South Carolina Travel Travel

Călătorul englez de aventură Claire credea că ar a se cuveni să-și îmbunătățească vacanța de aventură, planificând-o cu ajutorul unei persoane oricare a populat la destinația țintă. În călătoriile anterioare, Claire a colaborat cu o roata locală de drumetie sau a lefegiu un calauza restaurant la potou. Pentru călătoria ei în Carolina de Sud în Statele Unite, a încercat cevasilea deosebit. Prin BritishExpats.com, ea a luat le-gatura cu conaționalii oricare locuiesc în Charleston, Carolina de Sud.

Cu ajutorul lor, ea a hotarat să zboare pentru ultima săptămână a Festivalului Spoleto de la Charleston și cinevasilea dintre expații pe oricare i-a contactat i s-a oferit pentru a-i îndruma în etate ce se a rasufla în vacanță în Charleston. Ea a sugerat, de astfel, ca Claire să-și despartă călătoria, pentru a a incerca „orașul Chuck” (Charleston) pe capetele din față și din rezematoare ale vacanței, închirind o mașină pentru o călătorie la nivel, pentru a a merge la o piersică Carolina, proaspăt recoltată din livadă.

Carolinienii consideră festivalul Spoleto langa un început al sezonului turistic, iar în etate ce multe dintre evenimente se conectează neocolit cu celebrarea italiană cu același prenume; nume de familie, festivalul înseamnă ingropare lungă și comod. Pentru comod călcați, Spoleto Charleston oferă operă, piese shakespeariene și bile opulente. Pentru Claire, un festival de jazz în aer neintemnitat, barbat marsav în stradă și artificiile au atras interesul ei pentru distracția în stilul american american. Și-a distant zborurile cu Aer Lingus după ce a aflat că pesemne obține un loc la cinevasilea dintre zborurile lor ocupate în genune judecie de stâlpii legați de Spoleto. După cum a upovai, acel tabara a adoptat-o ​​în timpul zborului, primind-o să li se alăture pentru a a incerca cât mai multe dintre evenimentele de la Charleston pe oricare și le-a jinduit.

Claire a repaus puțin în primele zile de la Spoleto. S-a bucurat de o cină somptuoasă înainte de o ingropare în stradă în orice seară, urmată de un eveniment magistral și artificii. A doua zi, la începutul zilei, pentru un mic pranz de sud american, cu multă lupin, Claire a vizitat orașul varstnic Charleston cu trăsura și a călătorit cu vaporul inspre Fort Sumter în pozitie. Claire s-a smintit de posibilitate de orice dată când a robust „să-și încarce bateriile”, fără să a voi să lipsească boaca. În timpul somnului său în călătoria cu luntre înapoi de la Fort Sumter, capul ei mort s-a prăbușit pe umărul unui ofițer al Marinei Britanice, oricare a călătorit și la Charleston în zborul Aer Lingus.

În mod generos, el nu a trezit-o până când luntre s-a atras. După ce a tratat-o ​​pe Claire la o lupin, el a invitat-o ​​să i se alăture pentru un tur al unei nave de război britanice aflate la musca Marinei Charleston. La prânz la bordul navei cu ofițerii și soțiile lor, Claire a menționat planul ei de a tinde să ia o piersică și toți au intrat în acesta! Două zile mai târziu, au șters-o într-un lant de scaunas mașini, în etate ce cuplurile marinei britanice au condus într-o “seitaletiu cu personalul” pe câmpul de luptă al King’s Mountain în memlechet, pentru a-și indoi respectul către maiorul Patrick Ferguson și bărbații săi, victime britanice în America Razbel cauzas.

Însă, pentru Claire, oprirea lor într-o livadă de piersici din York a pus picatura punctului maxim al vacanței ei. Colo, pentru prima de asigurare oară în viața ei, Claire a luat o mușcătură genune într-o piersică de matcă, cu o piatră moartă. Sucul neverosimil de calm i-a explodat în gură! Îi improsca pe obraji, o driblă pe bărbie și pe rochia ei! Înconjurată de aclamatii și de râsul prietenilor ei nou-veniți, Claire a priceput momentul subsemnat în ultima sa călătorie în aventură. # TAG1writer

Regiuni [ edita ]
Statul pesemne fi împărțit în trei zone geografice. De la est la scapatat: câmpia de coastă a Atlanticului , Piemontul și Munții Blue Ridge . La cota restaurant, câmpia de coastă este denumită Țara joasă, iar celelalte două regiuni ca Midlands și, respectiv, Upstate. [8] Câmpia costieră a Atlanticului constituie două treimi din memlechet. Granița sa estică este Insulele Mării , un lanț de insule de genune și de barieră . Granița dintre țara joasă și țara sus este definită de a rigla de cădere a Seaboard-ului Atlantic , oricare marchează limita teritoriala râurilor navigabile.

Lowcountry (Atlantic Coast Plain) [ edit ]
Articol de fond magistral: South Carolina Lowcountry
Câmpia costieră a Atlanticului este formată din sedimente și roci sedimentatie, oricare variază de la vârste de la Cretace până în surpriza. Terenul este privitor lataret, iar solul este compus hete-rociclic în magistral din posip, argilă și argilă. Zonele cu un drenare mai bun fac terenuri agricole excelente, deși unele terenuri sunt mlăștinoase. O caracteristică neobișnuită a câmpiei de coastă este un număr genune de depresiuni topografice cu configuratie limitat numite golfuri Carolina . Golfurile tind să fie ovale, aliniate într-o directie nord-vest către sud-est. Porțiunea estică a câmpiei de coastă conține multe mlaștini sărate și estuare , prep și porturi naturale, cum ar fi Georgetown și Charleston . Zonele naturale ale câmpiei de coastă fac judecie dinOrientul Mezin de Atlantic pădurile de coastă ecoregiunii . [9]

Sandhills sau Carolina Sandhills este o meleag lată de 15–60 km din provincia Câmpiei de coastă din Atlantic, de-a lungul marjei interne a acestei provincii. Sandhills-urile din Carolina sunt interpretate ca folii de posip eoliene (suflate de vânt) și dunele oricare au fost mobilizate secundar de la pregiur 75.000 până la 6.000 de ani în urmă. Cea mai genune judecie a vârstei luminescente publicate de la posip sunt coincidente cu ultima glaciație, o perioadă în oricare sud-estul Statelor Unite a fost caracterizat prin temperaturi ale aerului mai RÄ?CITURI și vânturi mai iele. [10]

Midlands (Piemont) [ edita ]
O genune judecie din Piedmont este alcătuită din roci metamorfice și ignoase paleozoice, iar peisajul are un configuratie privitor limitat. Datorită economiei în primenire a agriculturii, o genune judecie a terenurilor este imediat împădurită în pinul Loblolly pentru industria cherestelelor. Aceste păduri fac judecie din ecoregiunea pădurilor mixte din sud – est . [9] La marginea de sud-est a Piemontului se află a rigla de cădere , intrucat râurile cad în câmpia de coastă. A rigla de cădere a fost o importantă sursă timpurie de tarie electrică. Morile construite pentru a exploata această resursă au încurajat dezvoltarea mai multor orașe, inclusiv a capitalei, Columbia . Râurile mai infumura sunt navigabile până la a rigla de cădere, oferind o rută comercială pentru orașele morilor.

Partea de nord-vest a piemontonului este cunoscută și sub denumirea de poalele. Cherokee Parkway este un ruta pictural de carmuire prin această zonă. Aoace se află Park Rock and roll State Park .

Upstate (Blue Ridge)
Ravar Albastră este formată în magistral din roci metamorfice precambriene, iar peisajul are un configuratie privitor sculat. Regiunea Blue Ridge conține o escarpment a Munților Blue Ridge , oricare continuă în Carolina de Sever și Georgia , ca judecie a Munților Appalaci din sud . Muntele Sassafras , cel mai înalt picatura din Carolina de Sud, la 1.090 m, de 3.560 m, se află în această zonă. [11] De astfel, în această zonă se află Caesars Head State Park . Mediul aoace este cel al ecoregiunii pădurilor Appalachian-Blue Ridge . [9] Chattooga Râul, la granița dintre Carolina de Sud și Georgia, este o destinație preferată de rafting cu apă albă .

Lacuri
Articol de fond magistral: Inventar lacurilor din Carolina de Sud
Carolina de Sud are mai multe lacuri majore oricare acoperă dupa 683 mile pătrate (1.770 km 2 ). Toate lacurile majore din Carolina de Sud sunt create de om. Următoarele sunt lacurile enumerate după mărime. [12]

Lacul Marion 110.000 satura (450 km 2 )
Lacul Strom Thurmond (stiut și sub denumirea de Clarks Hill Lake ) 71.100 satura (290 km 2 )
Lacul Moultrie 60.000 satura (240 km 2 )
Lacul Hartwell 56.000 satura (230 km 2 )
Lacul Murray 50.000 satura (200 km 2 )
Lacul Russell 26650 satura (110 km 2 )
Lacul Keowee 18.372 satura (70 km 2 )
Lacul Wylie 13.400 satura (50 km 2 )
Lacul Wateree 13.250 satura (50 km 2 )
Lacul Greenwood 11.400 satura (50 km 2 )
Lacul Jocassee 7.500 satura (30 km 2 )
Lacul Bowen
Cutremure [ modifică ]
Articol de fond magistral: Inventar cutremurelor din Carolina de Sud
Cutremurele din Carolina de Sud demonstrează cea mai genune frecvență de-a lungul coastei centrale a statului, în regiune Charleston. Carolina de Sud mijlocie cu 10-15 cutremure pe an sub magnitudinea 3 (FEMA). Charleston Cutremurul din 1886 a fost cel mai genune scuturatura a ciocnit vreodată sud – estul Statelor Unite. Aiest scuturatura cu magnitudinea de 7,2 a ucidere 60 de oameni și a prapadit o genune judecie din oraș. [13] Defecțiunile din această meleag sunt greu de afectat la suprafață din motiv sedimentării groase peste lor. Multe dintre defectele antice se află în interiorul plăcilor, mai degrabă decât de-a lungul limitelor plăcilor.

Climat [ edita ]
Articol de fond magistral: Climat din Carolina de Sud

O hartă a precipitațiilor medii anuale în Carolina de Sud

Lacul Wylie toamna
Carolina de Sud are un cerc subtropical verde ( clasificarea climatică Köppen Cfa ), deși zonele cu înălțime genune din regiune Upstate au mai puține caracteristici subtropicale decât zonele de pe crivac Atlanticului. Verisoara, Carolina de Sud este caldă și umedă, temperaturile în timpul zilei fiind cuprinse între 86-93 ° F (30–34 ° C) în cea mai genune judecie a statului și maxime dupa intuneric în mijlocie 70–75 ° F (21–24 ° C) pe crivac și de la 19–23 ° C (23–23 ° C) inspre launtric. Temperaturile de iarnă sunt zdravan mai puțin uniforme în Carolina de Sud.

Zonele de coastă ale statului au ierni vartos blânde, cu temperaturi ridicate oricare se apropie în mijlocie de 60 ° F (16 ° C) și nopți minime în jur de 40 ° F (5–8 ° C). În launtric, în luna sinodica ghenarie, mediul înconjurător este de pregiur 0 ° C (0 ° C) în Columbia și temperaturi cu zdravan sub îngheț în partea de sus. În etate ce precipitațiile sunt abundente pe tot parcursul anului aproximativ în întregul memlechet, crivac inmana să aibă o vară ușor mai umedă, în etate ce inspre launtric, tranzițiile de primăvară și toamnă tind să fie perioadele cele mai umede și sezonul alb sezonul cel mai zbicit, luna sinodica promorar fiind cea mai uscată lună. Cea mai ridicată temperatură înregistrată este de 113 ° F (45 ° C) în Johnston și Columbia în 29 ciresar 2012, iar cea mai mică temperatură înregistrată este de -19 ° F (-28 ° C) la Caesars Head la 21 ghenarie 1985.

Caderea de zăpadă în Carolina de Sud este oarece neobișnuită în majoritatea statului, în etate ce zonele de coastă primesc în mijlocie mai puțin de un sutametru (2,5 cm) anual. Nu este neobișnuit ca statul (în specialist crivac de sud) să nu primească ninsori înregistrabile într-un an dat. Interiorul primește puțin mai multă zăpadă, deși nicăieri în memlechet nu se înregistrează în mijlocie mai zdravan de 30 cm de zăpadă anual. Munții din extremitatea nord-vestului Carolina de Sud tind să aibă acumularea cea mai substanțială de zăpadă. Ploaia înghețată și gheața tind să fie mai frecvente decât zăpada în multe zone ale statului. Podurile rutiere din Carolina de Sud sunt marcate în mod obișnuit, “poduri înainte de calatorie”.

Carolina de Sud este, de astfel, predispusă la cicloni tropicali și tornade . Două dintre cele mai iele uragane oricare au ciocnit Carolina de Sud din istoria recentă au fost uraganul Hazel (1954) și uraganul Hugo (1989).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *