Asigurarea de călătorie nu înseamnă întotdeauna acoperire

Este din acea perioadă a anului în care soarele ne zâmbește, școala este afară și lumea largă și largă a călătoriilor este drept la un zbor.

Așa că faceți câteva cercetări despre opțiunile de vacanță. Rezervați un zbor. Rezervați o cameră ospel. Și nu în ultimul rând, nu în ultimul rând, sună un felcer de asigurare pentru o poliță de călătorie adecvată.

„Ah”, vă gândiți la voi. “Sunt acoperit din toate unghiurile.”

Nu așa pompa, domnule sau doamnă!

În timp ce alții ca tine ar putea vedea asigurarea pe care au achiziționat-o ca un bilet pentru liniște sufletească, nu este întotdeauna așa.

Nu toate scenariile de pierderi pe care le puteți imagina vor avea loc.

Acest articol tratează probleme care pot apărea ca urmare a neplanificării înainte sau a educării corespunzătoare despre problemele de asigurare.

Unele cazuri în care asigurarea de călătorie nu acoperă pierderile

1. Dacă credeți că sunteți inteligent cumpărând asigurare de călătorie când auziți că radiodifuziunea vă spune despre o viitoare furtună, gândiți-vă din nou. O politică de călătorie nu va acoperi anularea călătoriei dvs. în urma informațiilor publicizate despre furtună.

2. Dacă vedenie că asigurarea de călătorie va oferi compensații pentru probleme obișnuite, semafor visează. Asigurarea dvs. nu vă va compensa pentru inconveniente comune sau lipsa de plăcere.

3. Nu jucați să vă acoperiți pentru pierderi pe care nu le puteți dovedi. Va trebui să afișați o chitanță de vânzare, astfel încât pierderea dvs. să poată fi justificată.

4. Fiți conștienți că polița dvs. de asigurare nu va oferi acoperire pentru incidentele care au avut loc în timp ce vă aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor.

5. Implicați-vă vraciul înainte de a pleca în călătorie sau este posibil să nu primiți acoperire doctori-cesc în cadrul asigurării dvs. de călătorie. Dacă nu puteți dovedi că sunteți în stare bună de sănătate înainte de a intra pe cip, puteți întâmpina probleme de acoperire dacă aveți nevoie de doctori-cesc oricine în timpul vacanței.

6. Nu presupune că fiecare activitate la care participi este acoperită sub jetoana de călătorie. Dacă te-ai rănit în timp ce te angajezi în ceva pe care compania de asigurare îl consideră periculos, este posibil să nu vezi rambursare. Examinați politica dvs. pentru a afla ce activități include furnizorul dvs. de asigurare și care sunt considerate periculoase.

Ca în orice formă de indemnizație, asigurarea de călătorie are limite și deductibile, precum și excluderi. Îți datorezi tu și vacanța ta să faci cercetarea corespunzătoare înaintea jocului. Vorbirea cu un felcer neatarnat cu experiență vă va ajuta să transmiteți ce politică este cea mai potrivită pentru dvs. și cum să evitați refuzul pentru o cerere aferentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *