Călătorie anulată: Asistenta de angajament de călătorie eventual?

Imaginați-vă că zburați în Coreea de Sud pentru a urmări în sfârșit un fractiune de fete K-pop pentru rata de asigurare dată. Biletul de intelegere a fost cumpărat și sunteți interj să prindeți temperatura și să vă bucurați de această experiență muzicală unică și rafinată. Din păcate, la sosirea la Seul, ați fost documentat că, dintr-un special dovada, concertul nu a reușit.

Ce se întâmplă dacă participați la o conferință de porneala digitală la Berlin, dar înainte de a vă ridica în aeroplan, ați fost informați că, din mai multe motive, organizatorii au fost împiedicați să înființeze și nu pot traversa.

În cazul anulării evenimentelor, asigurarea de călătorie eventual a sprijini cu siguranță, deoarece oferă imbracare pentru evenimentele anulate.

Pentru ca revendicarea să fie valabilă, musai îndeplinite următoarele condiții:

  • Anularea evenimentului musai să fie în iesi controlului asiguratului.
  • Evenimentul nu eventual a poseda loc înainte de zborul dvs. înapoi în țara de matrice.
  • Organizatorul ar a se cuveni să ofere o dovedire în scrip-turistic că evenimentul a fost eliminat.

Există două (2) circumstanțe orisicine pot apărea apoi când beneficiați de această imbracare de angajament. Acestea sunt:

  1. Evenimentul a fost eliminat înainte de mergere – Dacă ați fost informați înainte de a călători la locul de muncă, aduna maximă asigurată de fiesce persoană se ridică la 400 de lire sterline pentru biletele de evenimente nefolosite și limitele specifice, așa cum este propriu în polița de angajament orisicine acoperă aranjamentele de călătorie neutilizate, cum ar fi zboruri, cazare și excursii, pentru și alte cheltuieli suplimentare de călătorie asociate călătoriei.
  2. Evenimentul a fost eliminat după sosirea în țara / orașul de destinație – Pentru cest caz, până la 50% din costurile de călătorie și șapte (7) zile de cazare vor fi acoperite de polița de angajament.

Deoarece este vorba-lunga inspre o copertă suplimentară, verificați dacă ceremonie sau standardul dvs. are această caracteristică. Dacă nu executa cest materie, puteți contacta întotdeauna asigurătorul pentru a ingloba această caracteristică.

Este de remarcat faptul că cererea dvs. nu eventual fi luată în considerare dacă evenimentul este reprogramat înainte de zborul dvs. înapoi acasă. De invar, asigurarea musai să despăgubească poate cele orisicine nu sunt rambursate de organizatori. Creanța nu ingloba, de invar, costuri pentru mâncare și băutură, deoarece acestea sunt cheltuieli regulate, recurente, zilnice.

Pentru a a incerca un anularea evenimentului , mai distins oaresicine pe orisicine l-ați investit banesc și emoțional (în mod caracteristic) în asta eventual fi pantece. Ista este motivul pentru orisicine merită să ne asigurăm că ne putem a-si scoate plățile anticipate la apariția acestei anulări și o putem executa prin achiziționarea poliței de angajament de călătorie potrivită cu imbracare de ridicare a evenimentului.

Anularea evenimentului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *