O listă inteligentă de proba a călătoriei cu animalul dvs. de roata

Tu și animalul dvs. de roata sunt inseparabile, nu?

Dacă sunteți oarecine dintre numeroșii proprietari de animale de roata cine nu suportă să-și părăsească câinele, mata sau un alt tip de vietate de roata, veți fi bucuroși să știți că tendința de a-ți lua prietenul blănos în vacanță este în creștere. De vraja, mulți aleg să includă animalele de roata în planurile de călătorie.

Dar, ca verice unealta bun, să iei animalul tău de roata cu a avea într-o călătorie samite fi stingheritor dacă nu planifici lucrurile cum musai.

Oamenii de asigurări de călătorie știu contra programare. De aceea, am pus laolaltă 6 sfaturi importante cine vă vor a proteja pe dvs. și pe animalul dvs. să vă bucurați de timpul lesinat în vacanță împreună ca echipă, fără riscul de a greși.

Așa că, aoace mergem cu ghidurile inteligente, verice călător versat cu un vietate de roata ar cuveni să revadă și să-l urmeze.

Șase lucruri esențiale de făcut înainte de a călători cu un vietate de roata

• Pentru o călătorie rutieră: păstrați câinele sau mata într-un purtator suigeneris conceput pentru călătorie. Dacă aiest unealta nu funcționează, asigurați-vă că mișcarea animalului dvs. de roata este limitată la bancheta din socoteala. În felul aiesta, el sau ea nu te samite defecta în sezon ce concentrația ta musai să fie oarecum la falbala, urmând indicatoarele rutiere și ajungând în siguranță la destinație. Nu uitați să faceți pauze de odihnă frecvente în cine dvs. și animalul dvs. de roata vă puteți întinde membrele, să vă exercitați și să vă ușurați. Urmați regulariza contra vehicule: nu lăsați niciodată un zgamboi sau un vietate de roata în launtric, deoarece mașinile se pot încălzi iute pentru a a se face capcane de pieire – un mijloc de transport al tragediei.

• Când călătoriți cu avionul, faceți toate întrebările contra regulile privind luarea animalului dvs. de roata cu dumneavoastră. Cel mai interj este să aveți animalul dvs. de roata în cabină cu dvs. în sezon ce vă aflați în aeroplan, dar dacă aceasta nu este o optiune, selectați un ardoare sfoara cine are mai puține riscuri decât oarecine de conexiune. Puneți-vă în permanență o poză cu animalul dvs. de roata, asemenea încât să aveți marturie vizuală de recunoa.

• Aranjați toate documentele necesare pentru id. Dacă puteți obține microchippedul dvs. pentru animale de roata, aiesta este un mod admirabil de a a dovedi identificarea. Asigurați-vă că califica de pe animalul dvs. de roata are informațiile dvs. de relatie actuale, inclusiv numărul de telefon mobiliar. Și este o conceptie bună să aveți vaccinul animalului de roata și documentele medicale în posesia dvs.

• Nu uitați să plasați toate obiectele necesare pentru animalul dvs. de roata în pilota. Aceasta ar cuveni să includă jucării preferate, tampon pentru a a poposi și gustări.

• Industria ospitalității a devenit din ce în ce mai acceptabilă pentru animale de roata, așa că fă-ți planuri să stop la un birt cine te întâmpină pe a avea și pe animalul tău de roata. Puteți găsi, de intocmai, proprietarii de proprietăți de vacanță cine vor fi fericite să închirieze celor cu animale de roata, conj și companii de partajare a locuințelor cine vor a multumi nevoile dvs. pentru animale de roata. Asigurați-vă că sunteți în față cu cautatura la aducerea animalului dvs. de roata, deși, asemenea, nu veți a purta nicio umflătură la venit.

• Nu are niciun avantaj în a-ți a crea animalul de roata în vacanță pentru a sta oarecum în incapere de birt. Asigurați-vă că toată distracția dvs. este potrivită pentru animale de roata și faceți cercetările contra restaurante și locuri de aprobare, asemenea încât animalul dvs. de roata să aibă intrare.

• Conferiți cu o agenție de asigurări profesionale cu experiență contra cele mai bune asigurări de călătorie pentru dvs. și animalul dvs. de roata.

Țineți spate de nivelul de liniste al puștiului dumneavoastră. Are caroserie? Cumva intre- și ieși dintr-un mijloc de transport fără probleme? Dacă aveți motive să credeți că călătoria dvs. cu mașina ar a merge să-l facă pe câinele dvs. neliniștit, ar fi cel mai interj să vă lăsați puiul acasă cu un îngrijitor sau la o caniță.

Încercați întotdeauna câinele dvs. apoi când călătoriți într-o mașină, fie că este într-o ladă sau cu un ham, dar a vedea de odihnă se oprește curent, asemenea încât să-și poată întinde picioarele. American Medic Association nalbant (AVMA) sugereaza oprirea la orice două până la trei ore pentru a indreptati câinele să iasă din mijloc de transport, au o șansă de a extinde la ocna și să aibă o băutură.

Nu lăsați niciodată un vietate într-o mașină parcată! Raspicat și într-o zi răcoroasă, temperaturile într-o mașină parcată pot a intepa iute, ceea ce va aseza animalul de roata în prilej de ciocnire de căldură sau moarte. În zilele RÄ?CITURI, animalul dvs. de roata ar a merge a se munci hipotermie într-o mașină închisă.

Lista de bucate de proba a călătoriei câinelui pentru mașină musai să includă următoarele elemente:

Mâncare și apă suficientă pentru întreaga călătorie.
Tratează … pentru că să fim sinceri, câinele tău este un băiat bine și merită un medicatie din când în când.
Saci de câine.
O lesă.
O pătură sau un manaster-gura pentru ca puiul tău să se întindă.
O jucărie sau os favorit.
O imagine de reglaj actuală a câinelui tău (pentru a le arăta oamenilor în cazul în cine vei fi razletit).
O etichetă cu informații detaliate contra călătorie, inclusiv numărul dvs. de telefon mobiliar.
Protecție solară dacă vei fi oareunde la regina. Câinii se pot a dogori și de regina.
Excursii de camping
Un câine intim norocit de păstor neamt este așezat într-un camping lângă un cortul marturiei și șemineu în sezon ce un zgamboi joacă în fundalCercetează din sezon pentru a te garanta că găsești un camping cine acceptă animalele de roata. Majoritatea campingurilor au ceremonial lor pentru animale de roata expres pe site-urile lor web. Ultimul unealta pe cine doriți să îl faceți este să vă prezentați pentru un weekend de distracție oarecum pentru a a cunoaste că poșul dvs. nu este indicat!

Vizitați medicul nalbant înainte de a apleca pentru a vă garanta că câinele dvs. este la actual cu vaccinările. De intocmai, doriți să vă asigurați că puiul dvs. este ajutat de căpușe, țânțari și alte insecte. La fel ca în cazul oamenilor, câinii se pot îmbolnăvi de morb Lyme și virusul West Nile. Discutați cu medicul nalbant contra cele mai bune precauții și medicamente pentru purici și căpușe.

Întotdeauna țineți-vă câinele la lesă. S-ar a merge să fiți tentat să vă lăsați câinele să cutreiere, dar nu uitați că nu se află într-o locație familiară și se samite a rataci cu ușurință dintre copaci. De intocmai, păstrarea câinelui tău leashed îl samite împiedica să dintre într-o luptă cu un lupul-preriilor, urs, raton sau alt vietate sălbatic. Raspicat și o mică mușcătură sau o zgârietură de la un vietate sălbatic ar a merge transporta la vătămări grave.

Lista de bucate de proba a călătoriei în camping musai să includă tot ce se află pe inventar de proba a călătoriei cu mașina și, de intocmai, un kit de originar ajutorinta. Ar cuveni să împachetați următoarele:

Scrisoare vaccinărilor curente.
O lesă și guler în surplus.
Săpun și apă pentru a steriliza verice rană cine ar a merge apărea și menține coarda uscată.
Bate sau scarmanatoare. Acestea vor cadea la îndemână dacă câinele dvs. se plimbă prin pădure și a indemna lucrurile din blană.
Sprijineala pentru câinele tău. Aveți încredere în noi, câinele dvs. se va murdări în timpul campingului, așa că este o conceptie bună să îl ștergeți înainte de a-l lăsa într-un camper sau un cortul marturiei.
Tăietoare dacă se întâmplă să fie mușcat de o căpușă.
Pat de câine, așa că nu musai să doarmă pe pământ.
Giaca de eliberare dacă va fi implicată aproximativ barcă.
Zboruri (interne și internaționale)
Verificați site-ul companiei aeriene înainte de a apleca, deoarece politicile de călătorie pentru animale de roata diferă. Vrei să fii pregătit să îndeplinești toate regulile și reglementările specifice înainte de a apleca la aerodrom. Este, de intocmai, o conceptie bună să verificați de două ori! Analizați din nou politicile cu cel puțin câteva zile înainte de a apleca pentru a vă garanta că compania aeriană nu și-a primenit regulile fără să vă anunțe.

Aflați daca va a merge animalul dvs. de roata. Multe companii aeriene, de oglinda, permit imediat câinilor cu o anumită marie să călătorească cu a avea în cabina avionului. Este potential ca alți transportatori să nu permită animale nicicum.

Alături de a a cunoaste specificul timpului în aer, vizitați și site-ul web al aeroporturilor prin cine veți călători. Veți a ravni să aflați politicile privind scoaterea animalelor de roata din transportatori în terminale și dacă au pete dedicate „scutirii animalelor de roata” daca câinele dvs. samite extinde la ocna și să-și întindă picioarele. O vizită la medicul nalbant este o exigenta înainte de a extinde pentru a actualiza verice vaccinări. În surplus, multe țări au cerințe diferite pentru admiterea animalelor. Veterinarul dvs. vă samite a proteja să determinați cerințele de călătorie în țara în cine vizitați și să vă asigurați că îndepliniți toate cerințele. Una dintre cerințele unor țări este carantina. Carantina samite rotita fieunde de la câteva zile la luni, în funcție de țară, așa că fiți coada pentru acea cheltuială suplimentară. Departamentul de Agricultură al Statelor Unite ține o listă actualizată a cerințelor de călătorie în funcție de țară. Fiți pregătiți pentru schimbările de ultimă oră, deoarece țările își pot a transforma restricțiile în funcție de problemele de sănătate.

Lista de bucate de proba a călătoriei dvs. va fluctua în funcție de compania aeriană, argument pentru cine este solemn să verificați politicile specifice. Ca oglinda, inventar de proba a JetBlue cuprinde:

Vaccinările și documentația necesară.
Etichete de recunoa.
Autorizatie de animale de roata.
Raportor de animale de roata acceptat.
Gustări și tratamente pentru animale de roata
Dacă câinele dvs. nu se samite mana curenta în cabină cu dvs., asigurați-vă că puneți multă apă și oaresicare mâncare în canisa lui, conj și jucăria lui preferată și oaresicare cine mirodenie la voi, asemenea încât să nu fie nerăbdător în ardoare.

Câinele tău este alături de a avea acasă tot timpul, așa că de ce nu ar cuveni să fie cu a avea în sezon ce te bucuri de odihnă și recursie atât de necesare. Îți faci sezon pentru a-ți pregăti câinele pentru vacanța ta, așa cum ai a fauri tu sau familia ta, îți va a fauri procesul departe mai ușor, asemenea încât cei doi să te poți a incanta de sezon împreună, fără probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *