Cele mai bune accesorii de călătorie pentru bărbați și femei

NECESITATEA ACCESORIILOR DE Călătorie

A fi planificat pentru călătorie este esențial. Dacă uiți un deala vajnic, călătoria ta ar a merge fi distrusă. Accesoriile de călătorie sunt necesare pentru probleme oricare pot fi apărute în verice loc și în verice clipita. Elementele esențiale musai să fie ambalate împreună cu gadgeturile necesare și să schimbați bani pentru a vă a sigura că sunteți setat pentru o călătorie în străinătate sau una locală.

Unele accesorii esențiale de călătorie oricare musai luate pentru călătorie ar cuveni să fie cumpărate și bifate de pe listă cât mai curând potential, invar încât să vă asigurați că nu vă lipsește desertaciune de impachetare pentru călătorie. Alcătuiește o listă de articole pentru nevoile tale și ambalează-le în consecință.

ESENȚIALE DE ÎNVĂȚAT

Împachetați o geantă bună sau o capsa de călătorie pentru a păstra utilitățile, bunaoara articole de toaletă și produse fard, într-un loc categoric. Aceasta este o cerinta atât pentru bărbați, cât și pentru femei. De atare, păstrați un mic kit de protos sprijin cu medicamente de bază în caz de febră sau burduhan jigarit din aduce consumului de alimente într-un loc nou.

Cel mai prezentabil este să investești într-o carcasă de telefon rezistentă la apă, în cazul în oricare decizi să mergi pe drumeții aventuroase către verice lacuri, râuri, plaje sau cascade, deoarece îți eventual partini telefonul dacă aruncă în apă din greșeală. De atare, țineți câteva lacăte de combinație bune pentru a vă a sigura pungile în vreme. Cest deala va a proteja la păstrarea în siguranță și nota a obiectelor de putere, bunaoara pașapoarte, carduri de cinstire și tutungerie.

Cumpărați o sticlă bună de călătorie oricare este rezistentă la scurgeri și oricare eventual fi reumplută deosebit ușor, invar încât să puteți rămâne hidratat în timpul oricărei călătorii sau plimbări în jurul destinației. Păstrează cu considera un cuțit elvețian bun – pot fi deosebit de utile pentru drumeții, pescuiala, trekking și camping. Cu numeroasele rarunchi instrumente, este forta de fitece bărbat și fusta în verice călătorie.

Păstrați o sticlă purificatoare de apă, oricare este vitală pentru verice călătorii aventuroase. Investește într-o geantă de umăr mică, rezistentă la apă, în timpul zilei, când faci a descreste excursii în jurul zonei locale sau pentru plimbări a se intinde și drumeții.

Păstrați un adaptor mondial de călătorie oricare funcționează în toate țările. Asta este un mestesug deosebit necesar și va elibera dificultatea de a duce diferite adaptoare de încărcare pentru dispozitivele tale. Un încărcător astral transportabil bun este, de atare, deosebit eficace dacă intenționați să mergeți într-o drumetie de drumeție sau trekking pentru câteva zile. De atare, păstrați un WiFi transportabil bun pentru scopuri bune de internet pentru a rămâne conectat la popor. În catifea, păstrați un bun oranduitor de cabluri de călătorie pentru a vă elibera de dificultatea de a căuta cabluri prin răzbunarea prin catrafuse.

Este nimerit să păstrați un hard disk gol cu ​​dvs., invar încât să vă puteți elibera imaginile, invar încât să nu rămâneți fără spațiu de depozitare pe telefon sau pe cardul de memorator al camerei. De atare, femeile musai să țină un tibia vioi în cazul în oricare se găsesc în primejdie.

Șamponul secetos este, de atare, un auxiliar necesar pentru caratura în scopuri de călătorie. Aceste articole sunt cele mai necesare și importante accesorii de călătorie atât pentru bărbați, cât și pentru femei

Când vine vorba-lunga de a găsi cele mai bune accesorii de călătorie pentru călătoria dvs., * este serios.

Călătorii noștri știu că fitece deala pe oricare îl aduci sau nu-l aduci, eventual să-ți facă sau să-ți rupă călătoria. Nu sunt zguduitor aoace.

Cateodata ai forta cumva de anumite lucruri pentru a funcționa cinstit în străinătate și atunci sunt lucrurile pe oricare VREI, pentru că ești un om și toți oamenii au confortul creaturii lor. Nu e desertaciune în neregulă cu acesta.

În particular pentru mine, trăiesc o geantă. Vreau și am forta de accesorii de călătorie oricare să-mi ușureze viața, altcumva ar a reveni o bogatate în străinătate sau, literalmente, să mă ajute să călătoresc mai prezentabil.

Dacă nu aș cantari hard disk-urile mele, nu aș cantari poze pentru iest blog. Dacă nu aș a servi tasca de compresie pentru sedimentare, nu aș a merge să încadrez articole de iarnă și de vară în ranita pentru căsătoria mea de un an înainte de a smeri acasă pentru a a restructura și reambala. Foaie continuă și continuă …

Deși nu îți sugerez să cumperi și să călătorești cu fitece editorial din această listă, pentru că este cumva o alienatie, știu că multe dintre elementele din această listă sunt deosebit utile pentru majoritatea călătorilor de acoace și tot ceea ce este de pe această listă îți eventual îmbunătăți viața și mai prezentabil. mai ușor când călătoriți.

Așa că a stabili și a stabili oricare sunt cele mai bune accesorii de călătorie pentru considera, pentru că brusc tu poți răspunde la această întrebare!

De atare, eventual doriți să citiți:

Toate listele mele de impachetare
Cel mai bun 11 caratura în rucsacuri pentru fitece călător
Cele mai bune rucsacuri anti-furt, genți și zgarci + Sfaturi pentru a vă păstra în siguranță lucrurile
Prins? Faceți chicotit pe vedenie pentru a le a intepeni mai târziu

51+ din cele mai bune accesorii de călătorie pentru bărbați și femei

CELE MAI BUNE ACCESORII DE CĂLĂTORIE
1. SACI DE DEPOZITARE PENTRU CĂLĂTORII
Vine în trei dimensiuni : anturaj (perfect pentru caratura), amplu (perfect pentru geantă) și jumbo.

tasca de sedimentare pentru călătorii

Folosind compresia roll-up, nu va cuveni să împachetați o pompă voluminoasă sau vid, economisind spațiu prețios în tasca de călătorie.

Verificați prețul aoace

2. PACHETELE DE SPĂLARE PENTRU CHIUVETĂ DE CĂLĂTORIE
Create pentru spălarea din purtare, aceste pachete de mărime de călătorie sunt cumva cantitatea potrivită de detergent pentru a spăla câteva haine în chiuvetă. Dacă sunteți intens de îmbrăcăminte uscată curand, ista este cel mai bun auxiliar de călătorie pentru dvs.

Nu ocupă nicio cameră din bagaje și nu musai să vă faceți cumineca cu cautatura la deversări. Dacă nu puteți să vă spălați la spălătorie, iest deala se va curăța admirabil și vă va lăsa hainele mirosind proaspăt spălate fără probleme. Nu fiți acea persoană de călătorie îngrozitoare.

Verificați prețul aoace

3. HUSA TELEFONICA IMPERMEABILA
Asta este carcasa telefonică de protecție pentru toate călătorii. Are un aparator de zgârieturi încorporat pe oricare cu mult îl puteți a grai este acoace, puternic la apă (intreg submarin la 6,5 ​​metri până la o oră), puternic la zăpadă și puternic la șocuri (eventual fi strangere până la 6,5 ​​metri înălțime).

carcasa de ambulanta pentru telefonul cauza

Cu toate aceste caracteristici grozave, confectiona pentru oarecine dintre cele mai bune accesorii de călătorie.

Verificați prețul aoace

4. CĂLĂTORII ÎN SIGURANȚĂ
Fabricat cu pânză poli rezistentă la intemperii și mascare PU de 1000 mm, Pacsafe transportabil în mod bunicel eventual ține laptopul tău iPad, Kindle, e-reader sau verice proportie similară.

calatoreste in protectie

Are o închidere cu granita din granita din oțel neoxidabil de înaltă tracțiune. Blocarea combinată cu 3 cadran aprobată de TSA îți protejează cu ușurință obiectele și se încadrează fără probleme în bagajul prezent.

Verificați prețul aoace

5. BLOCARE COMBINATĂ DE CĂLĂTORIE APROBATĂ DE TSA
Susținute de o garanție de viață de 100%, încuietorile a descreste și rezistente la intemperii pot fi utilizate pe un ranita, valiză sau servietă și respectă 100% TSA.

Blocarea combinată aprobată

Combinația resetabilă din 3 cifre are un cablu metalicesc flexionar oricare ajută la trecerea prin verice fermoar pentru bagaje. Această încuietoare eventual fi deschisă de agenții TSA fără a o a se frange și a fi relocată după ce vă inspectează bagajul.

Verificați prețul aoace

6. PORTOFELUL NINJA
Intaiul cinie numeros din popor, Wallet Ninja se potrivește cu portofelul alături de cardurile de cinstire și de invar.

portofoliu ninja

Vine cu o garanție de viață pentru a nu oxida, îndoi sau a se anosti niciodată. Cu puterea a 18 instrumente de zi cu zi, această unime de portofoliu cu dimensiunea de portofoliu este compatibilă cu TSA și multumitor de la îndemână pentru a vă păstra în vreme ce călătoriți.

Verificați prețul aoace

7. SARONG
O țesătură înfășurată, înfășurată, confecționată dintr-un obiectiv sectie comod, ușor, oricare este mătăsos inteligibil și flexionar.

Se potrivește cu cele mai multe tipuri de trunchi, iar versatilitatea sa îl confectiona un auxiliar de călătorie admirabil pentru femei și da, clar și pentru bărbați! Folosiți-o ca mascare de plajă, șal, eșarfă sau clar o pătură ușoară. Cest sarong se usucă iute și ocupă gata niciun spațiu.

sarong

De atare, bărbații o pot a servi, nu pentru o mascare, deși sunt categoric că ar arăta dumnezeiesc, având o pătură ușoară sau folosindu-l ca peschir sau peschir de plajă ar angaja la îndemână. Exact și iubitul meu poartă oarecine.

Sunt echipă la tot pasul, întrucât nu-mi placere necum acele prosoape din microfibră. Încă ocupă mai vartos spațiu decât un sarong și ajung și ele. Nu mai vorbim de faptul că nu au la fel de multe utilizări pe oricare le are un sarong. (Puteți a grai că mă sexualism robust în privința acesta?)

Verificați prețul aoace

8. STICLE DE CĂLĂTORIE
Cumpărarea acestui pasca admis prin TSA conține tot ce ai forta pentru călătorie pentru a-ți conține lichidele esențiale (șampon, mirodie etc.), inclusiv o pungă cu fermoar pentru a le a stoca.

sticle de călătorie

Sticlele au rezistență la scurgeri și vin cu o pipetă, pâlnie și o mini spatulă pentru a muta verice lichide sau loțiuni în sticlele pe oricare le-ați cumpărat.

Cest deala este minunat pentru cei oricare nu doresc să fie irosiți cu foarte multe materiale plastice. Acestea pot fi reumplute deosebit ușor cu săpunurile de acasă și clar cu unele hoteluri, fără a fi forta de un milion de sticle de pitoresc în catifea.

Verificați prețul aoace

9. PORTOFEL DE CĂLĂTORIE RFID
Materialul de barare RFID încorporat protejează informațiile dvs. personale împotriva furtului de consimilitudine. Vacant în gri și roz, portofelul de călătorie are vartos spațiu pentru a se a-i veni cu documentele de călătorie și cărțile dvs.

portofoliu de călătorie

Cureaua pentru încheietura mâinii vă aproba să vă mențineți liberi în vreme ce navigați pe aeroporturi și designul puternic la apă asigură că accesoriile dvs. nu se udă apoi când faceți probleme cu condiții meteorologice inoportune.

Verificați prețul aoace

10. ȘOSETE DE COMPRESIE ABSOLVITE
Dacă sunteți în mișcare des, aceste șosete vă pot a emula circulația sângelui și încuraja recuperarea musculară mai rapidă din zilele a se intinde de purtare sau drumeții.

șosete de compresie

Cu un obiectiv suportabil oricare elimină transpirația, acestea sunt, de atare, benefice pentru zborul pe distanțe a se intinde, oferind tihna maximal și crescând fluxul de oxigen.

Verificați prețul aoace

11. CUȚITUL ARMATEI ELVEȚIENE
Cu 15 funcții pentru verice aventură, iest cuțit este minunat pentru activități în aer slobod, bunaoara drumeții, camping sau pescuiala. De la lame până la un deschizător de sticle, decupătoare de sârmă la un ferăstrău de lemn-raios, ista este un cinie numeros pe oricare îl veți a servi în mod reiterat.

Cuțit elvețian

Cu mai multe dimensiuni și soiuri diferite din oricare să alegeți, există un cuțit elvețian pentru clar cel mai drăguț călător.

Verificați prețul aoace

12. PRESĂ DE CAFEA DE CĂLĂTORIE
Planuit pentru călătorii oricare iubesc gustul cafelei apoi când sunt în mișcare, microfiltrul indoit invederat menține mireasma pe oricare o savurezi și păstrează motivele din canceu de călătorie .

Oțelul neoxidabil cu pereți dubli păstrează până la 15 uncii de gata la calduros vreme de ore, cu o garanție de viață pentru a-l intampina. Pesemne confectiona ceai de presă franceză, producere sau frunze libere și are un test de 360 ​​de grade, oricare facilitează consumul.

om cu adapostit de lupin

Nu pot funcționa fără cafeaua mea, dacă sunteți la fel, iată singura regim de a vă a sigura că aveți o lupin BINE, întotdeauna.

Verificați prețul aoace

13. STICLĂ DE APĂ DIN OȚEL INOXIDABIL DUBLU PERETE
Cu două dimensiuni (32oz și 40oz), izolație TempShield, test de paie cu flit largă și o buclă de deget la îndemână pentru a-l a intepeni în geantă, Hydro Flask este un barbeta curand. Îți păstrează băutura la apatic, până la 24 de ore, sau la calduros până la 6 ore.

sticlă cu apă cu impermeabil hidro

Cu tampla indoit, extern razlet în vid, nu va cuveni să vă faceți cumineca cu cautatura la condens sau transmisiune de căldură. Cest calapod se potrivește cu suporturile pentru pahare de vehicule și rafturile pentru sticle pentru biciclete, ceea ce îl confectiona cu adevărat perfect pentru verice aventură.

Verificați prețul aoace

14. STICLA DE PURIFICARE A APEI
Dacă călătorești în câteva țări bătaie în oricare robinetul nu este potabil sau eventual te duci la mai multe drumeții, această sticlă de apă elimină dupa 99,9 la sută din bacterii, viruși și metale grele pentru apa potabilă sigură.

sticlă de limpezire a apei

Este eficientă până la 3 sticle complete pe zi vreme de trei luni, este admirabil pentru călătoriile cu ranita în toate țările.

Verificați prețul aoace

15. GEANTĂ USCATĂ IMPERMEABILĂ
Cartusiera uscată 100% impermeabilă este prevăzută cu o nojita de umăr reglabilă intreg, oricare se îndepărtează dacă preferați să transportați fizic. Este confecționat dintr-un razor laminare din PVC, badaran și nestramutat, oricare oferă protecție împotriva apei, nisipului, prafului și murdăriei.

zgarci uscate

Această geantă va naviga în siguranță dacă se întâmplă să o aruncați în apă și să vină în diferite dimensiuni pentru a se a-i veni nevoilor dumneavoastră.

Am transportat o pungă uscată de mai prezentabil de șapte ani, aș îndrăzni să călătoresc fără ea!

Verificați prețul aoace

16. CĂȘTI CU GÂT
Aceste căști Bluetooth au anularea activă a zgomotului oricare anulează zgomotul dintr-o cabină de aeroplan, regie sau o pensiune zgomotoasă.

căști rezistente la a sari

Cu o taxă completă (oricare durează cumva 2 ore), aceste căști pot construi până la 16 ore fără a abroga zgomotul dinamic și până la 8 ore cu ista activat. Învelișul Nano confectiona căștile să fie stropite, protejându-le de transpirație și ploaie ușoară.

Verificați prețul aoace

17. STAND GRIPTIGHT GORILLAPOD
O altă opțiune excelentă, iest cadru este compatibil cu telefoanele mai a descreste, cu sau fără carcasă.

Joby Trepied

Mânerele de gumilastic și picioarele flexibile permit telefonul dvs. să fie montat gata tutindeni, iar șurubul de barare reglabil vă aproba să schimbați unghiul telefonului. Este confecționat din pitoresc ABS, TPE și oțel neoxidabil pentru un cercevea solid oricare eventual a dura la purtare de zi cu zi.

Verificați prețul aoace

18. FILTRUL PERSONAL DE APĂ
O alternativă compactă la sticlă, LifeStraw elimină microplasticele, bacteriile pe apă și paraziții transportați în apă. Filtrul furnizează 1.000 de galoane de apă potabilă curată și sigură, dacă este întreținută cinstit.

svart de apa

Ranita și familiar pentru călătorii, LifeStraw nu expiră niciodată și confectiona ca verice sursă de apă să fie apa potabilă, musai cumva să schimbi filtrul.

Pentru aventurieri, ista dacă pentru considera!

Verificați prețul aoace

19. ETICHETĂ DE IDENTITATE PENTRU CĂLĂTORIE
Etichete de bagaje din aluminiu de înaltă valoare, oricare pot a duce condiții de călătorie extinse, în vreme ce corabier luxos profesional – pentru că care a se considera de descantec că cele din hârtie de la aerodrom clar vor construi o singură călătorie?

cod de călătorie

Orisicare etichetă este ținută în loc de un cablu și o șurub solid din oțel oricare se eventual a intepeni pe mânerul oricărui tip de catrafuse.

Etichetele personalizate sunt de dimensiunea perfectă pentru o catastif de vizită de dimensiuni standard de stat sau pentru a răsfoi și completați șablonul personalizat cu informațiile dvs.

Verificați prețul aoace

20. UTENSILE DE CĂLĂTORIE DIN BAMBUS
Finisate cu ricina de lemn-raios categoric pentru alimente, aceste ustensile de călătorie sunt ușoare, rezistente la căldură și pete. Suportul de călătorie este fabricat din sticle de pitoresc reciclate și contine, ați ghicit, un carabinier.

Ingloba tacâmuri și o cuplu de betisoare oricare nu vor a trage nicio aromă din mâncarea dvs. delicioasă de destinație. O spălare rapidă a mâinilor le menține curate și asigură că vor construi mai vartos.

ustensile de bambus

Nu a strica când mănânci vartos și adu-ți propriile ustensile! Oceanele vă vor mulțumi …

Verificați prețul aoace

21. GEANTĂ DE GÂT COVERSAFE
Toate părțile părții gâtului sunt căptușite cu obiectiv de barare RFID și țesătură de valoare rezistentă la apă.

Cureaua se ajustează pentru a fi purtată cu corpul încrucișat sau în jurul gâtului într-o poziție înaltă sau joasă. Se potrivește cu ușurință pașaport, cărți de cinstire, invar, telefon și bilete de aeroplan.

anti furatura rfid

Cateodata îl pozitie ca pe poșetă clar și apoi când pur și prost alerg ziua și nu vreau să pozitie deosebit vartos.

Verificați prețul aoace

22. CENTURA DE CĂLĂTORIE CASHSAFE
Substantial nestramutat cu bandă oricare se fixează cu o cataramă Duraflex antiderapantă .

cordon de bani

Un buzunar cu fermoar extensibil se potrivește telefonului și pașaportului și le ține gata în vreme ce navighezi pe aeroporturi sau în zone aglomerate. Nu-l împachetați foarte cuprins; lipiți-vă de câteva articole pentru a împiedica punga ascunsă să nu fie atât de ascunsă.

Verificați prețul aoace

23. CĂPTUȘEALĂ ȘI TABĂRA DE CAMERĂ
Extindeți-vă în verice pat sau pat, cu această căptușeală netedă ultra-ușoară și mătăsoasă . Împiedică sacul de repaus să nu ridice transpirația și bacteriile în vreme ce ocupă cumva un spațiu în portofoliu.

lenjeria de sac de repaus

Puteți a stabili între un fermoar cu distanta întreagă și o destupare Velcro; designul spațios și rectangular este comod și se întinde pe lângă cap cu un buzunar de dimensiuni întregi.

Chestia acesta este perfectă dacă călătorești cu buget și pensiunea ta este un pic sumbră, am fost de câteva ori acoace și iest deala a pribeag la îndemână!

Verificați Baltat e Aoace

24. PERNĂ DE CĂLĂTORIE CU GLUGĂ SAU GÂT DE CĂLĂTORIE CU GÂT DE SPRIJIN
Pilota de călătorie cu glugă este ideală pentru călătorii aeriene ușoare, cu o înveliș cu glugă acoperită cu lână pierdut, tetiere din spumă detașabile și trase ajustabile.

pernă de călătorie cu glugăpernă pentru gât
Pilota cadru gât de călătorie ține capul în poziție verticală în vreme ce a raposa cu cadru interior ascunse si amortizare pierdut, minunat pentru o zi lungă de navigatie. Se atașează de mânerul rucsacului sau bagajului și este conceput pentru a arăta ca o eșarfă, cântărind cumva jumătate de litru.

Verificați prețurile aoace: Pernă cu glugă | Pernă pentru gât

CELE MAI BUNE ACCESORII DE CĂLĂTORIE PENTRU ELECTRONICA DVS.
25. ADAPTOR UNIVERSAL DE CĂLĂTORIE
Cest adaptor cartonare la pământ are un aparat de glisante în țară patentat pentru a conecta toate dispozitivele 2 și 3.

adaptor de alimentatie

Nu convertește tensiunea, dar contine 4 mufe neamenajate oricare funcționează în dupa 150 de țări și un încărcător USB integrat. Sunteți categoric că utilizați iest auxiliar de călătorie dacă călătoriți cu mai multe dispozitive.

Verificați prețul aoace

26. ÎNCĂRCĂTOR SOLAR ÎNCĂRCĂTOR PORTABIL ÎN EXTERIOR
Cu intrări duale de cunoscut neincetat 5V și dinamism solară , puteți reîncărca tutindeni mergeți.

încărcătoare pentru Islanda în vinicer

Este fulgarin, puternic la șocuri și colb, are o lanternă LED și capacitatea de a încărca un iPhone 7 de până la 4,2 ori. Ingloba protecții pentru a împiedica încărcătorul de verice supraîncărcări sau scurtcircuite.

Verificați prețul aoace

27. SOFTWARE DE CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATE PE INTERNET
După instalarea ExpressVPN , este forta cumva de câteva clicuri pentru a vă a sigura traficul de internet. În vreme ce nu faceți să vedeți cu adevărat iest auxiliar de călătorie, deoarece nu este un pricina pipaibil, permiteți-mă să vă asigur, este indeajuns de trebuincios!

Folosește tehnologia de criptare de demnitate înalt pentru a vă partini de a fi hacked și monitorizat. Exact și furnizorul de servicii de internet nu va a merge a se zauita istoricul de navigare, împiedicându-le invar să colecteze și să vândă datele.

Cest deala este necesar în particular apoi când călătoriți, deoarece de multe ori faceți „umor de rețea wifi” și clar utilizați rețele deschise, cum ar fi la aerodrom. Un VPN împiedică pe orisicine să te pirateze și să-ți fure datele.

Verificați prețul aoace

28. DIFUZOR BLUETOOTH IMPERMEABIL
Difuzor bluetooth , puternic la apă și transportabil , cu o carabinieră oricare vă eventual clama hainele sau rucsacul.

difuzor BluetoothPuteți a zice muzică prin Bluetooth sau conectați-vă la mestesug cu ajutorul cablului audio de 3.5 mm atașat. Oferă până la 8 ore de reproducere și un microfon integrat pentru apeluri telefonice fără galagie.

Verificați prețul aoace

29. WIFI SKYROAM SOLIS PORTABIL
Cu viteză WiFi mobilă 4G LTE, Skyroam Solis este un cinie curand și istet de călătorie. Are o bancă de alimentatie cu relatie USB-C pentru a-ți încărca dispozitivele și mai vartos de 16 ore de viață a bateriei WiFi. Conectați până la cinci gadgeturi odata și păstrați-le pe toate la un preț simplu.

Obține 10% prescurtare cu codul: NINA77

Verificați prețul aoace

30. GOPRO ȘI SELFIE STICK CU TREPIED
Un ecran tactil de doi inci comută curand între moduri pentru a vă a proteja să încadrați a poza perfectă și să vizionați filmările dvs.

Cu comanda vocal și o aplicație compatibilă cu Bluetooth, puteți a comanda GoPro mâinile libere și de la distanță. Automobil descărcarea și backup-ul masina nor menține totul conectat pentru o experiență fără cumineca.

Gopro’s sunt cadouri excelente pentru iubitorii de călătoriiMonopod (un selfie stick)
Și nu uitați de selfie-ul dvs.!

Un monopod extensibil fulgarin, puternic la rugină și se a urca de la 15 ”la 44” pentru fotografii cu pozitie largime și intim.

Suportul are o bogatie din gumilastic antiderapant pentru a împiedica căderea GoPro-ului dvs. și multe alte accesorii, inclusiv o clemă la distanță, cadru pentru telefon, adaptor de asamblare, nojita de mână reglabilă, buclă de carabinier și pungă de caratura.

Este minunat și pentru călătorii mei solist! Îți poți intentiona GoPro în sus pe stick și pe tripod și poți confectiona fotografii tutindeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *