Îndrumări privind ofertele de călătorie ieftine: modalități de a obține zboruri accesibile, cazare, Mai Vartos

Nu trebuie să vă sufocați bugetul în următoarea călătorie. Nu este necesar să cheltuiți mai mult decât aveți nevoie cu adevărat pentru cheltuielile de călătorie. De la rezervarea biletelor de avion la cumpărături, există întotdeauna oferte ieftine de călătorie. Site-urile de călătorie facilitează găsirea de cazare ieftină în zona dorită. De asemenea, puteți compara cu ușurință diverse oferte de zboruri între două destinații.

Indiferent dacă doriți să mergeți într-o croazieră, o călătorie în oraș mare, vacanță la plajă, escapadă cu stimulent la schi, etc … iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a obține oferte ieftine de călătorie:

• Încercați să combinați și să potriviți zborurile. Unele site-uri de rezervare online oferă instrumente de căutare flexibile care permit utilizatorilor să experimenteze cu destinații, orașe de plecare, date și numărul de opriri. Uneori este mai ieftin să rezervați zboruri care cuprinde un semnalizator sau două. Vă va lua mai mult pentru a ajunge acolo, dar de multe ori este mai puțin costisitor decât un zbor drept.

• Aveți în vedere întotdeauna alternative. Aceasta include aeroporturi alternative, cartiere, opțiuni de transport la sol și altele. Chiar dacă există un aeroport în câteva minute de la domiciliu, s-ar putea să economisiți mai mulți bani zborând dintr-un alt aeroport. De asemenea, nu trebuie să stai chiar în mijlocul unui punct turistic pentru prost; ia în considerare să stai la un ospel sau han într-un alt cartier.

• Luați în considerare o închiriere de apartamente. În ultimii ani, a devenit foarte trendy pentru călători să opteze pentru cazare în locuri care nu sunt hoteluri tipice. S-ar putea să găsiți o afacere mai bună închirind un apartament mic sau chiar temeinic o cameră privată. Efectuați un pic de cercetare asupra proprietarului (proprietarilor) și citiți recenziile în prealabil.

• Aflați dacă puteți utiliza afilieri pentru oferte ieftine de călătorie. Studenții, angajații guvernamentali, persoanele în vârstă, membrii militari, membrii unor grupuri sau organizații, etc., sunt adesea capabili să obțină reduceri de la companii aeriene și hoteluri. Consultați angajatorul pentru a afla dacă membrii organizației dvs. sunt eligibili pentru orice reduceri de călătorie. Profitați de orice puncte de recompense de călătorie pe care le-ați putea avea cu companiile dvs. de stele considerate.

• Fii atent la ofertele de ultim moment. Ofertele de călătorie ieftine nu sunt întotdeauna disponibile în ultimul moment, așa că dacă datele și itinerarul dvs. de călătorie sunt deja stabilite, aceasta nu este probabil cea mai bună idee pentru dvs. Dacă aveți totuși flexibilitate, probabil că merită să consultați secțiunea „Oferte de ultimă oră” a site-ului dvs. de călătorie preferat sau să vă înscrieți pentru a primi buletine informative și alerte.

Concluzie

Acestea sunt temeinice câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când încercați să găsiți oferte ieftine de călătorie.

Multe persoane le place să-și facă plăcere căutarea online. Site-urile de călătorie funcționează cu multe companii aeriene, linii de croazieră, companii de închiriere de mașini, hoteluri, pensiuni și alte companii legate de călătorii pentru a aduce oferte la prețuri accesibile atât pentru turiști, cât și pentru călătorii de afaceri. Dacă urmați oferte ieftine de călătorie , puteți utiliza un cod promoțional online pentru a obține economii suplimentare.

Cu toții am versat căutarea obositoare, repetată, când am încercat să rezervăm cele mai ieftine zboruri posibile către fiecare destinație dată. Cu motoarele de căutare interminabile și prețurile în continuă fluctuație, abordarea rezervării zborurilor frugale este copleșitoare. Iată câteva sfaturi acordor fiecare vă vor a aduna etate, frustratie și, cel mai memorabil, bani apoi când rezervați următorul dvs. avant.

Nu ratați celelalte ghiduri noastre inspre cum puteți găsi tarife de vina a companiei aeriene , cum să obțineți versiuni gratuite extinse pentru a realiza o călătorie în două și rotiți biletele lumii: ghidul deznodamant !

1. Păstrați căutările în top
Nu ești alienat pentru a a se socoti că s-a metamorfozat prețul zborului după ce l-ai căutat de câteva ori în browserul tău. Bazat pe cookie – urile din browser – ul dvs., prețurile de avant nu cresc apoi când o anumită rută este căutat în mod poftorit, ca site – ul cere să te sperii în rezervarea de avant fulgerator înainte de a obține prețuri distinct mai ocean. Căutați întotdeauna zboruri în valoare absoluta de navigare pe neasteptate sau propriu pentru a a se uita cele mai a descreste prețuri .

În Google Chrome sau Safari, pe neasteptate este activat apăsând Command (sau „Inspectare” dacă folosești computerul), Shift, „N”. Pentru Mozilla Firefox sau Internet Explorer, apăsați Comandă (sau „Inspectare” dacă utilizați un calculator electronic), Shift, „P”. Aceasta va destupa o nouă fereastră a browserului în fiecare informațiile dvs. nu sunt urmărite, invar încât să nu se umfle prețurile pe măsură ce căutați. Notă: dacă utilizați o tra-ducere mai veche de OS X, deschideți Safari, atunci faceți chicotire pe „Safari” în mocirla de lista de mancare și selectați „Navigare privată”.

Cookie-urile dvs. sunt resetate de fiesce dată când redeschideți o fereastră pe neasteptate. Așadar, dacă doriți să începeți cu o ardezie curată pentru fiesce căutare a zborurilor (asadar căutările anterioare nu sunt „amintite”, cu potențialul de exagerare a costurilor), închideți toate ferestrele pe neasteptate, deschideți una nouă, atunci efectuați căutarea zborului .

Shot Screen 2014-11-10 la 3.35.57 pm
2. Folosiți cele mai bune motrice de căutare pentru zboruri
Toate motoarele de căutare au micsorat costurile zborului ca sectiune a reducerii companiilor aeriene. Unele motrice de căutare (de model, A adresa) umflă în mod invariabil greu mai ocean decât altele (enumerate mai jos). Plătește să te familiarizezi cu site-urile fiecare oferă cele mai bune prețuri.

Folosiți acestea pentru a predestina
Skyscanner (sau descărcați aplicația ) ( alegerea noastră # 1)
AirFare Watchdog (bun pentru a găsi tarife de vânzare și de vina – iata sfatul nr. 6 )
Momondo (un motoriu de căutare vast, fiecare prezintă cateodata tarife mai ieftine decât Skyscanner)
Apterix.com ( combină toate companiile aeriene pentru a infiinta rute mai ieftine decât rezervarea cu taman 1 liniament aeriană – iata sfatul nr. 9 )

CheapOair
NOU: Margine doar pentru cititorii Thrifty Nomads: Până la 50 USD micsorare cu cod promoțional THRIFTY50
AirWander (vă ingadui să extindeți zborurile în escale pentru a musaferea 2 destinații cu 1 călătorie – consultați sfatul # 7 )
JetRadar (cuprinde companii aeriene bugetare , pe fiecare multe motrice de căutare nu le fac)
Bilete de aeroplan Google (halat bun pentru a a protocoli fulgerator datele de avant – nu de fire cele mai bune prețuri)
Începând cu 2019, majoritatea companiilor aeriene bugetare vor apărea imediat în motoarele de căutare intinde pe fiecare le recomandăm (dar NU în sud-vest). Dacă doriți să fiți infailibil 100%, puteți realiza o căutare suplimentară pentru companii aeriene regionale (am enumerat mai multe inspre fiecare știm mai jos).

În cele din urmă, niciun stingher motoriu de căutare nu este magistral magistral (deși considerăm că Skyscanner este cel mai bun). Ca invar, posibil fi indispensabil să încercați o combinație de motrice de căutare pentru a vă a incredinta că nu pierdeți niciun consecinta. Nu pare să existe cinevasi fiecare să obțină cel mai comun avant cu 100% din etate.

3. Identificați cea mai ieftină zi pentru a a pluti
În etate ce multe teorii există în jurul rezervării, în mod specific, marți, pentru a a aduna bani, realitatea este că nu există un adevăr constant în ce zile sunt cele mai ieftine zboruri . De cele mai multe ori este mai comun să pleci într-o zi săptămânală, deși iest lucrare nu este întotdeauna cazul. Cea mai bună strategie este să obțineți o vizualizare rapidă a prețurilor pentru o lună întreagă pentru a a se uita ce zile sunt cele mai ieftine pentru virnant dvs. specifică. Iată cum:

Pasul 1. Neinsotit pe site-ul Skyscanner sau descarcă aplicația

Pasul 2. Introduceți orașele de aplicatie și tinta

Pasul 3. Selectați „dus-întors” (distinct dacă zburați dus-întors – sunteți taman pentru a provoca cele mai ieftine zile pentru a aproba mai întâi)

Pasul 4. Pe calculator electronic: faceți chicotire pe „Chemare”, dar în loc să introduceți o dată, selectați „Lunatie întreagă”, atunci „Lunatie cea mai ieftină”, invar încât să puteți a masura toate datele pentru a a se uita fiecare este cea mai ieftină. Apăsați „Căutați zboruri” pentru a a se uita cu ușurință fiecare dată este cea mai ieftină.

În aplicația mobilă: atingeți termen de aplicatie, atunci schimbați vizualizarea în „Grafic”. Puteți a se duce ușor inspre stânga și inspre dreapta pentru a găsi cea mai ieftină dată și atingeți una dintre bare pentru a a se uita prețul.

Repetați acești pași pentru zborul de întoarcere, dacă este cazul. Puteți predestina totuși o călătorie dus-întors într-o singură oprire, dar făcând mai întâi acești pași vă va ingadui să vedeți ce date sunt, în comun, mai ieftine pentru a a ascunde / ieși înapoi pentru călătoria dus-întors.

Apterix.com și Google Vols funcționează în mod analog cu Skyscanner, surplus că au și vizualizări pe hartă, invar încât să puteți a se uita daca se află aeroportul. Pentru urmărirea când și daca este cel mai comun de avant, Hopper oferă, de invar, spilcuta prețurilor și urmărirea fluctuațiilor (adică când este cel mai prieteneste să zboare).

4. Zburați nefolositor cu puncte
Cel mai comun avant pe fiecare îl puteți predestina este nefolositor, iar cel mai neincarcat mod de a realiza iest lucrare este cu puncte. Dacă nu aveți niciunul, nu vă înfricoșați – înscrierea pentru o singură condica de consideratie cu recompense de călătorie și lovirea cheltuielilor minime vă posibil duce un bonus decisiv pentru puncte, adeseori multumitor pentru un avant nefolositor!

Vă puteți înscrie la o condica de recompense a companiei aeriene fiecare câștigă puncte cu o anumită anturaj aeriană sau o condica de recompense de călătorie mai generală fiecare vă ingadui să răscumpărați puncte la o categorie de companii aeriene. Ca stol pentru începători, vă recomandăm Chase Sapphire Preferred . Puteți câștiga până la 60.000 de puncte bonus după ce cheltuiți 4.000 USD în primele 3 luni după deschiderea contului. Valoarea de 750 de dolari apoi când este răscumpărată prin Chase Ultimate Rewards și mai greu decât multumitor pentru un avant intestin. De invar, nu există taxe pentru tranzacții externe, asadar este cardul magistral de consideratie de călătorie. Puteți a protocoli iest stol cu alte carduri de consideratie de top .

Chase Sapphire preaales
Chase Sapphire preaales
60.000 de puncte de recompensă (în pret de 750 $ ) după ce ați îndeplinit cheltuielile minime de 4.000 USD în primele 3 luni
2x puncte când cheltuiți pentru călătorii sau mese în toată lumea
Îți posibil muta punctele de recompense către cele mai importante programe de fidelizare a companiilor aeriene și hoteliere
Fără comisioane de tranzacții externe
Califica anuală: 95 USD
Aflați cum să aplicați
Ai propria ta problema? Atunci, luați în considerare cardul de consideratie preaales pentru afaceri de cerneală , daca puteți câștiga 80.000 de puncte bonus după ce cheltuiți 5.000 USD în primele 3 luni de la deschiderea contului. Acesta valorează 1000 USD prin Chase Ultimate Rewards. Veți câștiga, de invar, 3 puncte pe dolar la primele 150.000 USD cheltuite în anumite categorii de achiziții de afaceri și 1 exact pe dolar la toate celelalte achiziții. Comparați iest stol cu alte carduri aoace.

Vă recomandăm să folosiți cardul dvs. pentru achiziții zilnice și să îl tratați ca în invar, folosind taman banii pe fiecare îi aveți în bancă și să vă plătiți soldul în fiesce lună. În iest fel, nu vi se va a simti dobândă și veți ticni în mod eficace punctele dvs. nefolositor!

Pentru mai multe sfaturi inspre cum să stăpâniți călătoria punctelor, consultați ghidul nostru Cum să obțineți zboruri gratuite cu carduri de consideratie și puncte pentru tot ce aveți dare pentru a începe.

5. Companii aeriene bugetare
Companiile aeriene bugetare oferă bilete greu mai ieftine decât omologii lor cu servicii complete. Ar cuveni să fie pronuntat, dar iest lucrare vine cu compromisuri, cum ar fi mai puțin spațiu pentru pirostrie și niciun fel de mâncare / băutură „gratuită” la margine (fiecare, aluzie, este mascat în mod regulat în biletul dvs. cu prețuri mai a extinde cu companiile aeriene cu servicii complete).

Dacă aveți în ochi bugetul de avant, ceea ce, în opinia noastră, este o regim excelentă de a a aduna, vă recomand să citiți ghidul nostru cu curiozitate la 7 informații obligatorii inspre companiile aeriene cu buget .

Mai jos este o listă cuprinzătoare a companiilor aeriene bugetare de pe tilindru. Red indică liniile aeriene adevărate, în etate ce albastrul implică cele mai ieftine companii disponibile în fiecare companiile aeriene bugetare nu există sau nu sunt abundente.

Dar mai întâi … O NOTĂ PRIVIND REZERVAREA LINII AIRLINES. Citiți întotdeauna tipăritul și efectuați următoarele:

Verificați daca este locația aeroportului (unele companii aeriene bugetare zboară către aeroporturi mai mult din oraș).
Asigurați-vă că ați retinut și plătit pentru varsare bagajului. Respectați restricțiile privind greutatea , înălțimea și numărul de saci admise . Unele companii aeriene (de model, Ryanair) vor a simti taxe grele dacă ați terminare. Nu uitați, să plătiți taman pentru spațiul / greutatea exactă de fiecare aveți dare este valoare absoluta în fiecare companiile aeriene bugetare își mențin prețurile mai a descreste decât companiile aeriene tradiționale!
Citiți particularitate fină . Cel mai bun model este faptul că Ryanair va a simti o taxă dacă nu imprimați propriul scrisorica sau nu respectați greutatea și dimensiunile stricte ale bagajelor. Un prevenire acestei taxe este distinct determinat în toate scrisorile de capete în premiu teză a dvs. de e-confirmare. Pe limitat, citiți și urmați întotdeauna instrucțiunile!
Amintiți-vă, dacă doriți să rezervați cel mai comun avant putincios ( nu serviciul câștigător al premiului), fiți adaptabili, faceți cercetarea dvs. și cunoașteți cerințele și restricțiile companiei aeriene bugetare.

Canada
Flair Airlines
prăvălire
Air Canada Rouge
WOW Air (zboruri ieftine către Europa din Toronto / Montreal)
Chip Airlines (zboruri ieftine din Urlatoare Niagara și Plattsburgh, fiecare sunt distinct sorete graniță)
Porter
Air Transat
Statele Unite
Sud-Apus (luați în considerare cardul de consideratie cu până la 40.000 de puncte bonus după ce cheltuiți 1.000 de dolari în primele 3 luni, contul dvs. este sincer și încă 20.000 de puncte dacă cheltuiți exhaustiv 12.000 USD în intaiul dvs. an)
Aerul strălucitor
Frontieră
Chip Airlines
Sun Country Airlines
WOW Air (zboruri ieftine către Europa)
jetBlue
Porter
Australia
Jetstar
Tiger Air
Scoot
Air Asia
Nouar Zeelanda
Jetstar
Air Nouar Zeelandă
Asia
Air Asia
Tiger Air
Jeju Air
Jetstar
Hong Kong Express
Scoot
Peach Air
Drac-de-mare Air
Spice Jet
Spring Airlines
Vietnam Airlines
Nok Air
Companiile aeriene T’Way
Vanilla Air
Europa
easyjet
Ryanair
Vueling
Iberia Express
TUI
Aer Lingus
Aigle Seninatate
Wow Air
Eurowings
flybe
Norwegian Air (tarife excelente pentru zborurile dintre Europa / America de Sever)
Wizz Air
Dacă vă îndreptați către oricine dintre aceste părți ale globului, începeți să urmăriți aceste companii aeriene. Folosiți Twitter, Facebook sau verificați în mod periodic paginile web ale companiilor aeriene bugetare pentru a vă menține legătura cu oferte speciale înainte de vânzare. Air Asia, Jetstar, Tiger Air și Ryanair sunt anumit de bune pentru a capata oferte regulate.

Multe dintre aceste companii aeriene bugetare au propriile lor cărți de recompensă pentru cărțile de consideratie , iar majoritatea oferă un bonus decisiv pentru puncte de înregistrare. De model, cardul Southwest Imediat Rewards Catifea de la Chase oferă 40.000 de puncte după ce ai prapadit taman 1.000 de dolari în primele tale trei luni, surplus 20.000 de puncte suplimentare dacă cheltuiți 12.000 de dolari în intaiul an. Cu toate acestea, o condica de consideratie generală recompensă, cum ar fi Chase Sapphire Preferred, este cea mai bună opțiune pentru majoritatea oamenilor, deoarece aveți flexibilitatea de a vă răscumpăra punctele către o ocean categorie de companii aeriene și hoteluri. Veți ticni 60.000 de puncte bonus în pret de 750 $prin programul Chase Ultimate Rewards după ce cheltuiți 4.000 USD în primele 3 luni de la deschiderea contului dvs., iar cardul nu are comisioane de tranzacție străină. Comparați iest stol cu alte cărți de călătorie aoace.

Pe o notă laterală, Wikipedia are o listă mai detaliată și cuprinzătoare a companiilor aeriene low-cost în anumite țări aoace , deși ceea ce consideră „low-cost” este controversat. Totuși, dacă mergeți într-o anumită țară, merită să verificați, invar încât să vă cunoașteți toate opțiunile.

6. Căutați eroarea companiei aeriene și tarifele de vânzare
Companiile aeriene fac cateodata greșeli când își înregistrează tarifele, ceea ce cara la zboruri cu reduceri grave. Iest lucrare se posibil întâmpla din diferite motive – greșeli de conversie valutară, greșeli tehnice sau erori umane. Dacă sunteți în cunoștință de cauză daca puteți găsi tarife de vina la compania aeriană, puteți a aduna câteva dolari serioase pe un scrisorica.

Ghidul nostru amanuntit inspre valoare absoluta de infatisare explică cum să găsești cu ușurință tarifele de greșeală. Dotat, AirFare Watchdog și Confidential Flying sunt resurse excelente pentru a găsi greșeli și prețuri de vânzare, deoarece acestea conglomerează reducerile de bilete la un stingher loc. O altă abordare excelentă este să căutați zboruri pentru o lună întreagă folosind Skyscanner (Sfatul nr. 3 din iest paragraf). Iest lucrare vă va ingadui să localizați cu ușurință un pret micsorat evocator față de cele afișate în acea lună și ne-a protejat de două ori să ne poticnim de tarifele de vina.

Mai jos este o listă în etate efectiv a celor mai bune tarife de astăzi de la AirFare Watchdog .

7. Rezervați biletele de legătură singuri pentru mai puțin
Dacă sunteți în avant incotrova, fiecare implică un schimb, spuneți din Canada în Australia, fiecare implică de fire Canada în LA, atunci LA în Australia, considerați că posibil fi mai comun să rezervați aceste două pirostrie izolat, adăugând o altă destinație la călătoria dvs. . Nu ar cuveni să spunem că, pentru a realiza iest lucrare, nu ar cuveni să rezervați scrupule strânse . Repet: nu rezervați layere fiecare sunt ore întregi! Această abordare este destinată celor fiecare doresc să creeze o destinație suplimentară de câteva zile sau mai multe, înainte de a asocia următorul lor avant. O singură excepție este la rezervarea cu Apterix.com , fiecare oferă garanția proprie pentru efectuarea de zboruri de legătură, distinct și apoi când nu sunt cu aceleași companii aeriene partenere.

În intaiul rând, faceți-vă cercetarea: există companii aeriene bugetare unice pentru țara din fiecare zburați și către fiecare vă îndreptați? Rezervarea cu o anturaj aeriană australiană ieftină (Jetstar) de la Sydney la Honolulu, atunci una americană de la Honolulu la Montreal ne-a economisit sorete 400 de dolari fiesce când am întors din Australia în Canada la începutul acestui an. Iest lucrare ne-a autorizatie să creăm un poposire de cinci zile în Hawaii la întoarcerea noastră, fiecare a fost mai puțin extenuant și greu mai comun! Apterix.com și AirWander sunt motorul de căutare admirabil pentru dezvăluirea unor rute mai ieftine, fiecare implică mai multe companii aeriene.

Puteți distinct să vă rezervați propriile dispozitive de mai multe zile , permițându-vă, în esență, să vedeți 2 destinații la prețul de 1. În loc să petreceți o zi stând în aerodrom, puteți colinda mai multe zile explorând orașul în fiecare vă aflați . AirWander este un motoriu de căutare special pentru a realiza corect iest lucrare. Introduceți originea, destinația finală și numărul de zile în fiecare doriți să vă opriți. AirWander va plati o listă de locuri pe fiecare le puteți musaferea la oprire, de multe ori distinct mai ieftină decât un motoriu de căutare obișnuit de avant! Pentru a a rasufla cum să faceți iest lucrare, citiți ghidul nostru inspre Cum să obțineți layere extinse gratuite și să faceți o călătorie în două .

8. Găsiți cel mai comun loc pentru a a pluti
Apatic dacă știți corect daca mergeți sau doriți taman să găsiți cea mai ieftină țară posibilă în fiecare să zburați, Apterix.com este un halat admirabil pentru a cara rătăcirea și a mantui niște bani a extinde. Sariți pe site-ul lor și intrați în orașul dvs. de aplicatie, atunci selectați un termen de date pentru a a ascunde. Costurile aproximative sacagiu atunci pe sute de țări de pe tilindru din punctul dvs. de aplicatie, în etate ce ; lista de mancare destinațiilor este sortată după preț, permițându-vă să vedeți cel mai manos loc în fiecare puteți a pluti.

9. Amestecați și potriviți companiile aeriene
Daca Apterix.com strălucește cu adevărat este valoare absoluta în fiecare se amestecă și se potrivește companiilor aeriene pentru a găsi cel mai comun preț. De model, posibil doriți să mergeți la Roma, Italia din Washington, SUA. Un motoriu de căutare uzanta de avant va a evoca taman rute fiecare provin de la o singură anturaj aeriană și partenerii săi. Un model de căutare pe A adresa arată cea mai ieftină rută ca 631.20 USD USD prin TAP Portughez.

Apterix.com , pe de altă sectiune, va amesteca și va ajusta companiile aeriene (inclusiv companiile aeriene bugetare ) pentru a vă găsi cea mai ieftină rută. Pentru zborurile cu cursă lungă, în specific, iest lucrare posibil realiza o diferență uriașă. Aceeași căutare pe Apterix.com returnează o rută la 459,80 USD USD prin JetBlue, Norwegian Air și Vueling. Acesta înseamnă economii de 171,40 USD , iar timpul de călătorie este și mai limitat!

Zboruri Apterix vs A adresa

De fire, rezervarea unei călătorii întregi cu diferite companii aeriene ar fi riscantă. De model, să spunem că intaiul dvs. avant cu JetBlue a întârziat și ați pierdut zborul dvs. de conexiune cu Norwegian Air. Deoarece companiile aeriene nu au nicio sotiire între ele, Norwegian Air nu are nicio obligație să vă reprogramați zborul nefolositor, așa că vă pierdeți banii. Apterix.com oferă în barter propria lor garanție , fiecare acoperă modificările de orar, întârzierile de avant și anulări. Atâta etate cât contactați Apterix.com acum ce cunoașteți întârzierea, acestea vă vor darui un avant alternativ de conexiune sau o intoarcere completă, la discreția dumneavoastră. Nu ne-am vechi singură de această garanție, dar, cu siguranță, sună ca o regim atrăgătoare de a exciza riscul dintr-un hack de avant vantos!

10. Luați în considerare ticketing oraș pitulat
Călătorii au dezvelit cu greu etate imediat un subterfugiu uzual imediat ca zboruri „oraș pitulat”. Pe limitat, cateodata, un avant fiecare se conectează într-un oraș în fiecare doriți să mergeți este mai comun decât zborul drept către asta. Asadar, în barter, rezervați acel avant comun fiecare se conectează în orașul jinduit și urcați colo, fără a lua conexiunea în scursoare.

Ar cuveni să nu spunem că iest lucrare este hazardat din mai multe motive. Iată câțiva factori de luat în considerare:

Dacă bagajul dvs. este probaluit, asta posibil a lungi până la destinația finală . Din iest argument, cu biletele orașe ascunse, este mai prieteneste să aveți taman bagaje transportabile.
Este putincios să nu fiți autorizatie să ieșiți din aeroplan (dacă același aeroplan continuă înainte până la destinația finală).
Companiile aeriene pot detecta că nu ați luat conexiunea. Consecințele acestui lucrare sunt multime de spus, mai selectionare că oamenii ratează zborurile tot timpul.
Acusi există un motoriu de căutare web fiecare găsește bilete ascunse pentru oraș. Se numește Skiplagged și a fost distinct delegat în judecată de United Airlines, fiecare s-au supărat pentru iest hack controversat. Nu am vechi niciodată abordarea ascunsă a orașului, dar știu mai multe fiecare au și au in-vederat niște economii înflăcărate. Folosiți pe propria răspundere!

11. Cumpărați zboruri în vrac
De regulă, veți obține o pret mai bună pe biletele de aeroplan dacă cumpărați mai multe în același etate , dar exclusiv dacă sunt cu aceeași liniament aeriană sau companii aeriene din aceeași alianță (de model, Vedeta Alliance). De model, zborul unui scrisorica de întoarcere de la New York la Londra cu United Airlines va fi mai comun decât 2 bilete simple.

De invar, puteți beneficia de iest lucrare pentru zborurile cu mai multe orașe . De model, Inocent Atlantic are rute de la New York la Londra, Londra la Shanghai și Shanghai la New York. Dacă rezervați toate acestea în același etate folosind funcția de căutare în mai multe orașe pe Skyscanner , veți a aduna niște bani serioși.

O altă regim de a cumpăra zboruri în vrac pentru mai puțin este cu bilete din întreaga pamant și bilete regionale . Acestea sunt bilete speciale oferite de alianțele companiilor aeriene fiecare vă permit să vă deplasați în întreaga pamant, un masa continentala sau o țară la un pret micsorat. Pentru a învăța cum să rezervați acestea, asigurați-vă că consultați ghidul nostru deznodamant pentru a rula biletele din pamant .

Toate acestea fiind spuse, cateodata câteva zboruri rezervate izolat cu companii aeriene bugetare sunt încă mai ieftine decât ceea ce pot darui companiile aeriene partenere. Singura regim de a fi infailibil este să folosești un site prep Skyscanner , să-ți pui în destinații, să cauți ca mai multe orașe sau să te întorci impotriva mai multe rezervări unidirecționale și să te compari.

12. Nu a zauita de companiile aeriene locale
Deși motoarele de căutare de mai sus sunt grozave, acestea nu includ întotdeauna companii aeriene a descreste, în specific în rutele mai puțin rezervate în mod prost și / sau în regiunile îndepărtate. Dacă zburați incotrova neclar, căutați pe Google și întrebați dacă există o anturaj aeriană locală. În etate ce în America de Sud am aflat că LADE Air din Argentina (condus de militari) are zboruri ieftine către Patagonia, fiecare garantat nu este listată în motoarele de căutare masive online.

Apoi când găsiți companii aeriene a descreste, distinct dacă sunt listate într-un consecinta al motorului de căutare, asta plătește adeseori să verificați site-ul companiei fiecare posibil dezvălui oferte online exclusive fiecare nu se găsesc într-un motoriu de căutare obișnuit. De model, când zboară în vestul Canada, am dezvelit că Hawk Air, o anturaj mică și locală oferă oferte săptămânale în anumite zile. Asigurați-vă că verificați indoit!

13. Dacă știți când și daca mergeți, nu așteptați să rezervați
Arareori biletele de aeroplan sunt mai ieftine odată cu apropierea datei de aplicatie , mai selectionare dacă musai să zburați la o anumită dată. Companiile aeriene bugetare oferă, de fire, tarife a descreste ca preț de bază, iar pe măsură ce aceste bilete se vând, cele rămase cresc în mancare. Iest lucrare este tare uzanta în Europa și Australia. Dacă știți când și daca mergeți, nu așteptați la o vânzare necunoscută. De cele mai multe ori, cele mai a extinde economii vin din rezervarea cu greu etate înainte.

14. Verificați dacă este mai comun să plătiți în alte valute
Înainte de a predestina un avant, luați în considerare dacă tariful este mai comun dacă este plătit în altă monedă. Adesea companiile aeriene cu buget vă vor realiza să plătiți în piesa țării de la fiecare plecați, dar iest lucrare nu este întotdeauna cazul. O notă importantă apoi când faceți iest lucrare : asigurați-vă că utilizați un stol de consideratie fără taxe de tranzacție străină , în caz opus, încercările dvs. de a a aduna bani făcând iest lucrare se vor a se zarasti! Articolul nostru inspre problemele de bani pentru călătorii din pamant vă posibil a ajutora să vă orientați în direcția corectă pentru cele mai bune carduri de consideratie pentru călătorii.

The Thrifty Gist
Utilizați motorul de căutare recomandabil pentru rezervarea zborurilor – Skyscanner ( descărcați aplicația ) este preferatul nostru și vă posibil a ajutora să vă potriviți la tarifele de vina.
Căutați întotdeauna pe neasteptate pentru stabilirea prețurilor consecvente
Obțineți suficiente puncte pentru un avant nefolositor taman înscriindu-vă pentru o condica de consideratie cu recompense de călătorie și folosind-o pentru achizițiile dvs. de zi cu zi. Alegerea noastră # 1 este preferata Chase Sapphire .
Luați în considerare rezervarea mai multor pirostrie ale unui avant cu cursă lungă personal pentru a readuce costurile, sau distinct extindeți-vă pentru a musaferea 2 locuri pentru prețul zborului la 1
Cumpărați zboruri în vrac – biletele de întoarcere și mai multe orașe sunt de fire mai ieftine decât mai multe bilete simple
Nu așteptați vânzările de locuri – economiile dvs. sunt, în comun, mai a extinde, cu cât rezervați
Aveți câteva tehnici amețitoare pentru a a aduna ocean pe zboruri? Aveți linii aeriene bugetare pe fiecare le vedeți lipsă aoace? Distribuie mai jos pentru a răspândi iubirea înfloritoare! Și pentru mai multe ghiduri de genul asta, cum ar fi noi pe Facebook , Twitter sau abonați-vă la newsletter-ul nostru !

Site-ul nostru web conține câteva link-uri de afiliatie în domenii relevante. Aceasta înseamnă că primim un remiza mic, fără costuri suplimentare pentru dvs., pentru recomandarea unui materie pe fiecare îl utilizăm obrazalnic, încredem și îl deținem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *