stațiuni vor capata un focar pentru copii sau o zonă de lucru pentru copii, cine eventual cuprinde babysitting, jocuri și alte activități recreative, asemenea încât să puteți lua o lecție de snorkeling în scopot ce copilul dvs. este în siguranță și se distrează.

5. Aduceți doctorie pentru copii. Este o noema bună să vă aduceți propriii copii Tylenol, medicamente pentru tuse și antiacide. Dacă sfârșesc cu febră, tuse, răzuială dureroasă sau burduhan supărat, nu doriți să riscați să faceți o doză pe un doctorie pentru adulți. Aceasta cuprinde, de atare, protecția solară și spray-urile.

6. Dacă călătoriți la standing internațional, planificați-vă înainte cu pașapoarte, cine pot construi până la trei luni. Amintiți-vă că pașapoartele pentru copii expiră în cinci ani. Samite fi stresant și valoros să încerci să accelerezi un pașaport neglijare.

7. Încercați câteva lucruri noi și păstrați unele lucruri familiare. Este interesant și agreabil să încercați bucătării noi și activități noi, dar cateodata o masă familiară și o după-amiază cu explicare joasă ajută la întinerirea înainte de următoarea aventură.

Placid dacă sunteți în căutarea unei vacanțe la plajă, a unei croaziere sau a unei excursii DisneyWorld, vă pot a protegui să planificați o ieșire perfectă pentru copii!

FAMILIA NOASTRĂ A făcut RECENT premiu noastră călătorie trans-atlantică ca semintie de scaun persoane. Doi părinți, un puica de doi ani și jumătate și un puica de două luni. Soțul meu și cu mine am vizitat o semintie în Anglia cu fiul nostru cel mai gros în două ocazii separate. Aceasta a fost premiu dată când copiii noștri au fost la fel de potriviți la număr. Știam că zilele în cine puteam a manea în zborul peste-soare bezna, sau să prindem un cinematografie sau două la întoarcerea după-amiază acasă, erau de greu dispărute, dar erau multe altele. Încercând să urmărească un alergător din aeroportul din Heathrow, încercând să folosească dezmierda fără mâini libere, descoperind subit că jocul „treziți” nu este agreabil pentru străini. Călătoria cu copiii pe zboruri continua prezintă un set neasemuit de provocări.

Ista a fost cel de-al treilea avant trans-atlantic cu copii. Când am făcut premiu călătorie ca părinți, fiul nostru capata nouă luni. Am făcut cercetările mele on-line și am găsit câteva sfaturi la îndemână pentru călătorie pe cine le găsesc încă utile în ziua de azi. A fi pregătit este cea mai gros explicare pentru călătoria cu copiii. La ultimul avant pe cine l-am luat înainte de a capata al doilea puica, Toby a vomitat de mai multe ori. Aveam haine de rezervă pentru el, dar desertaciune pentru noi. Un maiou spalat, cu odorat proaspăt în geantă, va a executa minuni pentru un părinte lipsit de soileala și pentru un puica razbolit.

Aceste sfaturi pot funcționa sau nu pentru familia ta. Selectiona și a rezolva în funcție de nevoile copilului tău și de rastimp călătoriei tale. Am călătorit cu un puica de doi ani și jumătate cine este mandru, dar nu eventual sta liniștit și un puica de două luni cine este un înger total. Am călătorit două ore la aeroportul Logan, am lesinat două ore în aerodrom, o oră într-un aeroplan staționar, urmată de un avant de șase ore, alte patruzeci de minute pentru a coborî din aeroplan, o oră pentru a obține cererea vamală și a bagajelor și atunci noi a avere un cale de trei ore până la biserica familiei mele din Anglia. Avem norocul să avem copii tare comod comportați, în gros sectiune, dar iată cele mai bune 13 sfaturi pentru călătorii la distanță lungă.

1. Adu jucării și cărți noi . Oareceva pe cine nu l-au văzut niciodată va incanta atenția cu greu mai greu decât oarecare ce s-a jucat inca cu zeci de ori. Pentru copilul nostru de apoi, de zecer luni, era un telefon de jucărie (nu cinevasilea galagios) și un set de defileu. Pentru un puica de un an, a fost o nouă epistola Neobisnuit Georgeși o mașină nouă. De menire aceasta, bebelușul nu capata necesitatile de distracție, dar fratele cel mai gros. Ne-am prins de obsesia lui actuală cu Go Diego Goși am cumpărat câteva cărți cu Diego. Cheia acestui obiect este să nu le scoateți în curând. Așteptăm până la începerea topirii și atunci scoatem armele dilata. Dacă scoți scula secretă exagerat curând, apoi nu ai recurgere.

2. Folosiți tehnologia pusă la dispoziția dvs. Tocmai dacă nu-i lași pe copiii tăi să privească televiziunea acasă , numaidecat este momentul să încalci aceste reguli. Micile ecrane din cotierele scaunelor sunt un zeu atât pentru cei cine călătoresc cu copii a scadea, cât și pentru cei din jurul lor. Nu vă faceți curata pentru căști, dacă copilul dvs. nu le va ține inflacarat sau dacă vă faceți curata pentru zgomotul cine le dăunează urechilor, imaginile vor fi, cel mai virtual, suficiente pentru a distra cei mai iritați dintre copii.

3. Dacă aveți propria tehnologie, aduceți-o. Dacă pilula sau telefonul este în iesi limitelor copiilor tăi, obțineți un caz tare și încărcați câteva aplicații pe cine le pot a intrebuinta, împreună cu copii digitale ale filmelor lor preferate. Cumva suge-l și lasă-i să se joace. Nu vor a executa daune permanente conj cu o călătorie de o zi. De scarlatina, a ști că li se a ingadui să folosească oarecare în mod obișnuit în iesi limitelor este una dintre cele mai dilata atrageri ale acestui obiect.

4. Colet pentru scenarii individuale de scutece. În loc să ai necesitatile de criza la compartimentul transparent de fiesce dată când este necesitatile de o inlocuire a scutecului, pregătește-te pentru situații individuale. Când îți ambalează transportul, așezați o pungă de pitoresc în fiesce rantie. Înainte de decolare a avionului, mutați toate revistele de avant într-una dintre buzunarele scaunului, atunci puneți două scutece de fiesce masura, covorașul tău de barter și șervețele de votare în cealaltă. Dacă vă placere covorașele de călătorie de unică folosință, apoi puneți o rogojină și un rantie în fiesce geantă. Când indicatorul centurii de siguranță se dezactivează, puteți invoi la mina înaintea oricui și fără exagerat multă supărare.

5. Canta-ți copilul să călătorească în pijamalele pentru cracana. Cel mai gros ne-a folosire adidașii peste-soare cracana în această călătorie și i-a plăcut. Le va plăcea noutatea călătoriei în pijamale, vă va plăcea comoditatea. Dacă există un exceptie de rantie sau vărsături, este comod să aveți de-a a executa conj cu un editorial vesmantar. Atunci, este ușor de ambalat pentru asemenea de urgențe: ai necesitatile conj de câteva seturi suplimentare de pijamale fiesce în loc de ținute complete pentru fiesce puica. Cu excepția cazului în cine copilul dvs. este predispus la situații dezordonate, vă recomand două seturi de rezervă.

6. Adu-ți un maiou de rezervă pentru apara. Categoric, nu poți călători în pijamale de gaibe sau drept să ai o inlocuire completă de haine la îndemână, dar dacă ești aruncat pe sus vei a calcula un odorat spalat în jurul corpului staret, în loc să ștergi varsatura.

7. Uitați de șervețele pentru suzeta, dar aduceți un demachiant de mână. Îmi placere pachetele individuale de Wet Ones cu bunătate anti-bacteriene. Copilul tău va insusi oarecare nefinisat înainte de a capata șansa de a-i numi numele, așa că asigură-te că ai cu mâna de curățat la îndemână. Băile pot fi discutabile și inaccesibile, mai stilat o dată la bolovan.

8. Aduceți o urmare și o singură încărcare. Nu mai ai necesitatile de o epistola pentru a a lectura, nu mai ai necesitatile de propriile gustări. Nu mai puteți a sluji transportul în loc să verificați bagajele. După ce ați umplere o geantă cu elementele esențiale pentru un avant mare, nu veți capata puterea de a cara altceva și veți a calcula conj să aveți o singură geantă pentru a ține evidența într-un aerodrom suprapopulat.

9. Dacă copilul dvs. este suficient de bătrân, lăsați-i totuși să-și aducă mai mult . Anul baut, zborul nostru a fost sever întârziat de cenușa vulcanică inspre Islandei. Am fost salvați de un camarad de călător, cu un puica de doi ani și un Trunkiplin de jucării. Am cumpărat cinevasilea pripeste ce am aterizat, iar această călătorie recentă a fost premiu dată când i-am călătorit pe fiul nostru. Ele pot suna carcasa ca o distragere pentru a le menține în mișcare, pot sta pe ea și le puteți suna de-a lungul, eventual conține suficiente jucării pentru a le menține ocupate pentru orisice întârziere. Vă recomand cu scump Trunki, dar orisice obiect cine se va a durdulica pentru ei și cine are o centura de braț drăguță pentru dvs., dacă se obosesc din acesta, va funcționa. Dacă aduceți un borneu, nu lăsați-le să aducă un borneu decât dacă este infumurat de mic pentru a le cara și ele, se vor îmbolnăvi de el la un ceas dat.

10. Adu gustări. Mesele la zboruri nu vor fi neapărat potrivite cu nevoile copilului dvs., iar mâncarea aeroportului nu este întotdeauna potrivită pentru gustul unui puica mic. Folosiți gustări cu cine sunt familiarizați, gustări cine nu încalcă jurisprudenta vamale și gustări cine nu au necesitatile de frigider și sunt încă comestibile după o mulțime de hârtie. Familiarizarea cu gustarea pe cine o aduceți înseamnă că sunt mai puțin susceptibile să vomite. Ai încredere în mine, odată ce copilul tău este razbolit la mijlocul zborului o dată, vei fi la fel de torturat de vărsături ca și mine. În interiorul aeroportului, cel mai bun ramasag este o ceașcă de fructe, deoarece nu puteți duce propriul poama cu dvs. decât dacă călătoriți în SUA.

11. Dacă aveți un puica, utilizați purtătorul pentru copii la votare . Îmi place Baby Bjorn, dar știți mulți cine nu. Majoritatea aeroporturilor vă vor a ingadui să vă purtați copilul prin siguranta, așa că, dacă vor a manea, vi se va a ingadui să le continuați. Nu, dacă sunt într-un cărucior, majoritatea vă vor a striga să îndepărtați copilul mort. Utilizarea unui cărucior este o votare personală și am baut pe ambele direcții în baut. Aveam să vedem o semintie cine capata un cărucior falos cine ne aștepta pe celălalt capăt, așa că am optat să nu aducem echipamentul subsidiar la aerodrom și am respectat că este tare frai. Când am călătorit cu un puica, am luat căruciorul și el a soileala în aerodrom, eliberându-ne pentru a ne recrea puțin. Cu toate acestea, fiți avertizați și faceți cercetarea dvs., unele locuri au hotari de cărucior deosebite. S-ar a se cadea să credeți că va fi mandru să aveți căruciorul în al doilea ceas când coborâți din aeroplan,Verificați procedurile înainte de a naviga.

12. Faceți cunoștință cu oamenii din jurul vostru, dar nu-i puneți în vina. Dacă aveți un puica drăguț, lăsați-i să spună „Bună” persoanelor al căror soileala ar a se cadea deranja. Fă-ți stiut însoțitorii de avant și află cine este cea mai bună mina pentru schimbările de scutece.

13. Lipiți-vă de o rutină. Dacă faceți aceeași călătorie clasic, sunt multe de spus pentru că vă cunoașteți traseul. Cateodata, economisirea a cincizeci de dolari folosind o altă anturaj aeriană nu merită. Luăm același avant pe Necultivat Atlantic de fiesce dată când călătorim. Știm la ce să ne așteptăm și daca să mergem, singurele cărți sălbatice sunt copiii!
Lasă randuiala acasă. Nu vreau să spun că lăsați copilul să alerge mai greu și decinde de constrângerile lor obișnuite, dar dacă lucrați la oarecare cu copilul dvs. și vine în aeroplan, virtual că este cel mai comod să nu folosiți cest obiect ca experiență de învățare. Cumva lipiți un ac în el. Păstrarea calmului copilului este greu mai valoroasă pentru această mamă și vremelnic, decât folosirea fiecărui ceas învățabil. Cei din jurul tău îl vor a calcula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *