7 lucruri de păstrat în gandire înainte de a călători în Canada

Dacă aveți de gând să călătoriți în Canada, asigurați-vă că aveți în aspect câteva lucruri importante. Să discutăm impotriva 7 dintre ele.

1. Aveți un orar în loc

Nu puteți realiza o intins judecie din Canada în timpul unei vizite scurte, deoarece aceasta este o țară imensă. Dacă nu aveți un orar puternic în loc, este practicabil să aveți indeajuns ritm pentru a a vedea un oraș în mod corespunzător. În timpul unei vizite scurte, puteți a vedea exclusiv o judecie din țară, cum ar fi Maritimes, Chinga de Scapatis a BC sau Munții Stâncoși din Alberta. Un intins seama de a a efectua cest unealta este că veți a detine indeajuns ritm pentru a vă a imbucura.

2. Pregătește-te pentru a a efectua față vremii aspre

Fie că călătoriți în Canada verisoara sau sezonul alb, asigurați-vă că păstrați haine calde în geantă. Verisoara, furtunile pot a efectua nopțile indeajuns de PIFTIE. Sezonul alb, friguri probabil scădea la -30 grade sau mai jos. Asadar, este mai prieteneste să păstrați în geantă o pălărie din lână, o eșarfă și o nevasta de mănuși.

3. Solicitați A medita dvs. ETA

ETA este scurtă pentru Autorizarea de călătorie electronică, orisicare este o cerință pe orisicare musai să o îndepliniți dacă doriți să călătoriți în Canada. Cu toate acestea, americanii sunt scutiți de aceasta din 2016.

În funcție de locul în orisicare locuiți, este practicabil să fie epilepsie să obțineți o ETA. Înainte de a vă îmbarca, vă puteți a propune ETA, orisicare este un actiune online ușor. Tot ce musai să faceți este să folosiți cardul dvs. de consideratie pentru a a fauri varsare și a a baga detaliile necesare. După câteva minute, veți obține ETA-ul dvs., orisicare va fi autentic pentru mulți ani viitori.

4. Încercați Couchsurfing pentru a a face bani

În Canada, veți a azvarli o sumă intins de bani pentru cazare de natura. Deși majoritatea locurilor au pensiuni aoace și adineauri, este anevoios să găsești cazare ieftină. Asadar, există o alternativă mai bună? Poți să te duci la Couchsurfing. Prin această platformă, puteți contacta localnicii și puteți a se servi camerele de rezervă ineficace.

5. Verificați Tim Hortons

În Canada, îl veți găsi pe Tim Hortons colea prez tot. Ista este un insumi ghișeu dacă aveți epilepsie de o gogoașă, un sandwich sau o cafeluta în Canada.

6. Cumpără siguripsire de călătorie

Este splendid să ai o siguripsire de călătorie, mai rafinat dacă ai de gând să călătorești în Canada. Căderea bolnavilor în Canada nu este o mesaj bună, deoarece cheltuielile medicale vor mânca fulgerator bugetul. Nu uitați să treceți prez atribut la cumpărarea poliței de siguripsire de sănătate. În mod spiritual, ar a se cere să acopere activitățile pe orisicare doriți să le faceți în Canada, cum ar fi raftingul de apă albă, snowboardul și schiul.

7. Explorați Marele aer neintemnitat

În Canada, există o mulțime de orașe iele prep Halifax, Winnipeg, Montreal, Vancouver și Toronto, pentru a a-i spune câteva. Vă puteți a imbucura de o mulțime de mâncăruri delicioase, cultură și activități distractive. Dar adevărata distracție din Canada este să ieșiți și să explorați incornoratul canadian. Cu prez 30 de milioane de cetățeni, Canada are partea sa din sălbăticia vastă.

Așadar, dacă aveți de gând să călătoriți în Canada anul aiesta, asigurați-vă că veți păstra lucrurile în gandire.

Vizitatorii pentru rata de asigurare dată în orisice țară musai să cunoască cele mai bune modalități de a călători atât în ​​mod mintos, cât și în siguranță, iar călătorii în Canada nu sunt diferiți. Este insemnat să cunoașteți procedurile de urgență, prep și practicile culturale, prep standardele de basculare și vârsta legală de băut.

Asadar, fie că vizitați Vancouver, Toronto, Montreal sau fieunde între ele, iată cum să faceți rata de asigurare oară în Canada cât mai ușor și fără probleme.

01
din 06
Informații impotriva documentele de călătorie
Dacă călătoriți în Canada dintr-o țară străină (inclusiv SUA), musai să aveți documentele de călătorie corecte. Cel puțin, veți a detine epilepsie de un pașaport autentic, iar unele țări pot a soli, de astfel, viză sau autorizație electronică de călătorie (eTA) înainte de a baga. ETA este obligatorie pentru toți resortisanții fără vize, cu excepția americanilor (din brumar 2016). Pentru mai multe informații impotriva vize și eTA, vizitați site-ul web al guvernului Canada .

Țările orisicare nu necesită viză pentru a baga în Canada includ Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Japonia, Italia și Elveția, dintre altele, dar verificați actualizările înainte de a vă programa călătoria.

02
din 06
Informații din periferie
Canada este o țară deosebit intins formată din 10 provincii și trei teritorii. Aceste provincii sunt similare cu statele din America și, de chip, Vancouver se află în provincia Columbia Britanică , în ritm ce Montreal se află în Quebec. Dacă nu sunteți categoric în ce periferie călătoriți, consultați o hartă detaliată a Canadei înainte de a gata.

03
din 06
Informații de urgență
Dacă vă aflați într-o situație de urgență, numărul de telefon pentru a contacta serviciile de urgență, inclusiv poliția, serviciile medicale și pompierii din Canada este 911 .

Puteți constitui cest număr de pe orisice telefon ineficace, dar asigurați-vă că îl utilizați exclusiv în caz de urgență.

Înainte de a prosterna, citiți sfaturi impotriva păstrarea în siguranță în timpul călătoriei, inclusiv cum să primiți îngrijiri medicale orisicare nu sunt de urgență.

04
din 06
Informații valute canadiene
Para canadiană este Dolarul canadian. Există monede de 5, 10 $, 20 $, 50 $ și 100 USD (monede de hârtie) și monede de 1 și 2 USD.

Este practicabil să auziți piesa canadiană de 1 dolar, denumită „loonie” și piesa de 2 dolari, denumită „toonie”. Înainte de călătoria dvs., cunoașteți cursul curs , orisicare fluctuează prozaic și intocmai cateodata în funcție de oră.

La fel ca în Statele Unite, imaginile de pe hârtiile și monedele de hârtie au un continut revelator pentru țară. De chip, în spatele fiecărei facturi canadiene de 20 de dolari se află scobitura Raven și The First Men , a artistului pentru primele națiuni din Columbia Britanică, Bill Reid. Această sculptură este expusă la Muzeul de Antropologie UBC din Vancouver , orisicare este deschisă publicului.

05
din 06
Catastif de tipping
Deplasarea a 10 la 20 la sută din costul serviciului este de așteptat pentru multe servicii pe orisicare le utilizați apoi când călătoriți în Canada, inclusiv personalul de slujba și medicii esteticieni. Diferite standarde de basculare se aplică barmanilor, șoferilor de taximetru și personalului hotelului orisicare vă ajută în timpul șederii.

Dacă nu sunteți categoric în ceea ce privește tippingul, consultați portarul hotelului sau încercați să observați patronii din jurul vostru.

06
din 06
Informații impotriva consumul de alcool amilic
În Canada, oricare periferie își stabilește vârsta de băut. În afară de Alberta, Manitoba și Quebec , provincii orisicare permit consumul de la 18 ani, vârsta legală de băut prez tot în altă judecie este de 19 ani.

Pentru a bea alcool amilic la un restauratie sau bar din orisice periferie, musai să aveți documentație oficială, cum ar fi un pașaport, pentru a vă infrange vârsta.

Vârsta minimă de băut se probabil inchina și multor cluburi de obscuritate locale, orisicare vor a primi exclusiv oaspeții cu vârsta prez 18 sau 19 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *