Top 10 sfaturi de călătorie din Canada pe fiecine le puteți a vrea să le păstrați în pregatire

Dacă aveți de gând să călătoriți în Canada, asigurați-vă că aveți în vedenie câteva lucruri. Aceste sfaturi vă vor a sprijini să aveți o călătorie în siguranță. De chip, este solemn să faceți o listă cu zonele pe fiecine eventual doriți să le evitați și cu numerele de urgență. În catifea, este solemn să vă pregătiți să faceți față condițiilor meteorologic diferite. Haideți să aflăm 8 sfaturi fiecine vă pot a sprijini să începeți.

Fii pregătit pentru condițiile meteorologic dure

În Canada, climele și temperaturile variază. Prin frecventare, eventual doriți să vă faceți temele înainte de a cuceri. De chip, friguri din Vancouver este diferită de cea din Winnipeg în același anotimp. Așadar, asigurați-vă că obțineți elemente esențiale pentru moment, conj o geacă impermeabilă, accesorii din lână și cizme de zăpadă, pentru a a-i spune câteva.

Fiți conștienți de crimele mărunte

Din păcate, crimele mărunte sunt indeajuns de frecvente în marile orașe din sistem planetar. Țintele comune ale hoților sunt turiștii. Așadar, pentru a fi în siguranță, asigurați-vă că nu vă păstrați pașaportul cu dvs. înainte de a părăsi hotelul. În tura, puteți a duce o transcriere a acestuia cu dvs. De atare, nu lăsați niciun complement izbutit în mașină, pasiv dacă este blocat sau nu.

Rămâneți la cunoscut cu condițiile meteorologice

În Canada, sezonul alb este indeajuns de intensă. Prin frecventare, eventual doriți să rămâneți la cunoscut cu Rețeaua meteorologic. De atare, sezonul alb este atât de polar în Canada, încât închiderile rutiere sunt indeajuns de frecvente din considerent furtunilor și a avalanșelor. În mod mintal, vehiculul dvs. de închiriere ar a se cadea să aibă anvelope pentru zăpadă.

Aplicați pentru eTa

Unele naționalități ar a se cadea să aibă o viză eTa pentru a ajunge în Canada. Această autorizație electronică de călătorie nu este scumpă și eventual fi cumpărată online înainte de a gata în Canada.

Luați în considerare sfaturi de siguranță pentru parcurile naționale

Este interesant de menționat că Canada este a doua cea mai puzderie țară din sistem planetar și are o mulțime de parcuri naționale uimitoare în ea. Cu toate acestea, este putincios ca parcurile să nu fie lipsite de amenințări bazate pe animale sălbatice. Pe site-ul fiecărui gradina zoologica național, puteți găsi sfaturi de siguranță pe fiecine musai să le urmați înainte de a ajunge într-un gradina zoologica.

Obțineți o garantare de călătorie

Apatic de țara de obarsie, asigurați-vă că primiți o garantare de călătorie. Cei mai mulți furnizori de asigurări oferă o invelire suplimentară dacă doriți să participați la patina sau la snowboard în Canada.

Urmați sfaturile pentru siguranța ursului

În parcurile canadiene, este putincios să întâlniți și harazi Grizzly, mai selectionare verisoara. Pot ilustra o amenințare. Prin frecventare, asigurați-vă că păstrați produsele alimentatie ascunse de urși. În catifea, este putincios să doriți să depozitați mâncarea în containere etanșe și să scăpați de murdarie cât mai curând putincios.

Luați în considerare opțiunile de transmisiune potrivite

Aveți opțiuni diferite apoi când vine discurs de alegerea transportului locuitori în Canada. În Vancouver, eventual doriți să folosiți SkyTrain deoarece este cel mai intins locomotiva mecanic fără șofer din sistem planetar. Pe de altă dotatie, în Toronto, aveți și alte opțiuni, cum ar fi mașinile de închiriat, autobuzul și metroul. Pentru zonele rurale, este mai prezentabil să folosiți o mașină de închiriat.

Așadar, dacă intenționați să călătoriți în Canada, asigurați-vă că țineți seama de aceste puncte. Aceste sfaturi vă vor a sprijini să rămâneți în siguranță.

e gândești să mergi în Canada în viitorul intim? Cu orașe pline de viață și parcuri naționale minunate, de ce nu ar a cere oarecare să ia tot ce are această țară de oferit!

Canada ar a se cadea împărtăși granița cu SUA, dar în multe privințe, Canada este praci diferită de vecinul său. Asadar, înainte de a vă programa călătoria în Canada, musai să știți câteva lucruri.

15 lucruri de știut înainte de a călători în Canada
1. Canada este o țară puzderie!
Lucruri de știut înainte de a călători în Canada: Canada este imensă
Toronto, Ontario

De vrajitorie, Canada este a doua țară ca mărime din sistem planetar , rapid după Rusia.

Nu vă așteptați să puteți proteja cea mai puzderie dotatie a Canadei în oare câteva săptămâni. Canada este uriașă și călătoria dintr-un oraș în următorul înseamnă a călători pe distanțe a se tinde. Asadar, dacă ai oare o perioadă limitată de cadenta, ești mai prezentabil să alegi una sau două provincii din Canada și să te concentrezi pe toate lucrurile pe fiecine le poți a zari acoace.

De atare, rețineți că orașele canadiene sunt praci răspândite. Așadar, când rezervați un birt sau un AirBnb fiecine pare a fi aproximativ de principalele obiective turistice sau de o stație de autobuz sau locomotiva, verificați indoit distanțele. Și da, un birt dintr-unul din suburbi ar a se cadea fi indelung mai lesne, dar rețineți că acele suburbii se sens frecvent ca un oraș raznit, cu propriile lor centre comerciale, parcuri, supermarketuri etc. tristete și nu, cu siguranță nu vei a se cadea să mergi acoace, așa cum te-ai fi obișnuit în multe orașe europene.

Taman pentru a semnala cât de puzderie este Canada: țara se întinde pe 6 zone orare! Este pregatit din 10 provincii și trei teritorii și dacă doriți să vedeți o bucată bună din timpul călătoriei dvs. v-aș sfatui să închiriați o mașină. Există câteva rute de trenuri pitorești sau puteți ajunge într-un tur aranjat, dar, în colectiv, o mașină vă va cara cel mai mult.

Canada Fun Fact: Canada are cea mai puzderie coastă din sistem planetar!

2. Fii pregătit pentru vremea din Canada
Lucruri de știut înainte de a călători în Canada: vremea Canadei
Cel mai solemn indrumare de impachetare pentru Canada: aduceți straturi!

Cinevasi dintre lucrurile importante de știut înainte de a cuceri în Canada este că, drept dacă vizitați Canada verisoara, eventual gata răcoroasă noaptea la codru. Și vremea variază praci indelung de la un loc la celalalt.

Parte Columbia Britanică (litoralul occidental al Canadei) are temperaturi mai blânde sezonul alb, dar dacă sunteți oriincotro în Canada în timpul iernii, așteptați-vă să se răcească … Extrem polar! Adu-ți o pălărie caldă din lână (canadienii o numesc toque), mănuși groase și o eșarfă pentru a-ți înfățișa fața.

Cea mai scăzută temperatură înregistrată în Canada a fost de -81,4 grade Fahrenheit (-63 C) în 1947!

Canada Fun Fact: În Newfoundland, Canada, Oceanul Atlantic îngheață cateodata, invar încât oamenii joacă hochei pe el!

3. Canada are două limbi oficiale
Lucruri de știut înainte de a ajunge în Canada: 2 limbi
majuscula Canada: Ottawa

Majoritatea canadienilor vorbesc engleza ca primă limbă, dar franceza, a doua limbă oficială a Canadei, este garlici maternă a pregiur 20% din populația canadiană.

Și cu Canada fiind o companie atât de multiculturală, veți găsi diferite niveluri de competență în aceste limbi, multe accente diferite și numeroase alte limbi vorbite.

Glas franceză este garlici dominantă în provincia Quebec. Însă, twangul și argoul Quebecois este o sistem planetar îndepărtată de francezii parizieni pe fiecine eventual ai învățat-o la școală.

4. Tipping în Canada
Lucruri de știut înainte de a ajunge în Canada: bacșiș
Lacul Moraine, Alberta

Tipping în Canada este asemanat cu tipping în SUA.

Când primiți servicii de la chelneri, coafori, șoferi de taximetru, angajați ai hotelului și alții, musai să vă dați un indrumare. Deși bascularea nu este obligatorie, în majoritatea cazurilor, un indrumare instarit între 15% și 20% este banal.

5. Fii pregătit pentru a adăuga impozitul pe vânzări la facturile tale
Lucruri de știut înainte de a a socoti Canada: tarif de vânzare
cadere de apa Niagara

Canada adaugă un impozit federativ pe vânzări la toate bunurile și serviciile. Și, pe asupra, majoritatea provinciilor au și impozitul lor. Aiest munca înseamnă că, în funcție de locul în fiecine vă aflați în Canada, conformatie dvs. ar a se cadea cadra cu până la pregiur 15% taxe.

Asadar, apoi când cumpărați oaresicare dintr-un cosar, prețul pe fiecine îl vedeți pe etichetă nu este prețul sfarsit. Dar, de atare, așteptați-vă că aceste taxe vor fi adăugate la facturile restaurantului, facturile hotelului etc.

La fel ca americanii, canadienii adoră promoțiile, vânzările și ofertele speciale. Prin frecventare, comparați întotdeauna prețurile înainte de a cumpăra! De chip, prețurile gazelor pot fluctua revelator de la stație la stație și se schimbă aproximativ prozaic.

Notă: A existat o dată un platforma de inapoiere a impozitelor pentru vizitatori. Totuși, iest platforma a fost napustit în 2007, invar încât impozitele pe fiecine le plătiți în cadenta ce sunteți în Canada rămân în Canada.

6. Canadienii sunt politicoși
Lucruri de știut înainte de a călători în Canada: canadienii sunt politicoși
Vancouver, Columbia Britanică

Canadienii au o reputație de a fi prevenitor. În colectiv, se comportă praci prezentabil în locuitori și orisice este respectat „perturbativ” sau „ofensiv” este încruntat. A tăia în straif, a executa o scenă, a cocoșa, a descărca, a executa murdarie, a fi grizat în locuitori … pur și neincarcat nu o executa nicăieri, dar cu siguranță nu în Canada!

Canadienii sunt cunoscuți pentru toleranța lor și sunt praci neconflaționali. Pentru unii ar a se cadea cadra ca fiind cevasi rezervați și își vor a grai scuze drept dacă nu este profund indispensabil să-și ceară scuze pentru oaresicare!

7. Vă puteți aștepta la un poslusanie bun pentru clienți în Canada
Lucruri de știut înainte de a călători în Canada: servicii pentru clienți
Whistler, Columbia Britanică

Podobnic cu SUA, Canada este o companie de cheltuiala și acesta înseamnă că clientul este în mod firesc riga.

Majoritatea magazinelor se deschid șapte zile pe săptămână și se închid târziu noaptea. Restaurantele se potrivesc cu oricare dietă posibilă, iar chelneriții tind să fie prietenoși și atenți.

Există numere gratuite pentru a a rosti cu reprezentanții serviciului clienți și orisice poslusanie de fiecine aveți cerinta va funcționa de impozit prezentabil.

8. Conducerea în Canada
Lucruri de știut înainte de a călători în Canada: stapanire în Canada
Mai selectionare când mergeți în Canada din SUA, este prezentabil să știți că limitele de viteză sunt diferite în Canada. Asadar, înainte de a începe să conduci , verificați fiecine sunt limitele locale de viteză!

La fel ca în majoritatea țărilor, telefoanele mobile musai să fie folosite mâini libere la manget, iar în Canada este ilicit să fumezi într-o mașină dacă ești cu o minoră.

Condițiile de stapanire pot face deosebit de periculoase sezonul alb. Asigurați-vă că aveți un telefon volant încărcat și un kit de urgență apoi când plecați pe moment plină de zăpadă. Și dacă mașina dvs. nu este pregătită pentru conducerea de iarnă, luați în considerare închirierea unei mașini mai prezentabil echipate.

Canada Fun fact: Canada are mai puțini oameni în întreaga țară decât Tokyo are în portiune metropolitană!

9. Veți a poseda cerinta de garantare de sănătate
Lucruri de știut înainte de a călători în Canada: garantare de sănătate
Canada eventual fi prezentabil cunoscută pentru sistemul său admirabil de asistență medicală, dar acesta este oare pentru canadieni.

Dacă sunteți rănit în cadenta ce vizitați Canada și nu aveți o garantare de sănătate adecvată, puteți a capata facturi medicale uriașe.

Asadar, înainte de a călători în Canada, asigurați-vă că aveți o garantare de călătorie fiecine acoperă orisice cheltuieli medicale în Canada!

10. Vârsta legală de băut în Canada este de 18 sau 19 ani
Lucruri de știut înainte de a călători în Canada: vârsta legală de băut
În funcție de periferie, vârsta legală de băut în Canada este fie de 18, fie de 19 ani. Vârsta de băut se aplică și în cazul cumpărării de lichior și olovina, fiecine în majoritatea părților din Canada se află la magazinele suigeneris destinate lichiorului și berii, nu în magazinele alimentatie sau în magazinele convenabile.

Deoarece vârsta legală de băut în Canada este mai mică decât în ​​SUA, veți găsi o mulțime de tineri americani drept deasupra graniță în căutarea unei petreceri.

11. Asigurați-vă că aveți documentele de călătorie potrivite
Lucruri de știut înainte de a călători în Canada: documente de călătorie
Montréal, Québec

Cu excepția cazului în fiecine sunteți cetățean american, în mod firesc veți a poseda cerinta de viză sau de autorizare electronică de călătorie (ETA) pentru a ajunge în Canada. Ceea ce aveți cerinta a atarna de pașaportul deținut, asigurați-vă că verificați iest munca cu indelung înainte de menire călătoriei.

O ETA Canada este obligatorie pentru toți resortisanții fără vize, cu excepția americanilor. Va a se cadea să obțineți iest munca înainte de a vă îmbarca cu zborul în Canada. Obținerea ETA-ului dvs. este un sentinta online neincarcat, dar fiecine durează oare câteva minute.

Și dacă plecați în Canada deasupra hotare din SUA, verificați iest site contra cerințele de tra-versare a frontierei Canada-SUA .

12. Informații de urgență
Lucruri de știut înainte de a călători în Canada: informații de urgență
Sper să nu aveți cerinta de iest munca, dar cu siguranță este vreunul dintre lucrurile de știut înainte de a ajunge în Canada.

Numărul de telefon pentru contactarea serviciilor de urgență, inclusiv poliția, serviciile medicale și pompierii din Canada este 911.

13. Kilometri, Celsius și Litri
Lucruri de știut înainte de a călători în Canada: kilometri, celcius și litri
Peggy’s Cove din Nova Scotia

Impotriva distingere de SUA vecine, canadienii folosesc sistemul metric. Ei prezentabil, în doctrina.

În practică, este un pic de combinatie. Distanța și velocitate veți a zari postate în kilometri, dar dacă îl întrebați pe un canadian cât de înalt este, va răspunde în cracana și în centimetri. Iar greutatea lui, dacă vă va a grai, va fi în kilograme.

Pentru vremea canadienii folosesc Celsius, dar când vine discurs de maturitate, ei tind să treacă la Fahrenheit.

Și dacă sunteți la manget și musai să vă opriți pentru gaz, rețineți că prețurile sunt pe kilogram, nu pe tresa.

Citiți și: Sfaturi pentru conducerea în străinătate pentru rata de asigurare dată

14. Tim Hortons este o vizită obligatorie
Tim Hortons este o vizită obligatorie când mergeți în Canada
Tim Hortons este o instituție din Canada și pur și neincarcat nu o puteți casti. Adică pentru că este deasupra tot!

Acolea oricare oraș din Canada, oricât de mic, are un Tim Hortons. Este discurs contra un lanț de cosar de cafeluta, sandwich și gogoși, renumit după un jucător de hochei.

Dacă sunteți în căutarea unei cafele ieftine sau a unei gustări, mergeți la cel mai intim „Timmies” și săriți Starbucks!

Canadienii fie îl iubesc, fie îl urăsc pe Tim Hortons, dar ca un călător se opresc cel puțin o dată pentru a-ți expresie propria credinta.

15. Explorați patima Canadei!
Lucruri de știut înainte de a călători în Canada: patima Canadei este uimitoare
Da, Canada are orașe iele, moderne și impoporare, cum ar fi Toronto, Vancouver și Montreal. Cu multă cultură, mâncare bună și o mulțime de lucruri pe fiecine le fac pentru destinații bune, dar adevărata frumusețe a Canadei se află în pleaca orașelor sauca.

Din considerent mărimii Canadei și a populației aproximativ reduse, cea mai puzderie dotatie a țării este sălbatică și necontrolată.

Canada Fun fact: Canada are mai multe lacuri decât restul lacurilor din sistem planetar combinate.

Există zone uriașe de sălbăticie neintinat și neîntrerupt, fiecine așteaptă să fie explorate. Fie că mergeți pe un ghețar din Munții Stâncoși, mergeți prin pădurile tropicale de coastă de pe plavie Vancouver sau canotând prin lacurile Ontario – nu pot absenta minunatele aer frai din Canada!

Dacă vă placere sporturile în aer frai, cum ar fi drumeția, campingul, canotajul, schiul, pescuitul, observarea păsărilor etc., veți fi în elementul dvs. din Canada.

Canada are atât de multe parcuri naționale fiecine oferă activități minunate și vederi incredibile. Așadar, măcar încercați să vă încadrați într-unul sau două dintre ele apoi când călătoriți în Canada!

Și acoace îl aveți, 15 lucruri utile de știut înainte de a călători în Canada. Sper să vă bucurați timpul lesinat în Canada și să vedeți cât puteți din această țară puzderie și frumoasă!
Citește și:

Ce nu musai să ratați când vizitați Nova Scotia, Canada
Fila finală a găleților – 14 O dată într-o destinație de viață
Îți place iest paragraf contra lucruri de știut înainte de a călători în Canada? Pin-o!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *