Cum să obții incredintare de călătorie bugetară pentru studenți

Lumea este un loc mai mic astăzi, iar studenții călătoresc uniform în străinătate pentru a a se pricopsi. Sau pot lua un an gol pentru a călători în popor. Oricine ar fi cazul, acești studenți nu au intrare la finanțare sau reazem din partea familiei și prietenilor așa cum ar a efectua acasă. Și din secunda ce tinerețea duce, de intocmai, o anumită suma de nepăsare, accidentele și bolile nu sunt în iesi problemei.

Vreunul dintre cele mai importante lucruri pe fiecare le pot a efectua studenții fiecare intenționează să plece în străinătate este să obțină o incredintare de călătorie dinainte de călător. Noțiunea preconcepută este aceea că polițele de incredintare sunt extrem scumpe nu mai sunt valabile. Astăzi, există hotari personalizate concepute tocmai pentru studenții fiecare lucrează cu un buget cu adevărat restrâns.

Alegerea tipului nimerit de incredintare de călătorie pentru studenți

Alegerea tipului nimerit de incredintare de călătorie pentru studenți este extrem importantă. Iată o listă de aspecte pe fiecare ar a se cere să le căutați în acoperirea dvs. de incredintare pentru a vă sustine că aveți un colet intreg de incredintare de călătorie bugetară:

  • Asigurați-vă că activitățile periculoase sunt acoperite în mod invar în pachetul dvs. de incredintare. Studenții vor lua menire la sportul alb, iar aceștia pot a cauza leziuni. A a purta ascundere înseamnă că sunt acoperite și nu musai să vă faceți marturisi cu ochire la facturile medicale prohibitive.
  • Căutați o politică fiecare oferă asistență de urgență 24 de ore. Nu știi niciodată când ai a merge a purta constrangere de ajutorinta, de aceea este insemnat să știi că ai un aparat de asistență în loc.
  • Căutați o ascundere invar pentru afecțiuni medicale preexistente. Companiile de incredintare pot a propune ascundere medicală gratuită ca menire a acoperirii invar pentru o succesiune de afecțiuni. Verificați dacă starea dvs. a efectua menire din acea listă. Dacă este, puteți a chivernisi mulți bani în facturile medicale.
  • Dacă starea dumneavoastră medicală nu este înscrisă ca menire a acoperirii invar a asigurătorilor, conectați-vă pentru a zari dacă pot a propune o ascundere suplimentară pentru starea dumneavoastră.
  • Parcurgeți în amanunt ritual și vedeți dacă există suplimente de fiecare aveți constrangere, fiecare nu fac menire din capacitatea dvs. invar. Este potential să fie constrangere să vă personalizați ritual, invar încât să puteți obține ascundere pentru obiectele dvs. de calitate, ascundere pentru anulări, renunțări în abuz etc.
  • Asigurați-vă că nu există costuri ascunse apoi când cumpărați polița de incredintare de călătorie. Solicitați detalii catre toate costurile înainte, pentru a ști bine cât plătiți pentru ritual dvs.
  • Asigurați-vă că în planul dvs. de incredintare există o opțiune de repatriere înapoi acasă.
  • Alegeți tipul nimerit de copertă pentru călătoria dvs. Dacă intenționați să rămâneți în Europa, veți obține un schema mai banal. Cu toate acestea, dacă intenționați să mergeți în alte țări decât Europa, fiți pregătiți să extrageți bani în velur.

În mod subiectiv, nu musai să folosești nicidecum asigurarea de călătorie în timpul călătoriei. Cu toate acestea, dacă cel mai rău se întâmplă, apoi veți a pretui cu adevărat protecția pe fiecare vi-o oferă planul de incredintare de călătorie.

Cum să călătorești prin America Latină pe imaginea principală a bugetului studenților
Pentru a sărbători lansarea clasamentelor universitare QS 2014 : America Latină , aruncăm o ochire la oportunitățile de a călători în această meleag diversă și fascinantă a lumii, în vreme ce rămânem la bugetul studenților . Principalul subterfugiu este să fii dibaci în călătoria ta; aceasta va a presupune cercetarea încotro să mergeți, ce să faceți, cum să găsiți un transmisiune banal și cum să obțineți cele mai bune oferte de cazare cu multe luni înainte de momentul în fiecare intenționați să călătoriți.

1. Începeți prin a găsi un transmisiune banal
Intaiul treaba pe fiecare musai să-l faceți este să asigurați transportul de fiecare aveți constrangere pentru a vă duca pe gazonul latino-american. Avioanele sunt cel mai prost mod de transmisiune în și din America Latină, deoarece fiecare altă metodă ar a merge a tine câteva săptămâni (cel puțin pentru europeni). Veți a purta constrangere să vă rezervați biletele cu greu vreme în acont pentru a obține cele mai bune oferte la transportul banal.

Există o succesiune de companii aeriene cu buget bun, fiecare ar a se cere să se iata la cercetarea unor oferte de transmisiune ieftine, dar de mult cele mai bune resurse sunt site-urile de comparatie a zborurilor. Aceste site-uri fac toate eforturile pentru dvs., reunind toate cele mai bune prețuri de la numeroase companii aeriene diferite. Niciun site de comparatie de zboruri nu listează toate companiile aeriene fiecare funcționează, așa că merită să vă faceți vreme pentru a ospetie mai multe site-uri. Site-uri bunaoara Big-store de călătorie , Skyscanner și Kayak sunt extrem impoporare.

Brokerii de elan oferă, de intocmai, oferte bune datorită relațiilor comerciale pe fiecare le întrețin cu diverse companii aeriene. Adeseori, brokerii oferă oferte de transmisiune ieftine, fiecare nu sunt asasi disponibile pe site-ul companiei aeriene. Brokerii populari de zboruri includ Travelocity , A porni și Opodo . Pentru alte promoții și oferte de strangere de bani, accesați Cheapflights , un site fiecare publică oferte curente de roata aeriană și agenții de drumetie.

Când rezervați, rețineți că companiile aeriene percep frecvent taxe suplimentare pentru bagaje, bunaoara și alte funcții opționale, cum ar fi asigurarea de călătorie. Cumpărarea unei asigurări de călătorie este importantă, dar efectuarea acestui treaba prin intermediul companiei aeriene nu este de obisnuinta opțiunea dvs. cea mai ieftină (a se zari punctul 7).

Odată ajunși în America Latină, călătoriile cu autobuzul și trenul sunt de intocmai impoporare, deși sistemele sunt cateodata puțin incoerente și serviciile frecvent întârziate. Dacă intenționați să stați într-un oraș sau oraș, cercetarea serviciilor locale va a chivernisi vreme și bani. Dar, dacă intenționați să călătoriți între orașe sau asasi țări, calea ferată este frecvent cea mai bună sina. Pentru mai multe informații catre călătoriile cu trenul în America Latină, vizitați cest îndrumător îndrumător pentru începători .

2. Cercetați oferte bune de cazare
Prețul cazării dvs. a spanzura extrem greu de faptul dacă sunteți dispus să îl reduceți sau dacă doriți totuși confortul casei tale, cum ar fi propria cameră, facilități de spălat și / sau o bucătărie. Pentru cei fiecare doresc să doarmă fieunde, oferte de cazare, cum ar fi pensiuni pentru tineri și pensiuni pentru backpacker, sunt disponibile în majoritatea orașelor importante din America Latină și în unele orașe și orașe mai smeri. Prețurile variază în funcție de locul în fiecare vă aflați, dar multe locații din America Latină oferă facilități partajate curate, sigure și cumsecade revizuite, cu mai puțin de 20 USD în orice persoană pe intuneric. Când căutați oferte de cazare, verificați:

HostelWorld – Un site prost cu listări globale pentru pensiuni, hoteluri și pensiuni ieftine.

Airbnb – De curând au devenit extrem impoporare, Airbnb listează camere private, apartamente sau pensiuni pe fiecare proprietarii individuali le închiriază călătorilor. Prețurile variază expresiv, la fel ca și tipurile de oferte de cazare, dar camerele comune pot fi găsite în America Latină cu prețul de până la 10 USD!

Total Freeloaders – Aceasta este o comunitate etnica globală online, deoarece oamenii își oferă camere de rezervă, case de oaspeți, tavan și canapele pentru călători cu un buget.

Couchsurfing – un site deoarece oamenii din întreaga popor își fac gazetarie netrebuin-cios pentru canapea pentru călători. Utilizatorii de canapea sunt încurajați să se alăture comunității și să ofere aceeași ospatatura celorlalți.

O altă opțiune este de a a apuca un locator și a obține cazare gratuită în schimbul îndatoririlor de îngrijire și / sau ședință de animale de roata. În funcție de cât de încrezător sunteți – pe a se bizui muncii anterioare, abilități și experiență – site-uri bunaoara MindMyHouse vă pot conecta cu persoane fiecare doresc să vă ofere sicriu / apartamentul pentru câteva săptămâni sau luni netrebuin-cios! Cu toate acestea, cu excepția cazului în fiecare vă dedicați intreg îngrijirii proprietății cuiva, nu vă înscrieți; tarif de înscriere este de 20 USD.

Pentru backpackerii hardcore fiecare doresc să creadă cât mai greu din America Latină, cateodata cea mai bună scrutin este să călătorești din loc în loc cu trenul iatac sau cu cușeta. Cest treaba nu va asorta tocmai costurile de transmisiune și de cazare pentru cel puțin câteva zile, ci va a chivernisi și vreme prețios.

3. Imprieteni în locuri îndepărtate? Utilizati-le!
Devine admirabil de ușor să călătorești la bugetul studenților dacă un libovnic sau o rudă este dispusă să te pună la dispoziție pentru câteva nopți. Regulile sunt: ​​nu vă depășiți bun sosit (dacă sunteți colo mai greu de o săptămână, ar a se cere să continuați în incuiat vreme), oferiți-vă să plătiți alimentele sau o masă (sau să aduceți o altă contribuție mică) și asigurați-vă că vă a pretinde vreodată o concesie în posteritate, spuneți da!

4. Caută atracții gratuite
Există multe lucruri pe fiecare le poți a efectua netrebuin-cios în America Latină dacă vrei să călătorești pe un buget pentru studenți, dar este potential ca aceste atracții să nu fie întotdeauna evidente. La sosirea într-un nou oraș sau meleag, începeți interacțiunea cu localnicii pripeste; vor a purta informații utile catre deoarece să mergi și ce să faci cu ochire la un buget.

Pe lângă faptul că investește într-o volum de indrumator pentru școală veche, vizitarea unui inima de incunostintare turistică probabil fi de intocmai utilă, mai deosebit la venit apoi când este potential să nu ai intrare ușor la internet. Aceasta este o ocean șansă de a suscita ghidurilor și a altor particular localnic sfaturi cu ochire la explorarea zonei fără a a risipi.

Cizmele de drumeție sunt esențiale; fără îndoială, veți a efectua multe mersuri între navete și orașe pentru a a impiedica tarifele cu taxiul!

5. Știți ce țări și orașe sunt cele mai ieftine
Prețurile din America Latină variază incalculabil de la țară la țară și oraș în oraș. Cum ar fi Brazilia, Chile, Insulele Galapagos și anumite părți din Uruguay pot fi singular de scumpe datorită țărmurilor pitorești și unei culturi turistice bogate, în vreme ce Peru, Bolivia și Ecuadorul medial, deși la fel de iele, rămân unele dintre cele mai ieftine regiuni din popor pentru cei fiecare călătoresc cu bugetul studenților.

Cei fiecare doresc să se bazeze într-un oraș pentru a cerceta zonele înconjurătoare în vreme ce sunt încă conectați la civilizația urbană, ar a se cere să se familiarizeze cu Indexul Backpacker al Prețului Călătoriei, fiecare oferă clasamentele celor mai ieftine orașe pentru backpackers din America de Sud și Centrală.

Indicele identifică orașul La Paz din Bolivia, Quito în Ecuador și Cusco în Peru erect cele mai ieftine orașe. Pentru ; lista de mancare completă, costurile de viață zilnice și informații catre pensiuni bune din orice oraș, vizitați aoace .

6. Luați în considerare voluntariatul
Voluntariatul este o observare minunată dacă doriți să experimentați viața rurală din America Latină în iesi traseului turistic și sunteți dispuși să muncească din mult. Chin este neplătită, dar veți a incasa frecvent cazare și pensiune gratuită în schimbul forței de muncă, cu bonusul subsidiar de a a incerca viața cu gazdele fiecare vor cunoaște toate secretele orașului, satului sau orașului lor din imprejurime și fiecare pot a proteja, de intocmai, la dezvoltarea dvs. abilități lingvistice .

Câteva organizații listează oportunități de voluntariat la grad total sau național, America Latină fiind o destinație populară pentru mulți voluntari. WWOOF este probabil una dintre cele mai cunoscute organizații fiecare să facă cest treaba, conectând călătorii cu oportunități globale de a a efectua voluntariat în ferme și smeri proprietăți gazdă pentru a a proteja localnicii cu lucrări agricole și agricole.

Rețeaua WWOOF din America Latină oferă gazde în multe țări, inclusiv Argentina, Belize, Brazilia, Chile, Columbia, A costisi Rica, Ecuador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Peru, Uruguay și Venezuela, cu noi gazde fiecare caută voluntari toți pe tot parcursul anului.

Există multe companii similare fiecare găzduiesc oportunități de voluntariat în America Latină. Unele dintre cele mai cunoscute includ Omprakash , Idealist , WorkAway , HelpX , FreeVolunteering și VolunteerSouthAmerica .

7. Nu uitați de asigurarea de călătorie
Deși nu este util prin de-cizie, acordarea unei asigurări de călătorie este drastic de importantă apoi când călătoriți în și în America Latină. Deși este esențial pentru fiecare călător, dacă intenționați să vă orientați în zonele rurale, să utilizați transportul localnic sau să desfășurați fiecare fel de activități în fiecare sunt necesare măsuri de siguranță (cest treaba se a creste asasi și la mersul pe jos și la drumeție), apoi asigurarea de călătorie va fi la fel de necesară ca să aveți pașaport.

Prețurile pentru asigurarea de călătorie variază în mod sălbatic pe internet, dar există opțiuni ieftine, cu ascundere anuală începând din regiunea de 20 USD. Moneysupermarket vă a da să comparați cotații de la furnizorii de asigurări de călătorie de pe tilindru. Și pentru mai multă inspirație și sfaturi, vizitați

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *