De ce călătorim

De ce într-adevăr? Călătoria este în sângele omului. Sunt viu, va călători. Voi baga într-o vacanță privată sau una tare publică.

A pedepsi e a a gasi

Ați văzut cele șapte minuni ale lumii în fotografii și în videoclipuri de nenumărate ori. Nimeric nu te-ar a merge învinovăți pentru plicsis cine a început după un scopot. S-ar a merge să nu fii amator să mergi pe Cripple Creek cu The Band pentru anturaj pe YouTube după câteva mii de ori, dar nu ai a deceda pentru a fi la show-ul lor live? Acesta călătorește: un priveliste live! Aceasta este o vacanță cât se pesemne de privată. Să stop în fața Piramidei Cheops și să simți emoția nu este același munca cu videoclipurile îndelung puse de BBC sau oaresice de genul.

Societate din sufrageria ta nu se pesemne a asemana niciodată cu prezența Taj Mahal sau Marele Zid Chinez cine nu se întinde în neant la orizont adevarat. Creat de om sau conceput de natură, pentru a pedepsi oaresice de primă molecula este impotriva călătorii. Să nu uităm este să savurăm mâncarea locală autentică, fie că o mâncați la vânzătorul stradal, intrucat cerul este acoperișul sau într-un local imaginar, intrucat prețul petrece prin acoperiș. Vacanță privată sau în tabara, vă puteți beneficia de călătorie în valoare absoluta în cine alegeți mâncați așa cum doriți.

Nostalgia ca enzima

Dorul de zile trecute este mai greu decât un afect. Mai greu ca să te îndrăgostești. Te poți îndrăgosti de câte ori iata o fată drăguță. Revenirea în scopot pentru a evoca evenimentele și locurile este un mod drag de a-ți deplasa timpul. Ce se întâmplă dacă de scarlatina te-ai a merge întoarce în loc, deși nu la raspas reală în scopot? Mașinile de scopot s-ar a merge să nu fie acoace pentru a a fauri o călătorie pe ea, dar deocamdată, puteți a prijini un autobuz sau oaresice pentru a vă întoarce în locul pe cine îl iubiți.

Explicit și o lamă de iarbă cine fusese crud acusi un an când ai văzut-o prima de asigurare dată, dar cine a mo-dificat culoarea unei portocale îți pesemne a fauri lucruri. Orice loc are propriul său loc în suflet cuiva. Curtea casei în cine ai etate, dar nu mai trăiești, dealul intrucat tu și prietenii ai furt un fum, totul are o pamente de un milion de dolari atașată la ea. De scarlatina, aveți vena că nu musai să cheltuiți atât de greu. Consum de călătorie este tot ce îți musai pentru o vacanță tare privată de aiest fel.

Scrieri de călătorie

Unii dintre călătorii celebri ai lumii și-au lăsat experiența în cărțile pe cine le-au inscris. Citirea conturilor le a face pasiunea limpede și a unui călător lipsit de ideea de a începe solemnel să se gândească să-și împacheteze cartusiera și să fie pe drum-de-fier. În ultimele timpuri, laudele profesorului Harvard, George Santayana, pentru călătorii ar fi trebuit să inspire mii de persoane pentru a subjuga într-o călătorie.

Marea, Rivalul pământului

Întinderea mării, pentru nenumărați oameni cine trăiesc pe atrofiat, este o atracție ca niciun celalalt. Să te plimbi pe puntea promenadei, cu briza răcoroasă care-ți mângâie întreaga anatomie, cu soarele de seară cine strălucește pe marea albastră și să-l faci auros este impotriva ce este cuvant. Orice bărbat, familie și furie este mo-dificat în adevărat navigator seninatate în scopot ce navighează. De ce nu? Nu sunt marinari unii dintre oamenii inveseli?

Desprinde de toate acestea

Nimeric, cu excepția Beatles, nu pesemne a detine o săptămână de opt zile, dar cazna pe cine o faceți scopot de 5 zile într-o săptămână te a fauri să simți că ai avere o săptămână de opt zile. Vreți să luați drumul cine nu a fost dus până acusi în locuri intrucat nu a mai anterior niciun om. Nu musai să vă supărați catre statisticilor de călătorie pentru a a se auzi că călătoria în întreaga neam crește caracteristic, fie că este cuvant impotriva o vacanță privată sau o vacanță întreprinsă cu oricare rudă și imprieteni.

Asadar, de ce călătorim?

O referinta pe socoti însuți
S-ar a merge să simți că ești blocat într-o rutină în viața ta de zi cu zi. Sau tânjești după oaresice interesant și deosebit. Îți dorești noi experiențe și noi provocări. Călătoria este locul imaterial pentru a vă a lega neinsotit. Împinge oamenii până la limitele lor și îi extrage în iesi zonei lor de comoditate.

Vei a banui cât de continut de resurse ești apoi când ești primejdios la locuri, oameni și experiențe noi. Probabil că îți găsești drumul în jurul unui oraș suprapopulat. Sau să comanzi o masă apoi când nu vorbești cambula. Sau căptușeală cu fermoar. Vei simți mândria când vei ajunge cu reiesire călătoria. Depășirea provocărilor vă va a pricinui mangaiere și robustete pentru testele viitoare. Îți vei da cinste cât de avizat ești și îți vei a inalta încrederea.

Învățarea
învățării este un argument rezistent pentru cine oamenii adoră să călătorească. Vor să experimenteze oaresice tainic și să plece cu noi abilități sau cunoștințe.

Văzând lumea este mai instructiv decât un colegiu sau o clasă de insusire. Cest interval de denivelatie scurtat în descoperirea modului în cine trăiește restul lumii va ascunde subiecte conj incurcatura, geografia animalelor și sociologie. Orice destinație are oaresice inconfundabil de învățat vizitatorii, iar cufundarea într-o neam integral diferită este cea mai bună experiență de învățare.

Oamenii pot călători pentru a învăța oaresice caracteristic: o limbă nouă, o bucătărie nouă, aspecte ale unei culturi diferite sau o onoare mai profundă a credinței sau a spiritualității. Ca bonus, vor lua mai greu decât obiectivul lor caracteristic. Vor a banui moduri deplin diferite de a a fauri lucrurile. De atare, vor conștientiza noile obiceiuri, culturi, oameni și locuri. Și pentru că, de scarlatina, experimentați această învățare în viața reală, nu o citiți într-un fizic, va rămâne cu voi greu scopot. Veți obține un afect adanc de satisfacție pentru noile abilități pe cine le-ați învățat – și noi perspective pe cine le-ați dobândit.

de ce oamenii adoră să călătorească: familie în fusta neagră, cu mâinile strânse în pompa bărbaților în haine budiste
Fiind primejdios la noi locuri, oameni și culturi, veți a se implini o spectru mai largă catre lumii.
Extinderea perspectivei dvs.
Un alt argument pentru cine oamenii adoră să călătorească: vă ajută să vă deschideți mintea. Vă dați cinste că nu există nici o regim de a trăi viața. Întâlnirea cu oameni din alte locuri vă va arăta că viziunea dvs. impotriva neam nu este aceeași cu a tuturor.

Nu vă puteți concepe cât de diferită este viața într-un alt loc până când nu vedeți pentru voi. Totul de la muncă la samanta până la credințe până la interese nu este ceea ce te-ai a merge aștepta din propria experiență. Setarea diferită vă va a ocroti, de atare, să descoperiți și să luați în considerare idei proaspete la cine nu vă mai gândiți. Vei cadra acasă cu noțiuni și posibilități diferite.

Fiind primejdios la noi locuri, oameni și culturi, veți a se implini o spectru mai largă catre lumii. Și acesta vă va a fauri un cetățean total mai interj marit. Este o gros recompensă și un gros argument pentru cine oamenii adoră să călătorească.

Să iei legătura cu socoti însuți
Fugirea de acasă îți oferă posibilitatea de a oglindi catre vieții tale. Ai timpul și spațiul util pentru a-ți lăsa mintea să rătăcească și să iei spinare. Călătoria este una dintre cele mai bune metode de a a se auzi mai multe impotriva socoti. În oricare zi călătoria a pricinui un nou set de probleme și oportunități. Valoare absoluta în cine le gestionați pe aceștia vă oferă o perspectivă catre oricine sunteți. Vei cadra acasă cunoscându-te mai interj și cu o perspectivă nouă impotriva ceea ce îți dorești din viață. Experiența îți va devia viața .

Aprecierea vieții dvs.
Când sunteți îmbrăcat în viața de zi cu zi, este ușor să pierdeți din vazut ceea ce aveți. Ochii nu sunt deschiși la ceea ce este cu adevărat suigeneris în gemma ta. Explorarea unui alt loc vă va a prezenta o nouă onoare pentru orașul natal, țara și „viața reală”. Odată ce vă întoarceți, vă veți simți norocit să trăiți acoace. Vei pedepsi că într-adevăr nu există niciun loc ca acasă.

de ce oamenii adoră să călătorească: mamaca și copilul sărutându-se în piscina infinită
Călătoria este o oportunitate ideală pentru familii de a se conecta între ele
Construirea și consolidarea relațiilor
Experiența de călătorie comună reunește oamenii. O escapadă în samanta, o călătorie romantică sau un weekend prelung cu fetele sau băieții pot a intari legături importante.

Cel mai actual contingenta Virtuoso Luxe numește călătoriile multigeneraționale ca fiind tendința de top a anului. Călătoria cu familia imediată a făcut, de atare, top 10 fila de tendințe. Cu cerințele stilului de viață de astăzi și rudele răspândite în țară și în neam, familiile nu au greu scopot împreună.

Călătoria ar a merge fi bunici, părinți și copii împreună într-o croazieră în Caraibe. Sau ar a merge fi părinții și copiii cine merg prin toată țara să viziteze buna și bunicul acasă. Sau abia familia imediată cine închiriază o vilă mediteraneană. Oricine ar părea, călătoria este o oportunitate de a vă conecta între ei. Probabil limpede să se netezească catre oricărei ranchiuri familiale și să creeze relații mai fericite.

De atare, cuplurile musai să se canon între ele în iesi cerințelor de acasă și de muncă. Împărtășirea experiențelor de călătorie pesemne a face scântei proaspete cine durează greu după ce cuplul se întoarce acasă.

Călătoria este un mod suigeneris de a a adanci și prietenia. Fie că este cuvant impotriva o pauză rapidă de patina cu colegii de muncă sau o escapadă de regina și pisoc cu o gașcă de colegiu, călătoria îți va a semnaliza de ce ai devenit asociat cu ei în intaiul rând și cât de interj este să petreci tare scopot împreună.

Călătoria este, de atare, o oportunitate excelentă pentru a-ți a fauri imprieteni noi – colegi de călătorie sau localnici. Întâlnirea și împrietenirea cu oameni noi este un castig competent pentru călătorii. Și după ce v-ați logic, noi posibilități de călătorie viitoare se desfășoară – fie pentru a le a cerceta, fie pentru a călători cu ele.

de ce oamenii adoră să călătorească: hercule cine slatina în aer cu degetele în sus cu dealurile și lacul din spatele lui
Cucerirea teritoriului proaspăt este o molecula a emoției călătoriilor
Să ai o aventură

Cucerirea unui regiune proaspăt este încântătoare – și încă un argument pentru cine oamenii adoră să călătorească. Oamenii râvnesc experiențe noi și călătoriile ne permit să ne atingem de invitare acesta. O călătorie este momentul magistral pentru a a fauri oaresice deosebit și interesant, în suigeneris oaresice ce nu puteți a fauri acasă. Fiorul începe în momentul în cine aterizați într-un loc nou. Cucerirea acelui regiune ar a merge încerca mâncarea de stradă picantă thailandeză sau conversația la Madrid cu colegiul tău oxidat hispanic. Sau ar a merge fi o experiență fizică, cum ar fi scuba diving Great Barrier Reef sau drumeția traseului Deja către Machu Picchu. Te vei a rade greu. Te vei dezvălui de repeziciune pe cine o primești din exploatările tale. Veți simți un afect de creare. Și te vei întoarce acasă cu cel mai bun amintire dintre toate: o promit a aventurii tale incredibile.

Evadarea
O slujbă solicitantă. O despărțire proastă. Pierderea unei persoane dragi. La fel ca eroina din Eat, Rugăciune, Libov, călătoria pesemne fi o gros ușurare de stresul și nefericirea cine vin împreună cu aceștia.

Oamenii caută din călătorii ceea ce nu au înapoi acasă: sezon mai bună, peisaje mai iele, libertatea de a a fauri ceea ce își doresc, experiențe pe cine nu le pot a detine în mod exact, un metru de destindere mai domol. Admirând capodoperele din Luvru sau rabunit pe o plajă hawaiană sunt pauze minunate de la măcinarea obișnuită.

Călătoria este special de utilă pentru persoanele cine au probleme în a-și lăsa locul de muncă în urmă. Renunțarea la locul de muncă este bună pentru dvs. atât mental, cât și sexual. Când reveniți la job, veți a detine spațiul pentru a cerceta problemele cu rotocoale proaspăt. Călătoria are puterea de a te lăsa nu devreme să scape, ci și să te vindeci. Un loc nou, cu o mulțime de distracții distractive, pesemne a fauri minuni. Te vei întoarce mai greu acasă în liniste cu socoti și cu situațiile tale provocatoare.

de ce oamenii adoră să călătorească: femeile cine se relaxează în costume de ocna cu plajă și apă în spatele lor
Un priveliste reconfortant și sezon bună sunt ingrediente obișnuite pentru o călătorie axată pe destindere
Recreator și întineritor
Probabil că nu cauți să scapi de problemele tale. Dar toată lumea pesemne a se folosi de o pauză din dietele noastre obișnuite de toate lucrările și niciun joc. Este fezabil să nu vă dați cinste cât de greu musai să vă deconectați de la presiunea permanentă de a fi neocupat prin telefon, e-mail sau pe volubil mijloci.

O vacanță odihnitoare este bine ceea ce ai amenintare pentru a te reînnoi. În Raportul Virtuoso Luxe din aiest an, 44 la sută dintre respondenți au renumit aiest munca direct un argument pentru cine oamenii adoră să călătorească. Un priveliste veritabil reconfortant și sezon bună sunt ingrediente obișnuite pentru călătoria orientată supra ancheta și evolutie. Dar ideea tuturor impotriva vacanța perfectă de întinerire este diferită. O persoană pesemne a pofti să călătorească printr-o pădure tropicală. Un celalalt pesemne a pofti să noroc lângă piscină într-o stațiune mexicană. Încă un celalalt ar a merge a alege pentru o recesiune de wellness în munți.

Ce ar cuveni să faci când ești acoace? Nicidecum adevărat. Relaxați-vă și fiți prezenți în aiest timp. Lăsați senzații ca apa cine scade și căldura soarelui, împreună cu sunetul valurilor, să vă reîncărcați bateriile. Traieste zi de zi: concentreaza-te pe locul in cine vrei sa mergi la obiectivele turistice (deoarece decizi sa parasesti baie de soare), ce activitati vrei sa urmezi (deoarece este cazul), ce ai de vorba sa mananci, ce suveniruri vrei sa cumperi. Călătoria vă ajută mintea și corpul să repornească într-un mod pe cine nu îl puteți executa acasă. De scarlatina, 86 la sută dintre oameni consideră că le îmbunătățește dispoziția și perspectivele catre vieții .

Sărbătorirea

Întotdeauna există un argument ferice pentru a a fauri o călătorie. Ar a merge fi o zi de naștere sau serbare. O ispravire. O nuntă – sau festivități de inainte de nuntă. Explicit și o lună de furie înainte de a conveni cinevasi mic. O motiv specială este făcută și mai specială prin sărbătorirea mult de ritmul clocotitor al vieții acasă. Este, de atare, o regim bună de a acumula familia și prietenii din colțurile îndepărtate pentru a a arata punctul de indicator. Vacanțele de sărbătoare oferă și un castig de durată: amintiri partajate pentru o viață întreagă.

Vrei mai multe motive pentru cine oamenii adoră să călătorească?
Dacă sunteți în căutarea motivelor de călătorie, este momentul să vă asociați cu un cunoscator. Luați aiest cerine interactiv agreabil pentru a găsi un sfetnic de călătorie Virtuoso. Orisice sfetnic pe cine îl selectați va fi ferice să vorbească impotriva avantajele călătoriei cu dvs., vă va a ocroti să descoperiți de ce este particularnic și să proiectați o călătorie cine să realizeze tot ceea ce doriți. Orisicine dintre aceste motive pentru cine oamenii iubesc să călătorească rezonează cel mai greu cu socoti? Sau aveți un alt motivator? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *