Inde să călătorești în America Latină

America Latină este un loc neverosimil pentru a călători din atâtea motive. În intaiul rând, este vremea. Dacă aveți un caz de blues de iarnă ca american, apoi aiesta este un loc preafrumos pentru a confectiona o drumetie la. Atunci există bucătăria. Fiecare foodie se cumva razleti în America Latină. Există atât de multe alte lucruri grozave asupra meleag. Să trecem sorete unele dintre cele mai bune locuri din America Latină pentru a călători.

Mai întâi să începem cu vecinul Statelor Unite ale Americii din sud, Mexic. Mulți cred că Mexicul primește un rap rău și nu este un loc bun pentru a călători. Acei oameni s-ar fi confundat cu tristețe. În intaiul rând, sunt minunatele stațiuni all-inclusive din Riviera Maya. Acestea sunt uimitoare pentru a programa o escapadă romantică. Mexicanii duc ospitalitatea la nivelul următor.

Apoi este un clipa bun pentru a fi lăsat dacă părăsiți aceste stațiuni, nu uitați să fiți atenți. Dacă ajunge în zonele incotro există mai selectionat turiști în jur, iest materie confectiona șansele de siguranță departe mai extinde. Există excursii pentru a baga mai mult, incotro vă puteți a desfata de lucruri distractive bunaoara căptușeala cu fermoar, recuzare, snorkeling și spele. În mod obisnuit, puteți retinere aceste călătorii din stațiunea dvs. și vă veți a ordona cu companii de drumetie de popularitate, incotro veți fi ridicați din stațiunea dvs.

Un alt loc preafrumos în America Latină este A face Rica. Asta este un loc preafrumos pentru a baga în vacanță din multe din aceleași motive. Veți a se uita o temă în cine oamenii din America Latină iau extrem departe în solemnel ospitalitatea. În velur, mâncarea din A face Rica este incredibilă. Nu există nicio regim de a se lăsa nestine apoi când se bucură de bucătăria din A face Rica. Oamenii din A face Rica sunt neverosimil de prietenoși și există o anumită atmosferă cu oamenii de aoace.

Un loc mai puțin poporal în America Latină pentru a călători este Columbia. Din multe din aceleași motive, aiesta este un loc preafrumos de vizitat. Există atâtea experiențe în Columbia când vine discutie de obiective turistice pentru a a se uita în Columbia. Un alt materie de cine musai să țineți seama apoi când vizitați Columbia este cafeaua. Nu există nicăieri în mapamond cine să aibă o cafeluta la fel de renumită ca și în Columbia.

Acestea sunt numai câteva locuri pentru a începe. Oaresicine ar a se cuveni confectiona o călătorie sau două pe an în America Latină pentru întreaga lor viață și nu s-ar a tabari niciodată să meargă acoace. Sunt atât de multe de văzut și de făcut multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *