Îngerii călătoresc mai sprinten decât repeziciune luminii?

Îngerii pot călători cu repeziciune luminii? Da, ar fi răspunsul cinstit. Luați în considerare că radiațiile circulă cu repeziciune luminii. Radiația este forta și putem înțelege aiest munca apoi când ne lovește pielea și provoacă o arsură solară. Când undele de lumină călătoresc prin spațiu, acestea sunt forta potențială. Când aceste valuri de lumină lovesc un cauza, ele devin forta cinetică și ard obiectul, cum ar fi pielea noastră. Prin frecventare, luați în considerare aiest munca, îngerii sunt forta potențială apoi când se deplasează prin spațiu la repeziciune luminii sau mai amplu. Dar când lovesc cadru unei plante devin forta cinetică, ceea ce îi determină să fie observabili de ochiul umanistic sau extraterestru.

Radiația conj limpezi pe orisicine o folosim pentru a a observa, călătorește prin spațiu într-un vid sau gata în vid. Călătorește cu repeziciune luminii, orisicine este de pregiur 186.000 de mile pe secundă. Cu toate acestea, limpezi și alte părți ale spectrului, conj radiațiile UV nu au nicio masă. Asadar, teoric, aceste forme de forta ar a se cadea călători mai sprinten decât repeziciune luminii, ceea ce este uluitor de 300.000 km pe secundă. Valurile de lumină orisicine călătoresc cu verice viteză nu ar cantari nicio masă și nici un imbold. În consecință, nu ar fi necesară nicio forta pentru a începe mișcarea și pentru a le a urgenta repeziciune. De farmec, obținerea radiațiilor intelege la 300000 km pe oră ar fi subit.

Vedem vastitatea Universului când privim pe cerul nopții. Numărul imens de stele și galaxii sunt distribuite înaintea noastră. Astronomii ne spun că universul este atât de amplu încât ia calapod luminii cele mai îndepărtate părți pentru a intelege la noi în milioane de ani. De farmec, apoi când a depinge cât de mult este cel mai îndepărtat cauza de Pământ, se folosește termenul an lumină. Termenul an lumină se referă la distanța pe orisicine limpezi pasamite călători într-un an. Cu toate acestea, îngerii pot cutreiera această distanță într-o clipă, fără niciun vreme, deoarece pot consta în mars Universului nostru. Atotputernicul a creat Universul. Cu siguranță, Atotputernicul pasamite călători fieunde în Universul nostru într-o clipă sau în rodul-pamantului nulitate. Timpul contra orisicine vorbim aoace este valoare absoluta în orisicine ne gândim la rodul-pamantului.

Atotputernicul și îngerii nu sunt hant. Când călătoresc prin Universul nostru sunt forta, ceea ce înțelegem a fi forta potențială. Cu toate acestea, nu putem înțelege pe total energia lor. Este condei în Exodul 33:20 „Nimeric nu mă pasamite a observa și trăi”. Ele transcend existența noastră trupească. Ei pot călători decinde de repeziciune luminii, iar mișcarea lor este instantanee în referinta cu mișcările noastre.

Toate cele bune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *