Bohemian Fashion Travel – Ghid

Maxi-ul boho trendy, cu textură netedă și textură netedă, este șezlongul desavarsit, dar somptuos și o piesă indispensabilă pentru vestiar ta. Purtați-vă singuri ca o poala maxi sau o nevasta cu jeansi skinny, cu o nojita largă sau o caniuță și jazz cu o tonă de mărgele fatuitoare, caftanul disparea reciclat este comod și desavarsit pentru a vă destinde acasă, la petrecerile la piscină ca capot de gazdă. sau pur și prost o ascundere cu plajă. A insemna curgătoare prezintă mâneci extinde, kimono și un mix exotic de imprimeuri abstracte și florale.

Plimbați-vă pe plajele desculț în caftanul dvs., vântul oricare se seca la determina și apa oricare se strecoară la picioarele dvs., conectându-vă prin posip și legându-vă legătura cu Mamaca Natură, o practică străveche oricare vă întinerește corpul și este demonstrat a vă realiza mai sănătos. Hippies și țigani și dragostea lor pentru tot ceea ce este caracter, de la mâncare la îmbrăcăminte au frecventat pământul desculț de secole și pământul este noul esențial. Eliberezi în posip toți ionii negativi sau radicali liberi, iar corpul tău se încarcă practic cu ionii de pământ. Ce este mai interj decât rochii din caftan disparea reciclate și pantaloni extinde din vata neintemnitat, pentru yoga de plajă.

Kaftanul tău cu bijuterii a fost conceput pentru a te deplasa fără stradanie de la plajă la bar, iar oricine din kaftanele noastre brodate de mână aparea o zicatoare impotriva câmpurile de vară și crizantemele, cu un papier collé de culori și modele vii. Pentru călătorul continut de desfatare, kaftanele noastre din vâscoză tipărită digitală funcționează desavarsit de la cerul Tulum până la glorioasa Coastă Amalfi. Fiind un caftan cu balt din vata plajat, la un maxi kaftan rezistent înfrumusețat, creează-ți propriul limbaj boho fashionista.

Imprimeurile colorate și mistice ale fustelor hi low disparea purtate cu halte skinny creează un limbaj boho scris. Poale elegantă își arată picioarele și totuși trasee în spatele dorințelor nesfârșite pentru întinderi fără sfârșit de plaje de posip, oricare se îmbină în apele albastre orbitor. Vibrea spiritului neintemnitat trece mână în mână cu viața de obscuritate obraznică și distractivă. Chip Boho chic nu iese niciodată din limbaj.

Loveste cluburile de plajă extravagante în ținutul tău sau salonul tehnicolor, înfrumusețat pe iahtul tău, în rochiile de caftan pur oricare strălucesc în soarele accentuând linie ta. Santorini pline de desfatare, cu vilele rarunchi alb albe și acoperișurile plombagina, fustele maxi din patchwork vintage sunt preferate cu vârfuri de croșetat, oricine unicat și moral confecționat fizic. Rochii cu țigăne fără spiriduș, culori flambante și haine etice pentru călătorul boem, o declarație de limbaj oricare nu iese niciodată din modă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *