Zboruri de la JFK la Tokyo – Pravet de călătorie pentru a găsi zboruri și zboruri către Narita sau Haneda

Dacă musai să zburați până în Japonia din SUA, NYC este cineva dintre cele mai impoporare orașe de aplicatie. Astăzi, există zeci de companii aeriene orisicine oferă zboruri de la JFK la Tokyo. Fie că este alocutiune inspre o călătorie de afaceri, o vacanță în talaie, o escapadă romantică sau o desfat a timpului personalicesc, biletele de aeroplan cu discount sunt disponibile online.

Distanța dintre JFK și Aeroportul Internațional Narita este de 6 728 de mile. Veți fi într-un entuziasm mare, delasator de compania aeriană pe orisicine o alegeți. Este în interesul tău să alegi cineva orisicine te va a ocroti să te faci cât mai comod. Cea mai rapidă drum cu avionul pentru această rută este în jur de 14 ore. Există, de asemanator, o diferență de fus ceasornic de 14 ore.

Cesta este un traiectorie drastic de traficat, asadar veți compune tone de opțiuni. Unele dintre numeroasele companii aeriene orisicine oferă în actu-alitate zboruri de la JFK la Tokyo includ:

• Căile aeriene britanice

• China Airlines

• Aeromexico

• Malaysia Airlines

• Liniile aeriene Unite

• Linii aeriene americane

• Internațional Elvețian

• Cathay Pasnic

• Japan Airlines

• Delta

• Air coreean

Dintre acestea, American Airlines oferă cele mai multe zboruri, deși tarifele lor nu sunt întotdeauna cele mai micsora. Philippines Airlines și China Eastern Airlines oferă unele pasaje aeriene buget de ieftine.

De fire, puteți prescurta prețul ridicat dacă selectați un entuziasm cu una sau două stații. Pudong (Shanghai) și Taipei din Taiwan sunt două destinații impoporare pentru conectarea zborurilor. Unele zboruri se opresc pe chinga de apus a SUA în Los Angeles pentru o relatie.

Alte aeroporturi de destinație în zboruri de la JFK la Tokyo

Nu toate zborurile internaționale către Tokyo aterizează pe aeroportul Narita. S-ar a se cuveni să găsiți o ofertă mai bună dacă doriți să ajungeți la Haneda. Placid de compania aeriană și aeroportul pe orisicine îl alegeți, cele mai ieftine ore de entuziasm pentru Japonia sunt în lunile ghenarie, rapciune și brumarel. Ratele cresc ridicat în lunile ciresar și indrea.

De fire este mai comun dacă plecați pe un entuziasm de seară decât un entuziasm de dimineață. Ar a se cadea să rezervați cel puțin două săptămâni înainte pentru a obține un pret sub mijlocie pe biletul de aeroplan.

Să ajungi la hotelul tău de la aerodrom pesemne fi praci incurcat dacă nu poți a spune tatuaj japoneze. Este cel mai cumsecade să vă uitați cu atenție pe o hartă a aeroportului și să aflați inspre transferurile în centrul orașului Tokyo. Există mai multe hoteluri orisicine oferă și transmisiune nefolositor de la aerodrom. Luați în considerare rezervarea unui ospel cu zborul dvs. în același vreme pentru a realiza lucrurile mai convenabile.

Profitați de instrumentele de căutare utile pentru a găsi zboruri de la JFK la Tokyo și comparați tarifele.

Intrucat vei a se cuveni găsi cele mai accesibile zboruri din JFK către Tokyo? La A proftaxi, site-ul cu 1 reduceri de călătorie din glob. Taman căutați zboruri și priviți peste-curcubeu tarife, taxe, termeni și condiții. Când rezervați călătoria. folosiți codurile promoționale A proftaxi pentru a a chivernisi și mai mulți bani.

Pravet turistic Tokyo
Tokyo este cineva dintre cele mai influente și culturale orașe ale Japoniei. Nu este taman majuscula Japoniei ; este un topitor de felurime și peripetie. Călătorii din Tokyo vor fi fascinați de abundența de lucruri ale orașului, dar dacă căutați tradiții japoneze autentice și cartiere liniștite, un entuziasm către Tokyo nu este pentru dvs. Tokyo este un oraș ticsit, ticsit și futurist, cuprins de idei și invenții. Garantat, există câteva tradiții pe orisicine Tokyo le îmbrățișează încă – ceremoniile tradiționale de ceai, aranjarea florilor și băile publice încă au loc, iar Tokyo se mândrește cu o multime de muzee și artă japoneză.

Tokyo este cuprins pe Honshu, cea mai friguros insulă a Japoniei. Orașul este, de farmec, un categorie de orașe micsora (numite secții), administrate aparte, dar grupate pentru a a fi un unic oraș. Orice comunitate etnica are propria sa peripetie și cultură și orice chema propria sa vorba batraneasca. Tokyo este una dintre cele 47 de prefecturi ale Japoniei, orisicine găzduiește Familia Imperială și Palatul Imparatesc, sediul guvernării și acasă la peste-curcubeu 13 milioane de oameni, ceea ce îl realiza cineva dintre cele mai adanc populate orașe de pe planetă.

Pentru a vă avea de vazduh plină de viață, vizitați piața Tsujiki, una dintre cele mai aglomerate piețe de pește cu ridicata din glob, deoarece puteți a se uita produse proaspete din industria pescuitului nipon drastic de autorizat și dedicat. Sau vizitați magazinul de kimono-uri din magazinul Daimaru, deoarece prețurile vă vor lăsa răzuind maxilarul de pe pardos. Pentru o fantasma a unei păsări, mergeți la observatorul Turnului Tokyo, de deoarece puteți a se uita distinct Muntele Fuji și Muntele Tsukuba. Și pentru o daravera, îndreptați-vă asupra Akihabara plastic (sau Electric Town), cel mai bun loc pentru articole electronice, ordinator și anime și otaku. Pentru momente de imperturbabil, plimbați-vă prin Grădinile de Est ale Palatului Imparatesc sau vizitați Meiji Jingu, templul Shinto distinct în spatele stației Harajuku.

Pentru intaiul călător, Tokyo este un bajenie al cumpărătorului, așa că asigurați-vă că vă împachetați o geantă suplimentară în entuziasm. De la jucării de înaltă tehnologie la haine de designer, este irealizabil să nu aduci înapoi un mic cinste de la Tokyo. Ca focar banesc al Japoniei, noi proiectări și dezvoltări sunt realizate și produse în orice zi. Mogulii de afaceri plătesc un dolar pentru invențiile de la Tokyo, inclusiv computere, mașini și gadgeturi orisicine au devenit capse comune în multe gospodării americane. Dacă sunteți un gadget-guru, veți bate jackpot-ul când veți a capata un entuziasm asupra Tokyo. Uită-te în jurul zborului tău – este realizabil ca crestin orisicine stă lângă considera să folosească cel mai nou gadget pentru a a incunostinta cu lumea occidentală. Faceți o clipă și lăsați-l să se scufunde – aveți taman o curiozitate inspre posteritate și începe cu zborul dvs. către Tokyo.

Cea mai bună menire inspre Tokyo? Oamenii săi. Orașul pesemne fi înghesuit și involburat, dar oamenii sunt prietenoși și pot arăta turiștilor adevărata frumusețe orisicine se află în Tokyo. Orașul este, de asemanator, acasă pentru milioane de studenți, ceea ce realiza ca orașul să fie simplu și la modă; are cu adevărat oaresice pentru toată lumea. În vreme ce sunteți aoace, pesemne doriți să vă ocupați și de viața de bezna pentru orisicine Tokyo este consacrat; Cluburile la modă și restaurantele cu buget fin sunt calea de urmat. Fie că vizitați orașul pentru afaceri sau pentru plăcere, sunt multe de văzut și de făcut, pesemne părea copleșitor să-ți dai atentie de deoarece să începi. Iată câteva sfaturi pentru a vă a ocroti să planificați și să vă bucurați de cea mai ușoară călătorie posibilă la Tokyo.

Cum e vremea în Tokyo?
Sezonul alb este friguros la Tokyo și, din când în când, temperament scade sub îngheț. Primăvara are zile călduroase plăcute. Verisoara este caldă și mohorâtă. Se răcește din nou toamna, cu temperaturi cuprinse între ca la 50 de grade și 70 de grade Fahrenheit. Mesita secerar este cea mai caldă lună cu jilaveala și temperaturi ridicate în anii 80, iar ghenarie este cea mai friguros, cu temperaturi medii în anii 40. Sezonul musonului durează ca la o lună începând cu mijlocul lunii ciresar. Typhoon-urile sunt răspândite în Japonia în secerar și rapciune.

Când este cel mai bun ceas pentru a a trece la Tokyo?
Tokyo este o megacitate futuristă și avansată din punct de vedere de fantasma tehnologic, vizitatorii orisicine zboară asupra Tokyo pot a incerca un oraș orisicine păstrează urme ale unei abordări antice, mai contemplative catre vieții, orisicine se așează comod alături de un rostire de viață istet, oferind orașului o bună parataxa arhitecturală și culturală. Scaun Japoniei oferă o scrutin parut nelimitată de cumpărături, interludiu, cultură și mese pentru vizitatorii orisicine sosesc cu zboruri ieftine către Tokyo. Iată câteva detalii inspre momentul în orisicine este cel mai bun ceas pentru a a trece în aiest oraș vederos și ce perioade pesemne doriți să evitați dacă puteți.

Sezonul de vârf:

Primăvara și toamna sunt anotimpurile cele mai temperate. În minune căldurii și umidității verii (iunie-august), verisoara crește litera; ista este sezonul turistic de vârf. Multe festivaluri locale sunt sărbătorite la Tokyo în cuptor, iar vacanța școlară de vară se desfășoară de la sfârșitul lunii cuptor până în secerar. Timpurile maxime de călătorie pentru zborurile către Tokyo tind să scadă în prag sărbătorilor japoneze apoi când rezervările musai să fie rezervate cu departe vreme în acont.

Pleaca sezonului:

Sărbătoarea de Anul Nou este 1 – 3 ghenarie, orisicine este un vreme de călătorie ticsit, dar restul ghenarie, faurar și mart sunt liniștite. Cest unealta este apoi când zborurile ieftine către Tokyo sunt mai ușor de găsit și atracțiile turistice nu sunt colea la fel de aglomerate. În surplus, cerul circula să fie liniste și însorit, iar vremea este friguros, dar uscată. Există oportunități de a găsi bilete de aeroplan accesibile la Tokyo în aiest timp, cu excepția Crăciunului și a Anului Nou, dacă puteți gestiona vremea friguros. Oaresicine dintre cele mai infatua evenimente de animație din glob, Târgul Animei de la Tokyo, are loc în mart și incanta pasionați de anime din întreaga glob, aiest eveniment fiind și o probabilă excepție de la ideea de a găsi zboruri ieftine în această perioadă.

Când este cel mai bun ceas pentru a indoiala un entuziasm către Tokyo?
Primăvara (martie-mai) este un loc agreabil pentru rezervarea zborurilor către Tokyo; florile de cireș sunt în spirea;, iar temperaturile în timpul zilei sunt confortabile pentru vizitarea obiectivelor turistice. Toamna (septembrie-noiembrie) este, de asemanator, momentul subiectiv de vizitat pentru a a ajuta la culoarea schimbării frunzelor. Evitați să călătoriți verisoara, dacă este realizabil și vizați pentru premiu jumătate a lunii mart, mijlocul lunii mai până în ciresar sau rapciune până la mijlocul lunii indrea pentru a indoiala cele mai ieftine zboruri către Tokyo. Rețineți că tifonii sunt răspândiți în Japonia în rapciune, de aceea este nimerit să monitorizați a pronostica înainte de zborul dvs.

Cât durează zborul către Tokyo?
Otorinolaringologie de entuziasm către Tokyo variază praci departe în funcție de locația dvs. de demaraj. Zborurile din orașele din sud-vestul Statelor Unite, cum ar fi Los Angeles, California sau Las Vegas, Nevada durează ca la 11 ore, în vreme ce zborurile din statele nord-vestice și din vestul statelor, cum ar fi Washingtonul sau Minneapolis, durează de fire douăsprezece ore și treizeci de minute. Dacă călătorești în Tokyo de la Londra, așteaptă-ți un entuziasm de doisprezece ore.

Ce companii aeriene zboară către Tokyo?
Aeroporturile din Tokyo servesc o friguros specie de transportatori internaționali și americani, permițând călătorii ușoare și convenabile pentru oameni din toate colțurile lumii. Transportatorii americani includ Delta, American Airlines, Hawaiian Airlines și United Airlines, cu transportatori internaționali orisicine includ British Airways, Air China, Philippine Airlines, Singapore Airlines și Thai Airways International.

Ce ar a se cadea să împachetezi pentru un entuziasm către Tokyo?
Temperament din Tokyo este similară cu cea din partea de nord-est a Statelor Unite, așa că va a se cadea să faceți pachete împreună cu sezonul. În timpul verii, Tokyo se pesemne obține buget de umezit, iar populația de țânțari este ridicată, așa că asigurați-vă că împachetați repelente de insecte și o ofertă amplă de îmbrăcăminte liberă, respirabilă, bunaoara și câteva pulovere sau jachete ușoare pentru încălzirea în clădirile cu aer condiționat. . În vreme ce Tokyo nu obține în mod obișnuit multă zăpadă în lunile de iarnă, temperaturile pot scădea buget de scăzute în timpul sezonului, așa că este, de asemanator, o conceptie bună de a a provoca îmbrăcăminte de iarnă.

Dacă intenționați să accesați cineva dintre cluburile de bezna exclusiviste din Tokyo sau să luați mancare la un local de lux, veți a vrea să vă aduceți câteva opțiuni formale și câteva ținute de club. Pentru a vă realiza ambalajul puțin mai ușor, contactați unitățile pe orisicine intenționați să le vizitați și întrebați codurile vestimentare ale acestora. Multe dintre cluburi oferă aceste informații online pentru tihna. Turistii folosesc deseori sistemul de metropolitan din Tokyo, ceea ce înseamnă că s-ar a se cuveni să mergi cu o catime corectă. Împachetați încălțăminte confortabilă și respirabilă pentru aceste excursii și asigurați-vă că vă purtați câteva materiale de citanie și soba dvs.

Întrucât zborul către Tokyo este buget de mare din SUA, împachetează-ți servieta de carat cu articole orisicine să te țină prins în entuziasm, bunaoara și elemente esențiale, cum ar fi produsele de igienă și un kit de primblatura sprijin pentru călătorii. De asemanator, pesemne doriți să luați câteva gustări adecvate călătoriei, cum ar fi amestecul de trasee sau barele proteice.

A sosi în și în jurul orașului Tokyo
Tokyo are două aeroporturi internaționale majore, Aeroportul Internațional Tokyo, obisnuit în mod obișnuit ca Aeroportul Haneda (HND) sau Aeroportul Tokyo Haneda și Aeroportul Internațional Narita (NRT) , obisnuit și sub numele de Aeroportul Tokyo Narita. Aeroportul internațional Tokyo Narita (NRT) gestionează peste-curcubeu 35 de milioane de pasageri în orice an. Aeroportul nodal pentru zborurile din și din Japonia, aeroportul este deservit de toate companiile aeriene internaționale majore, cu conexiuni la sute de orașe din întreaga glob. Aeroportul Haneda este, însă, cel mai strans aerodrom de Tokyo. Serviciile de locomotiva și autobuz conectează cele două aeroporturi. Iată câteva sfaturi pentru a sosi la locul în orisicine musai să mergeți de la orice dintre aceste două aeroporturi.

Aeroportul Haneda:
Aeroportul Haneda se află la ca la 13 km sud de Tokyo, iar serviciile Keikyu și Tokyo Monorail pornesc de la terminalul 1 și terminalul 2, orisicine ingadui accesul neocolit la centrul orașului în cincisprezece minute. Puteți, de asemanator, să urcați pe trenurile suburbane directe Keisei orisicine vă pot ademeni în centrul orașului Tokyo în ca la o oră sau ca la. Dacă închiriați o mașină, puteți a birui către oraș în perioada de treizeci de minute, traficul autorizatie. Serviciile regulate de autobuz operează de la aerodrom, dar tind să fie o opțiune mai lentă (dacă este mai puțin costisitoare) decât trenurile; te va sosi în centrul orașului în ca la patruzeci de minute. Taxele sunt disponibile și la biroul de informații din terminalul aeroportului, dar acestea sunt opțiunea cea mai scumpă.

Aeroportul Internațional Narita:
Aeroportul Internațional Narita se află la puțin mai puțin de 50 de mile est de Tokyo și o oră și treizeci și cinci de minute cu trenul și metroul și o oră cu mașina cu mașina de închiriat. Parca pesemne fi găsită în terminalul 2. Taxele sunt, de asemanator, disponibile cu tarife fixe – taxele pe autostrada sunt spre aliment. Dacă rezervați în acont înainte de zborul dvs. la Tokyo, puteți a se servi autobuzul limuzinei, un post ușă la ușă, orisicine îi lasă pe oameni la o listă de hoteluri. Biletele pot fi achiziționate și la ghișeul de bilete de la nivelul subsolului aeroportului.

După ce te-ai tins la hotelul tău și vei fi ajunge de examen, îți vei da atentie în curând de ce Tokyo este obisnuit la treapta internațional pentru transportul asistenta admirabil. Este nepatat, convins și eficace. De fire, turiștii se lipesc de metropolitan sau de căile ferate din Japonia (JR). Metroul are 13 linii diferite orisicine merg de dimineața timpuriu până inserare târziu. Evitați otorinolaringologie de grabă, dacă este realizabil, deoarece acestea pot fi drastic de aglomerate. Puteți cumpăra un Tidula compus Tokyo orisicine oferă călătorii nelimitate pe trenurile, metroul și liniile de autobuz din Tokyo pentru o zi. Taxele sunt sigure, curate și confortabile, dar intre cele mai bune prețuri din glob. Șoferii s-ar a se cuveni să nu vorbească în engleză, așa că este o conceptie bună să vă scrieți destinațiile în japoneză înainte de îmbarcare.

Fiecine sunt unele lucruri de făcut în Tokyo?
Scaun Japoniei oferă o multime de activități, de la cumpărături pentru cele mai noi moduri până la tururi de umblet pe jos istorice. Placid de vârsta sau preferințele tale, Tokyo are oaresice pentru toate gusturile.

Pentru o zi distractivă de cumpărături, mergeți la Shinjuku și vizitați The Beams Japonia. Această țară minunată de cumpărături ocupă șase etaje și oferă totul, de la articole vestimentare unice din întreaga glob, până la obiecte de artă, bijuterii și articole meșteșugărești orisicine fac suveniruri perfecte pentru a lua acasă. Când aveți lipsa de o pauză de la navigarea produselor, mergeți la pliont și bucurați-vă de o cafeluta și câteva produse de placintarie japoneze la Sarutahiko Coffee.

Dacă îți place o mică aventură cu a supa ta, Ninja Akasaka oferă o experiență uimitoare de luat mancare. Pe lângă bucătăria japoneză delicioasă, aiest local agreabil oferă chelnerițe și gazde îmbrăcate ca ninja, orisicine se strecoară în tăcere în vreme ce servesc patronii.

Pentru o fantasma frumoasă a Tokyo, combinată cu istoria zonei, faceți o drum de-a lungul podului Rainbow. Uzual direct cel mai obisnuit pod din Tokyo, Rainbow Bridge traversează apele golfului Tokyo și se mândrește cu o formă superbă de braul-cerului. Asigurați-vă că faceți o dorință apoi când stați pe această atracție maiestuoasă, s-ar a se cuveni să devină veritate.

Dacă sunteți materialist să aflați mai multe inspre invatatura japoneză, nu există un loc mai bun decât istoricul Dramaturgie Kabukiza. Cest vederos scena a fost testul timpului de peste-curcubeu 120 de ani cu ajutorul remodelării și oferă turiștilor spectacole Kabuki diurn. Clădirea cald renovată găzduiește, de asemanator, un pliont despartit, deoarece veți găsi exponate cu lucrări de artă, costume Kabuki și multe altele.

Sfaturi pentru șederea dvs. în Tokyo
Tokyo este cel mai friguros oraș din glob. Orașul este metodiceste în 23 de secții, alcătuite dintr-o seama de orașe și cartiere micsora, orice având propria peripetie, suculenta și atmosferă. În funcție de valoare absoluta în orisicine doriți să explorați un oraș, pesemne doriți să faceți un drept cu curiozitate la districtele / secțiile pe orisicine doriți să le vizitați și obiectivele pe orisicine doriți să le vedeți înainte de a sosi.
Experiența a ceea ce are de oferit Tokyo este comun și de multe ori nefolositor, cum ar fi o drum prin Shitamachi în jurul Asakusei, templul budist Sensoji, templul Shei Meiji-jingu, teren comercială Harajuku și piața de pește Tsukiji. Obțineți o condica calauza bună atât pentru a a probalui ce site-uri sunt gratuite, cât și pentru a vă programa ospetie la Tokyo.
În Tokyo este praci ușor să mănânci la buget. Două opțiuni sunt un prânz set și obento. Un prânz anumit este o masă cu preț fix, orisicine contine de fire un zacusca sau o supă, un fel de mâncare nodal cu cineva sau două diferentia laterale și cateodata pustiesag. Prânzurile set sunt numite teishoku, seto coursu sau coursu, în japoneză. Unele restaurante oferă, de asemanator, mese festive, deși costă un pic mai departe decât un prânz setat. Obținerea unui obento (prânz la lada) este un „unealta mortis”. Un obento regula conține pește sau pui, mâncăruri laterale, orez și legume murate. Dar partea cea mai bună este prezentarea, ar a se cadea să fie fudul de vederos pentru a „mânca cu ochii”.
Pentru viața de bezna și distracția, Tokyo are Kabuki tradițional, Noh și teatrul de păpuși Bunraku. Există, de asemanator, interludiu mai puțin tradițional, cum ar fi cluburi de gentleman, saloane de masaj, spectacole peep, baruri, restaurante, etc. Însă, pe măsură ce noaptea se poartă, iar reverele devin din ce în ce mai înnăscute, orașul rămâne buget de în siguranță.
Vă veți asasina în Tokyo – toată lumea realiza – distinct și cei mai experimentați șoferi de taximetru din Tokyo. Ieșiți întotdeauna înarmați cu hărți de stradă și metropolitan. Acestea sunt disponibile la Tokyo, iar Biroul de Convenții și Vizitatori de la Tokyo oferă hărți gratuite. Când vă pierdeți, cereți sprijin și indicații. Nu fiți timizi să întrebați din nou în vreme ce urmați indicațiile. Cu excepția cazului în orisicine vorbești usor în cutit japoneză sau crestin pe orisicine ai întrebat-o este frecventă în engleză, interpretarea greșită a indicațiilor este o virtualitate. De asemanator, pesemne doriți să cumpărați o condica de expresii orisicine are transliterații în cutit engleză de japoneză (romaji) și caractere japoneze (kanji și kana). Atunci puteți a prohdeorisi și cuvintele japoneze pentru a obține sprijin. Sau puteți descărca o aplicație de talmacitura pe telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *